kivi-item-image
Sinun kotisi

Apajantie 24 / Omakotitalo

VHP 615 000 €

oh + rh/k + 4mh + 3wc + 2ph + ph/s + pukuhuone(vierashuone)khh + et. + lastenolohuone + parvi.

Rakennusvuosi 1992

Arkkitehtonisesti mielenkiintoinen ja aidosti yksilöllinen kivitalo upealla tontilla! Ensivaikutelma säväyttää, sillä useat luonnonkivimuurit ja niiden lomassa eri tasoissa olevat vesialtaat muodostavat kansainväliseen tyyliin tunnelmallisen näyttävän sisääntulon talolle. Alapiha muodostaa oman toimivan kokonaisuutensa, sillä talousrakennuksessa ovat roskiskatos, avokatos esim. polkupyörille, pieni kasvihuone, autokatos ja lämmin sekä kylmä varasto. Runsaasti paikoitustilaa autoille, sekä nurmi- ja istutusalueet sijaitsevat käytännöllisesti myös tontin alaosassa. Yläpihalla sisäoleskelutilojen jatkeena on purjekatoksellinen pergola, josta pääsee kiviaskelmia ja kalliopolkuja pitkin siirtymään keski- ja alapihan puistomaisille oleskelualueille. Keskipihan oleskelualuetta kutsutaan leikkisästi Piazzettaksi, koska se muistuttaa pientä italialaista oleskelupihaa, jossa luonto ja vihreys muodostavat raamikkaat kehykset ja tunnelman kruunaa tietysti vieressä oleva vesiallas. Pääosa tontista on helppohoitoista luonnonmukaista kalliota, joka on ikuisesti kaunis mäntyineen ja katajineen kaikkina mahdollisina vuodenaikoina. Itse koti muodostuu ilahduttavista tasoeroista, eri suuntiin lähtevistä siipiosista ja loogisen toimivista tilakokonaisuuksista. Pääsisäänkäynnistä erkanee lasten oma maailma, johon kuuluvat 3 mh, wc, ph, eteinen ja arkiolohuone/työpiste. Sisäänkäynnistä suoraan aukeaa geometrinen portaikko kohti yläkertaa, jonka välitasanteelta löytyy piilo-oven takaa myös pieni viinikellari. Portaiden yläpää muodostaa todellisen risteyksen, sillä yhdellä silmäyksellä näkee lähes koko yläkerran tilat yhdellä kertaa. Häkellyttävän upea olohuone nauttii kaikin aistein arkkitehtuurin luomisen kyvystä, sillä kallioiden päällä leijuva tila lähes integroituu ulkona olevan luonnon kanssa. Selkeälinjainen takkamonumentti toimii katseenvangitsijana, sekä pergola ja tilava ruokailutila ovat täysin yhteydessä olohuoneen oleskelutiloihin. Keittiö jää viehättävästi hieman ylemmälle tasolle, kuten myös pukuhuone (vierashuone) ja saunaosasto. Yhdessä siivessä on Master Bedroom kokonaisuus, joka käsittää valon ja korkeuden täyttämän makuuhuoneen, täysin uniikin walk-in closetin, sekä luonnollisesti wc ja pesutilat ovat samassa yhteydessä. Bonuksena on vielä tilava etätyöpiste parvella, jonne kuljetaan leikkisiä ''legopalikoita'' pitkin, joten ainakin työt alkavat aina hyvällä mielellä. Tässä arkkitehtuurin taidonnäytteessä toiminnallisuus kätkeytyy upean estetiikan taakse. Koti on aidosti uniikki, joka tarjoaa loputtomasti iloa, kauneutta ja elämyksiä. Kiinteistöön kuuluu myös lähes vieressä oleva venevalkamaoikeus, josta on lähes olematon matka Airiston aukolle. Lisätiedot sinulle tästäkin upeasta kohteesta antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin, alan uusimpiin ja parhaisiin palveluihin (mm. pohjakuvasuunnittelu) inlkv.fi sivuilla. Onnistu sinäkin kerralla oman kotisi myynnissä!

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21089308

Kunta

Turku

POSTINUMERO

20960

Alue

Satava

Tyyppi

Omakotitalo

Pinta-ala

213.0 m²
Tontin pinta-ala 5000 m²
Kerros 2/2
Huoneistoselitelmä Oh + rh/k + 4mh + 3wc + 2ph + ph/s + pukuhuone(vierashuone)khh + et. + lastenolohuone + parvi

Lisätietoja pinta-alasta

Muut tilat 54 m2 koostuvat piharakennuksesta. Pinta-alatiedot on saatu piirustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.

Rakennusvuosi

1992

Käyttöönottovuosi

1992

Vapautuminen

2 kk kaupanteosta / sop.muk.

Huoneluku

6 h ja enemmän
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 615 000 €
Myyntihinta 615 000 €
Neliöhinta 2 887 €/m²

Lisätietoja maksuista

Sähkön kokonaiskulutus nykyisellä omistajalla noin 35000 kWh/v./ 3420 eur/v. (sis. taloussähkön ja lämmityksen). Umpitankin tyhjennys n. 208 eur/krt (tyhjennys käytön mukaan 2-5 krt/v - nykyisin 2 krt vuodessa). Vesi käytön mukaan. Jätehuolto maksu noin 10 eur/krt. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Kaupanvahvistajan kulut, lainhuudatusmaksu ja sähköisten panttikirjojen siirtokustannus.

Kiinteistövero

817 €/v
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Saunassa on yksilölliset muotolauteet, jossa ergonomia on huomioitu nimen omaan rentoon puolimakuuasentoon. Sauna on valmistunut 2010.

Tulisija

Varaava molemmin puolisilla lasiluukuilla.

Asunnon kunto

Tyydyttävä

Lisätietoja kunnosta

Julkisivussa tällä hetkellä runsaasti esiintyvää jäkälän aiheuttamaa punaista kasvustoa (lähtee pesemällä), saunaosasto ja olohuone ovat upeassa kunnossa, muut sisätilat ovat alkuperäisessä kunnossa ja vaativat varmasti monen ostajan mielestä oman maun mukaista pintaremonttia. Ruokailutilan seinän yläosassa näkyy liikuntasauman ympärillä olevia halkeamia, joita ei ole korjattu myyjän toimesta.

Tilojen kuvaus

Parvi (etätyöpiste) mahdollistaa kokonsa ansiosta työpisteen vaikka 2 hlölle. Saunaosaston pukuhuone toimii tarvittaessa myös vierashuoneena, kuten myös lasten huoneen yhteydessä oleva lastenolohuone. Alakerrassa on myös ns. kuraeteinen omalla sisäänkäynnillä sekä kuivauspatterilla.

Lisätietoa kaavoituksesta

Ei voimassa olevaa kaavaa, kaavaehdotus edelleen käsittelyssä. Lisätiedot: Opaskartta.turku.fi - kaavoitus

Tehdyt korjaukset

Olohuonetilan laajennus 1999, piharakennus 1995.

Lisätietoja tontista

Tontilla on runsaasti hyödynnettävää tasaista puutarha-aluetta, runsaasti nurmikkoaluetta (n. 700 m2), sekä luonnonmukaisesti kumpuilevaa kalliota. Oleskelualueita jää viehättävästi eri tasoille ja tämä tontti jaksaa aina viehättää monimuotoisuudellaan. Useat viihtyisät oleskelualueet ovat puistomaisessa ympäristössä, jota ympäröivät runsaat luonnonkivimuurit ja eri tasoissa olevat vesialtaat. Lyhyen kävelymatkan päässä (n. 2 min.) on venevalkama hyvällä laiturilla, joten paikka on mieluisa myös veneilijöille. Ruokahuoneen terassi sijaitsee aamuauringon puolella ja pergola ilta-auringon puolella.

Tontin omistus

Oma

Kiinteistötunnus / laitostunnus

853-479-1-139

Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus

Tässä tilavassa keittiössä on otettu maksimaalisesti kaikki toiminnalliset asiat huomioon ja jopa ns. aamiaiskaappi löytyy tämän ikäisestä talosta. Erikoisuutena on mm. oikean korkuinen keittotaso, joka mahdollistaa ruoanlaiton rennommassa asennossa. Lattiapinta on luonnonkumimattoa.