kivi-item-image
Sinun kotisi

Auvaisbergin rantatie 39 / Omakotitalo

VHP 1 295 000 €

9h + k + ph/wc/s + ph + 3wc + khh + 4at/katos + varastoja.

Rakennusvuosi 1996

Upea arkkitehtuuri, esteetön merinäkymä ja loistava sijainti ovat tämän kodin pääelementit! Selkeälinjainen koti nousee upeasti meren sineä vasten ja hätkähdyttää näkijäänsä koskettavalla tavalla. Jo kotitie tekee tulijansa hyväntuuliseksi ja kiemurteleva tie kulkee läpi historiallisen kartanomiljöön. Julkinen liikenne kulkee kuitenkin kilometrin päästä ja kulku Helsingin moottoritielle tapahtuu vain muutamassa minuutissa. Monumentaalinen koti on arvoisellaan paikalla, ja rannassa on luonnollisesti kunnon laituri isommallekin veneelle, grillikota sekä pieni rantasauna. Arkkitehtuuri on ajatonta ja koti tulee palvelemaan aina tulevaisuudessakin pelkästään sisäpintoja päivittämällä. Talon tilat tarjoavat huikeat puitteet edustustarpeisiin, mutta myös kodikkuutta ja yksityisyyttä jokaiselle, toiminnallisuutta sekä lähes rajatonta muunneltavuutta. Koti soveltuu kahdelle sukupolvelle, osittaiseen yrityskäyttöön siinä kuin kaikkiin yksityiselämän vaatimuksiin. Tila ja avaruus ovat arkkitehtuurin lisäksi ylellisyyttä ja niitä tässä kodissa on kaikkiin tarpeisiin. Kodin pääasialliset tilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa, lisäksi arkkitehtuuria ilmentävät useat pienemmät tasoerot. Suuret ikkunat ja huikea huonekorkeus ovat oleellinen osa tätä yksilöllistä luomusta. Makuuhuoneet ovat hemmottelevan tilavia, ja yleiset tilat todella avaria. Vaikka kodin avoimuus on kaikkialla aistittavissa, niin loistavan suunnittelun ansiosta kaikki toiminnalliset osiot jäävät kuitenkin sopivasti suojaan liialta katseelta. Koti on monessakin mielessä enemmän kuin unelma koko perheelle. Ylelliset oleskelu- ja saniteettitilat, keittiö, ihanat terassit ja parveke suoraan merelle. Kodista löytyy "man cave" biljardin pelaamiseen, lisäksi hulppea kotiteatteri varastotiloineen, rantasauna ja ylellinen saunaosasto uima-altaineen. Puhumattakaan yli sadan neliön autotallista ja suorastaan valtavista varastotiloista. Tämänkin upean kodin sinulle esittelee IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Oma henkilökohtainen näyttöaikasi pyritään aina järjestämään toiveittesi mukaisesti. Tutustu meihin ja alan kattavimpiin palvelumuotoihin www.inlkv.fi. Sivuiltamme varaat myös arvioajan omaan kotiisi tai itsellesi mieluisan näyttöajan 24/7. Tavataan unelmien näytöillä!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20399932

Kunta

Kaarina

POSTINUMERO

20760

Alue

Auvaisberg

Tyyppi

Omakotitalo

Kokonaispinta-ala

564.0 m²

Pinta-ala

464.0 m²
Tontin pinta-ala 17862 m²
Kerros 3/3
Huoneistoselitelmä 9h + k + ph/wc/s + ph + 3wc + khh + 4at/katos + varastoja

Lisätietoja pinta-alasta

Rakennuksen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Ilmoitettujen pinta-alojen lisäksi myytävään kiinteistöön kuuluu runsaasti varastotiloja.

Rakennusvuosi

1996

Käyttöönottovuosi

1996

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan, tai viimeistään 3 kk kaupanteosta.

Huoneluku

6 h ja enemmän
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 1 295 000 €
Myyntihinta 1 295 000 €
Neliöhinta 2 791 €/m²

Lisätietoja maksuista

Sähkön arvioitu vuosikulutus n. 57 000 kWh (sisältää talon lämmityksen, altaan toiminnot/lämmityksen, käyttösähkön, autotallin lämmityksen ja hybridiauton akun latauksen 1-2 x/vrk). Nykyiset asukkaat ovat kierrättäneet jätteet, joten jätekustannukset ovat olleet ainoastaan 7,4 eur/kk (roska-astian tyhjennys), umpitankin tyhjennys on ollut 215,76 eur/krt viimeisimmässä laskussa ja nykyisillä asukkailla umpisäiliö on tyhjennetty n. 1 krt/v. Mahdollinen varainsiirtovero 4% hyväksytystä kauppahinnasta. Lainhuudatus- ja kaupanvahvistajan kulu.

Kiinteistövero

1683,72 €/v
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Tilavassa saunassa on myös ikkuna meren suuntaan.

Tulisija

Kiertoilmatakka olohuoneessa ja varaava pönttöuuni kellarissa.

Asuntoon kuuluu

Kattava kiinteä valaistus.

Asunnon kunto

Hyvä

Lisätietoja kunnosta

Julkisivut kaipaavat osittaista maalausta/ehostusta. Sisätilat siistissä kunnossa.

Tilojen kuvaus

Lisäksi talossa on todella paljon lämmintä varastointi tilaa (n. 80 + 70 m2), lisäksi biljardihuone (rakennuslupapiirrosten mukaan n. 52 m2), sekä runsaasti muita lisätiloja.

Energiatodistus

Kyllä

Energialuokka

B2013

Lisätietoa kaavoituksesta

AO-4: Pientalovaltainen asuntoalue. Pientalojen rakentamiseen tarkoitettu asemakaavoitettava asuntoalue. Asemakaavassa saa alueelle osoittaa erillispientaloja. Ohjeellinen erillispientalotontin koko on 1.500-2.000 m2 . Ohjeellinen tonttitehokkuus on e= 0.10•0.20. Aluevaraus sisältää asuinkorttelit, kadut sekä lähipuistot. Lisätied. Kaarinan kaavaosasto

Tehdyt korjaukset

-Meren puoleiset julkisivut rapattu uudelleen n. 2010. -2014 uusittu uima-altaan pumppu oheistarvikkeineen. 2015: - Pääoven maalaus ja listojen lakkaus. - Pääoven ulkopuolella olevan sisääntulon kattovalaisimen uusiminen. - Ulkovalot: isot pyöreät kuvut uusittu, samoin autotallin ulkovalojen kuvut. - Olohuoneen ikkunoiden aurinkokalvojen uusiminen. - Uima-altaan peitteen uusiminen. 2016: - Allashuoneen ja saunan ilmastointikoneen moottorin uusiminen. - Naapurin ja Aurinkorinteen välisen avo-ojan salaojitus, kuusiaidan istutus (iloiset Puutarhurit). 2017: - Pönttöuunin asennus kellarikerrokseen (Tampereen takka Oy). - Saunaan uusi sekoittaja. - Kuivatustyöt (Maanrakennus Kivelä Oy) (salaojitus, tien ojien kaivuu/perkaus). 2018: - Fortum Aurinkopaketti XL (38 kpl aurinkopaneeleja). - Painevesisäiliön vaihto. 2019: - Sisäportaiden kaiteiden hionta ja lakkaus (Piikkiön kalustemaalaus). - Uima-altaan lamppujen vaihto (led). - Autotallin ulkoseinän maalaus.

Lisätietoja tontista

Etelään suuntautuva aurinkoinen ja lämmin rantatontti laskee maltillisesti kohti rantaa. Talon taakse jää tilava tasainen peltoalue, jota voi halutessaan myös hyödyntää trendikkäästi omaan luomuviljelyyn.

Tontin omistus

Oma

Kiinteistötunnus / laitostunnus

202-403-1-354

Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus

Todella tilava keittiö, jossa hyvänkokoiset kylmälaitteet, viinikaappi ja useita metrejä aitoa graniittitasoa.

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi