kivi-item-image
Sinun kotisi

Apila 3 / Omakotitalo

VHP 475 000 €

4-5 mh + oh + rh + k + takkah + pkh + ph/s + wc + 2wc/ph + khh/kuivaush + 2vh + at + 2var..

Rakennusvuosi 2007

Loistavalla sijainnilla oleva yhdentason tilava omakotitalo! Tässä kodissa on ruhtinaallisesti tilaa ja toiminnallisuutta, eikä edes portaikko syö laisinkaan hukkaneliöitä, sillä kaikki tilat ovat täysin samassa tasossa, lukuun ottamatta pari askelmaa alempana olevaa ruokailutilaa. Kodin kaikki 4 makuuhuonetta ovat hyvän kokoisia ja jokaisella on lisäksi omat säilytystilansa. Tarpeen vaatiessa muista tiloista on helppo muuntaa vielä kotiin 1-2 lisämakuuhuonetta, joten myös isompaa uusioperhettä koti palvelee moitteettomasti. Nykyisessä muodossaan koti tarjoaa ruhtinaallisesti tilantuntua ja jokaisella toiminnolle tuntuu olevan mukavasti tilaa. Ison kodinhoitohuoneen jatkeena on erillinen kuivaushuone ja saunaosastoa puolestaan edeltää tilava pukuhuone wc:llä, sekä vielä erikseen tunnelmallinen takkahuone. Sauna on poikkeuksellisen tilava ja suihkutilan puolella on väljästi 2 suihkua, sekä erikseen vielä poreallas. Keittiö noudattaa samaa linjaa, eli tilaa löytyy kaikille toiminnoille ja jatkeena on sekä arkinen ruokailutila, että pari askelmaa alempana oleva erillinen ruokailutila (voi helposti käyttää myös makuuhuoneena). Lisäksi olohuone/biljardihuone muodostavat huikean tilakokonaisuuden, jossa viilennysyksikkö katossa luo ylellisyyttä kesähelteiden keskellä ja täysin yksilöllinen Tulikiven valmista massiivinen takka puolestaan talvella kodikasta lämpöä. Toista näistä tiloista voi luontevasti käyttää myös isona ruokailutilana ja aulan yhteyteen jää luontevasti paikka vielä työ- tai kirjastonurkkaukselle. Eteisaulan yhteydessä on erillinen wc, sekä iso vaatehuone, ja hyvän kokoisessa tuulikaapissa on vielä omat kaapistot arjen säilytystiloja varten. Varastotiloja on reilusti, sillä 2 auton tallin yhteydessä on 2 erillistä varastotilaa. Nämä kaikki lisätilat lämmitetään myös ekologisella maalämmöllä, joten koko ison kokonaisuuden asuinkulut ovat erittäin alhaiset verrattuna käytettävissä olevaan tilaan. Lisäksi kotiin tänä keväänä on asennettu mittavasti aurinkopaneeleja, joten sähkönkulutus tulee olemaan entistä vähäisempää tulevaisuudessa. Liikenneyhteydet ovat hyvät niin julkisilla kuin omalla autolla, ja myös suosittu Rungon ala-aste on n. 500 metrin päässä kotiovelta. Etupiha on kokonaan laatoitettu, joten roskan tulo sisälle on minimoitu ja takapiha on puolestaan helposti hyödettävissä olevaa tasaista nurmialuetta. Koti on siistissä kunnossa ja täysin muuttovalmis seuraavalle perheelle. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu ammattimaisiin välittäjiimme, sekä kiinteistövälitysalan parhaimpiin palveluihin. Meidän sivuillamme pystyt suunnittelemaan ilmaiseksi oman sisustuksen myynnissä oleviin koteihimme! Tervetuloa viihtymään kotisivuillemme www.inlkv.fi.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

20578236

Tyyppi

Omakotitalo

POSTINUMERO

21500
Kerros 1/1
Huoneistoselitelmä 4-5 mh + oh + rh + k + takkah + pkh + ph/s + wc + 2wc/ph + khh/kuivaush + 2vh + at + 2var.

ASUINTILOJEN Pinta-ala

298.0 m²

Kokonaispinta-ala

406.0 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Rakennuslupapiirrosten mukaiset pinta-alatiedot ovat seuraavat: Huoneistoala 298 m2, kerrosala 406 m2 ja kokonaisala 439 m2. Ilmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kohteen hinta ei ole määritelty ilmoitettujen pinta-alojen perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.

Rakennusvuosi

2007

Käyttöönottovuosi

2006

Vapautuminen

Muu ehto

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan.

HUONELUKU

6 h ja enemmän

Kunta

Piikkiö

Alue

Piikkiö
Tontin pinta-ala 1581 m²

Muut tilat

108.0 m²

Lisätietoa muista rakennuksista

Autotalli sekä 2 isoa varastoa ovat samassa yhteydessä varsinaisten asuintilojen kanssa ja kahden auton tallista on suora käynti pääoven katetulle käytävälle, joten tässä kodissa saa tuotua myös kauppakassit kuivin jaloin kotiin. Myös varastot ja autotalli lämpeävät maalämmöllä.

Rakennusoikeus

395.0

Tontin omistus

Oma

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Rakennusoikeus on lievästi ylitetty jo rakennusvaiheessa ja ylitys on rakennusluvassa hyväksytty. Rakennusluvan mukainen kerrosala on 406 m2.

Lisätietoa kaavoituksesta

Kaarinan Rakennusvalvonta. Asemakaava on tullut voimaan 24.6.2005 ohjeellisella tonttijaolla.

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Hyvä, maalämpöpumppu uusittu 2017, sekä jäädytys lisätty samalla.

Kiinteistötunnus / laitostunnus

202-510-2-77
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 475 000 €
Myyntihinta 475 000 €

Kiinteistövero

805,02 €/v

Lisätietoja maksuista

Jätehuolto n. 25 € per kk. Vesimaksut oman kulutuksen mukaan. Nykyinen sähkönkulutus n. 17000 kWh/v (n. 260 €/kk). Tässä on mukana myös sähköauton lataukseen käytetty sähkö. Aikaisempien vuosien kulutus ollut n. 18000 kWh/v. Kulutustiedossa ei ole vielä huomioitu koko vuoden osalta aurinkopaneelien tuottovaikutusta (paneelit asennettu 04/2021), joten todellinen kulutus tulee jäämään alemmas myös sähköauton kera. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % hyväksytystä kauppahinnasta.
Neliöhinta 1 594 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Sauna on todella tilava ja valoisa tila, jossa on vuolukivestä valmistettu tyylikäs kiuas antamassa miellyttävän pehmeät löylyt. Tähän saunaan mahtuu isokin ryhmä samaan aikaan.

Muuta kauppaan kuuluvaa

Kaikki liukuovikaapisto.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Koti on kaikin puolin todella siistissä kunnossa ja muuttovalmis seuraavalle perheelle.

Makuuhuoneen kuvausauna

Ylellisessä master bedroomissa on trendikäs kokolattiamatto (kahdessa laminaattilattia ja yhdessä korkki), joka tuntuu hemmottelevalta jalkojen alla. Lisäksi jatkeena on erillinen pukeutumishuone ja wc/pesutila. Tämän lisäksi on 3 muuta makuuhuonetta omilla säilytystiloilla ja nykyisestä ruokailutilasta saa helposti tehtyä viidennen makuuhuoneen tarvittaessa, sillä huikean tilaviin oleskelutiloihin mahtuu niin oleskelu- ruokailutilatkin.

Koulut

Ala-aste alle kilometrin. Yläaste Piikkiön keskustassa n. 4,6 km (+ harrastusmahdollisuuksia/liikuntasalit).

Oleskelutilojen kuvaus

Huikean tilavassa olohuoneessa on runsaasti ikkunapinta-alaa ja näkymät suuntautuvat suoraan rauhallisen takapihan suuntaan. Monumentaalinen ja täysin uniikki Tulikiven valmista takka luo pehmeää lämpöä ja kiehtovaa tunnelmaa tähän isoon tilaan.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Piikkiön keskustan palvelut n. 2,5 km.

Päiväkoti

Omppulan päiväkoti n. 2 km.

Keittiön kuvaus

Tästä keittiöstä ei tunnu puuttuvan mitään, sillä niin säilytys- kuin työskentelytilaa on runsaasti ja kaikki toiminnot on otettu upeasti huomioon. Kylmäsäilytystilat ovat myös poikkeuksellisen kattavat, sillä Festivon extra ison kylmäkeskuksen lisäksi varusteluun kuuluu täysikorkuinen viinikaappi. Toimivassa u-mallisessa keittiössä pystyy kokkailun ohella seurustelemaan vieraiden kanssa ja juhlatilanteissa on mahdollista ruokailla erillisessä ruokailutilassa, sekä aina lasitetun terassin puolelle asti. Kaapistot ovat Kustavin Puun valmistamia puuviiluovia. Työtasot ovat Stalan valmistamia terästasoja, lattiapinta korkkia (lämmin ja pehmeä materiaali).

TEHDYT REMONTIT

-Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmanvaihdon säätö 2014 -Talon huoltomaalaus 06/2016 -Määlämpöpumpun uusiminen ja maajäädytystoiminnan lisääminen 07/2017 -Aurinkosähkön lisääminen 04/2021 -Sähköauton latauspisteen asennus autotalliin 2021

Pesutilojen kuvaus

Saunaosaston pesuhuoneessa on 2 suihkua reilulla mitoituksella, sekä porealtaassa 1 suihku. Saunaosastoa edeltää tilava pukuhuone, wc sekä takkahuone, josta on kulku myös terassille. Lisäksi master bedroomin wc-tilassa on suihkukaapilla erotettu suihkutila. Myös eteisen wc:ssä on valmius suihkulle.

Säilytystilojen kuvaus

Tilava vaatehuone heti eteisaulan yhteydessä, sekä master bedroomin yhteydessä. Autotallin yhteydessä on 2 tilavaa lämmintä varastoa.

Khh:n kuvaus

Kodinhoitohuone täyttyy runsaasta luonnonvalosta ja tilaa on ruhtinaallisesti kaikille toiminnoille. Lisäksi tilan jatkeena on erillinen kunnon kuivaushuone, joten tämä kodinhoitotila on enemmän kuin täydellinen. Seinistä myös suurin osa laatoitettua pintaa.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinäpinnat pääosin tapetoituja pintoja.

Tulisija

2 varaavaa vuolukivistä takkaa.

Lisätietoa palveluista

Kaarinan keskustassa laajasti erilaisia palveluja, etäisyys n. 7km.

WC:n kuvaus

Saunatiloja edeltävän pukuhuoneen yhteydessä on erillinen wc-tila. 2 .wc on master bedroomin yhteydessä (kokolattiamatto) ja kolmas wc eteisen yhteydessä.

LISÄTIETOA TONTISTA

Helposti hyödynnettävissä oleva tasainen puutarhatontti, jossa koko etupiha on laatoitettu, joten lika ei kulkeudu kotiin kovinkaan herkästi. Suojaisalta takapihalta siintää jopa Piikkiönlahden merinäkymä jonkin verran.

Lattiamateriaalien kuvaus

Lattiamateriaalit pääosin laminaattia, master bedroom/pukeutumishuone/pesuhuone kokolattiamattoa. Keittiössä ja yhdessä makuuhuoneessa pehmeä ja lämmin korkkilattia.

Liikenneyhteydet

Lähin linja-autopysäkki alle 100 m Rungontiellä.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

0.1581 m²

Rakennusmateriaali

Suurelemetti runko, puuaineksesta.

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi