kivi-item-image
Sinun kotisi

Ahterikatu 2 / Kerrostalo

VHP 198 000 €

2 h + k + ph/s/wc + et + lasitettu parv. .

Rakennusvuosi 1993

Tässä on erittäin kiinnostava koti isoa parveketta ja merellistä ympäristöä arvostavalle asunnonetsijälle! Erittäin toimiva pohjaratkaisu mahdollistaa sujuvan arkielämän, meren ympäröimä asuinalue ja merilintujen äänet hemmottelevat ainutlaatuisella tavalla ja isot ikkunapinnat takaavat luonnonvalon koko huoneistoon. Kodin sijainti heti ensimmäisessä kerroksessa mahdollistaa nopeat siirtymiset ulos, mutta silti kodin ikkunat ovat reilusti katutasoa ylemmällä luoden yllättävän paljon yksityisyyden tunnetta myös parvekkeelle. Heti sisään tullessa oleskelutila ja sen jatkeena oleva tilava parveke avautuvat eteen, eteinen tarjoaa reilut säilytystilat, sekä eteisen vieressä on heti ylellinen saunaosasto. Makuuhuone on rauhallinen ja selkeä tila ja myös säilytystilaa löytyy reilusti kiinteän kaapiston ansiosta. Valoisa ja laadukas keittiö on puolestaan toimiva tila ja sinne mahtuu helposti ruokapöytä hieman suuremmallekin ystäväjoukolle. Tilava olohuone täyttyy luonnonvalosta ja avoin jatkumo keittiöön sekä jatkeena olevalle parvekkeelle lisäävät entisestään tilantuntua. Parvekkeen ikkunallinen ovi avaa parvekkeen osaksi olohuonetta, parveke on poikkeuksellisen tilava sekä täysin lasitettu, joten se toimii varsinkin kesällä lähes kodin toisena olohuoneena. Huoneiston varustelutaso on taloyhtiön moniin huoneistoihin nähden laadukas, tyylikäs ja nykyaikainen. Keittiö on täysin remontoitu 2007 ja pesuhuone tehty uusiksi vedeneristyksineen 2009. Huoneisto on siistissä täysin muuttovalmiissa kunnossa ja bonuksena vapautuu tarvittaessa nopeasti käyttöösi. Mikäli olet etsinyt itsellesi kompaktia kotia houkuttelevilla ominaisuuksilla, niin tästä kodista löydät todennäköisesti etsimäsi. Mikäli olet seurannut alueen yleistä hintatasoa, niin huomaat nopean aikataulutoiveen vuoksi tehdyn ostajaystävällisen hinnoittelun. Lisätiedot ja esittelyt IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Lämpimästi tervetuloa näytölle. Olen luonnollisesti käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myynnissä, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta! Tutustu meihin ja välitysalan parhaimpiin palveluihin kotisivuillamme www.inlkv.fi, jossa pääset pohjasuunnittelupalvelussa myös suunnittelemaan tähänkin kotiin toivomasi sisustuksen. Muista ilmoittautua myös näyttöön kotisivuillamme.

1

Perustiedot

dropdown

Kohde Etuovessa

21911331

Tyyppi

Kerrostalo

POSTINUMERO

20810
Kerros 1/8
Huoneistoselitelmä 2 h + k + ph/s/wc + et + lasitettu parv.

ASUINTILOJEN Pinta-ala

63.5 m²

Kokonaispinta-ala

63.5 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Ilmoitettua pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, joten se saattaa olla ilmoitettua suurempi tai pienempi. Ostaja voi halutessaan teettää tarkistusmittauksen omalla kustannuksellaan.

Rakennusvuosi

1993

Käyttöönottovuosi

1993

Vapautuminen

1 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

Vapautuminen

1 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

HUONELUKU

Kaksio

Kunta

Turku

Alue

Majakkaranta

Tontin pinta-ala

8533.0 m²

Muut tilat

0.0 m²

Energiatodistus

Kyllä

Tontin omistus

Oma

Energialuokka

F2013
2

Hintatiedot

dropdown
Velaton hinta 198 000 €
Myyntihinta 198 000 €
Yhtiövastike 250.83 €/kk

(Hoitovastike 250.83 €/kk + Rahoitusvastike 0.0 €/kk)

Hoitovastike

250.83 €/kk

Lisätietoja maksuista

Mahdollinen varainsiirtovero 2 % hyväksytystä velattomasta kauppahinnasta.

Rahoitusvastike

0.0 €/kk

Vesimaksu

24 €/kk
Neliöhinta 3 118 €/m²
3

Lisätiedot

dropdown

Sauna

Saunan laudepuut ja lattiapinta (+ vedeneristys) on uusittu 2009.

ASUNNON LISÄTIEDOT

Eteisessä on hyvän kokoinen liukuovikaapisto, sekä näkymä eteisestä suuntautuu suoraan kohti avaraa oleskelutilaa ja sen isoja ikkunoita. Lattiapinta laminaattia, seinät maalattuja pintoja.

Asunnon kunto

Hyvä

ASUNNON KUNTO

Keittiö on uusittu 2007, pesuhuone vedeneristyksineen 2009. Seinä- ja lattiapinnat siistissä kunnossa (ainoastaan lattian laminaattipinnassa tyypillisiä kupruja näkyvissä hieman).

Makuuhuoneen kuvaus

Makuuhuoneessa on hillityt sävyt, sekä koko seinän mittainen kaapisto mahdollistaa hyvät säilytytilat myös makuuhuoneen puolella.

Koulut

Lähistöllä useita kouluja.

Oleskelutilojen kuvaus

Olohuone on tilava ja mallinsa ansiosta se on erittäin helppo kalustaa moniin eri tarpeisiin sopivaksi. Reilusti yli puolet vuodesta oleskelutilat jatkuvat kodin huikean tilavalle parvekkeelle, sillä parveke on n. tupla kokoinen verrattuna yhtiön normaaleihin parvekkeisiin.

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

S-market n. 100 m, K-Supermarket n. 1,2 km. Posti (R-kioski) ja Valintatalo n. 2 km.

Keittiön kuvaus

Keittiö uusittu 2007, joten tässä keittiössä on luonnollisesti nykyaikaiset mekanismit ja ulkoasultaan se on huomattavasti taloyhtiön alkuperäisiä keittiöitä modernimpi. Keittiöön mahtuu helposti isompikin ruokailuryhmä ja tilantuntua lisää huomattavasti iso ikkuna sekä avoin yhteys olohuoneeseen. Keittiössä on runsaasti sekä kaappi- että työskentelytilaa, joten tässä kodissa on ilo kestitä myös ystäviä.

Pesutilojen kuvaus

Pesutila on kokonaan uusittu 2009 vedeneristyksineen ammattilaisen toimesta. Ulkoasultaan se on juuri tämän hetken trendien mukaisesti tunnelmallisen tumman sävyinen ja pesutilassa on hyvin tilaa myös kodinhoidolle. Pohjaratkaisultaa tila on myös kerrassaan täydellinen, sillä suihkutila jää omaa rauhaan aivan perälle ja wc:tä on mahdollista käyttää suihkuttelun jälkeenkin kuivin jaloin.

Seinämateriaalien kuvaus

Seinät ovat maalattuja pintoja ja osa seinistä toimii rauhallisena efektiseinänä hillittyjen sävyjen ansiosta.

Muut tiedot

Taloyhtiö on iso, joten se tasaa mukavasti kulurakennetta. Taloyhtiötä on hoidettu tasaisesti ja hyvin, joten ns. korjausvelkaa ei ole päässyt syntymään. Alue on aina kuulunut yhteen Turun suosituimpiin, mutta hintataso on ainakin vielä huomattavasti kulman takana olevaa Telakkarantaa edullisempi. Tällä alueella on myös autopaikoista vieraille, sekä bussipysäkki ja iso ruokakauppa aivan vieressä.

Lisätietoa palveluista

Hirvensalon laskettelukeskus n. 1,3 km. Alko n. 1,2.

WC:n kuvaus

WC on pesutilan yhteydessä.

Näkymät huoneistosta

Näkymä on Airistontähden suuntaan ja suoraan edessä ei ole taloja, joten tunnelma on yksityinen. Katu kulkee edestä, mutta se on riittävästi alempana parveketta ja huoneiston ikkunoita, joten siitä ei koidu asumishaittaa.

Lattiamateriaalien kuvaus

Lattiapintana kuivissa tiloissa yhtenäinen vaalean harmaan sävyinen laminaattilattia. Laminaatille tyypilliseen tapaan laminaatissa on pieniä lattian pesusta johtuvia jälkiä (kupruja). Tämän kodin lattiapinnoissa jäljet eivät kuitenkaan ole pahoja.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki n. 100 m.
4

Taloyhtiön tiedot

dropdown

Tontin pinta-ala

8533.0 m²

Taloyhtiössä muuta

Huoneistokohtaiset varastot, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, mankeli, pesutupa ja askarteluhuone. Muuta: - Yhtiövastikkeeseen sisältyy Telian laajakaista 10M 15.1.2015 alkaen. - Turun kaupunki on määrännyt yhtiön asuinparvekkeet tupakointikieltoon yhtiön hakemuksesta 28.6.2019 / §94.

tehdyt remontit

- Ahterik. 8 B matalan osan vesikatto korj. 2006 (terassin lattia) - Leikkikentän laitteita korj., maalattu ja osa uusittu 2007 - Vesikattoja korj. ja maalattu, samalla as. 16 kpl alipainetuulettimia 2007-2008 - Kiint. parv.lasitusten kiinnityksiä lisätty ja ilmanvaihtolaitteiden puhd., huolto ja säätö 2009 - Leikkikentän hiekat uusittu ja istutettu pensaita. Saalinkipolun varteen istutettu pensaita. Ylä- ja alapihoilla korj. asfaltointia, viemärikuvauksia ja -pesua pohjakerroksessa Ahterik. 2, 4 A, 6 ja 8 A ja Ahterik. 2 pohjaker. uusittu osa viemäriputkea 2010 -Ylimpien parv.kattojen (26 kpl) vedeneritystyöt oheistöineen tehty 2009-2010 - Ahterik., 4 A, hissin jarrun ohjauksen muutostyö ja hissin lattiapinnoitteen uusiminen, Talotekn. ohjaus kiint. omaan lämmönjakohuoneeseen, Ahterik. 4 A seinähalkeaman korj. pohjaker. ja 1. kerroksen välillä portaikossa ja Ahterik. 4 B, 6, 8B, matalan osan katon reunapellitys korj. (leikkikentän puol.osa) 2011 - Sadevesivuotojen korj. yläpihalta pysäköintihalliin 2011-2012 - Yläpihan pellitysten korjauksia, uusittu lämm. kiertovesipumput autom./itsesäätyviin, Ahterik. 6, hissinjarrun ohjauksen muutostyö, kameravalv. autohalliin ja yläpihan valaisimet uusittu 2012 - Ahterik. 2 hissin jarrun ohjauksen muutostyö, kameravalv. lisää alapihalle, Ahterik. 8 jätekatoksen korj., lukkojen uud. sarjoitus, yläpihan vioittuneet sulanapitokaapelit uusittu, yläpihan 8 A/B seinustalle tehtyihin vesiuriin as. sulanapitokaapelit, pysäköintihallin sadevesikaivot/lattian alla olevat viemäriputket pesty ja kuvattu, sekä alapihan ulkovalaisimista loput uusittu 2013 - Pysäköintihall. purkausputkien korjausta ja sadevesiviemäriputkia uusittu, Ahterik. 8 A hissin jarrun ohjauksen muutostyö, hissien lattiapin. uusiminen (8 A) 2014 - Laatoitusten korjauksia pesutuvissa ja porraskäyt. pohjaker. (Ahterik. 2 pesutupa, Ahterik. 6 pesutupa, 2 ja 4 A pohjakerros), 2015, alapihan maanpainaumia korj., pohj. puolen pään parkkialueen kulma korj., lämmönsiirrin uusittu Ahterik. 6-8 ja pysäköintihallin poistopuhaltimien tark., maalaus ja pellitysten korj. 2015 - Lämmönvaihtimen uusinta oheislaitteineen Ahterik. 2-4, piha-al. viheristutusten kunnostusta, pää- ja kiint.keskusten lämpökuv., sähkönlaadun analysointi, talojen sähkölaitteistojen kuntot., IV-hätäseispainikkeiden lis. porraskäytäviin, kompensointilaitteistojen as., huoltokytkimen as. hälytyskeskukseen 2016 - Ulkoseinien elementtien puhd./pesu ja saumaus, parv. kaiteiden ulkopinnan (betonielementti) puhd./pesu, ovipuh. ulkoyksiköt uudist. 2017 - Asfalttikorj. ja uud. asfaltointeja oheistöineen ala-ja yläpihalle, istutusaltaiden kunnostuksia yläpih.,kattojen tark. ja kunnostus, hissin nostokon. uudistettu Ahterik. 8, Ahterik. 8 A ja B ulkoport. kunnostus (Lattapolun suuntaan) 2018. -Kaikki taloyhtiön huippuimurit tark. ja puhd. / Air Way -2- ja 4-talon välinen lämm. siirtoputkisto uusittu, Ilmanvaihtohormien nuohous 2020 - Peruskuntoarvio 2022.

Isännöitsijän yhteystiedot

Retta Isännöinti (Retta Services Oy), Turku, Läntinen Rantakatu 35 D, 20100 Turku, puh. 010 228 4000, isän. Aleksi Reivonen.

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Majakanranta

havaitut korjaustarpeet

Kunnossapitotarve seuraavien viiden vuoden aikana: 2022 kattojen (bitumihuopa) kuntotutkimus, huoltokierros ikkunat ja ovet, pohjaviemäreiden pesu ja kuvaus. 2023 valaistus: pihan ja autohallin polttimoiden uusiminen ledeiksi, sokkelien elastisten liikuntasaumojen uusiminen. 2023-24 ulkopistorasioiden uusiminen. 2024 kylpyhuoneremonttien suunnittelu. 2025 lämmitysverkoston perussäätö ja patteritermostaattien venttiilien uusinta. 2026 kylpyhuoneremonttien toteutus (pintaremontti), pihakannen, julkisivujen, parvekkeiden, vesi- ja viemärijohtojen sekä salaojien kuntotutkimukset.

Taloyhtiön Kiinteistön hoidosta vastaa

Huoltoyhtiö

Kohteen seuraava yleisesittelyaika ei ole vielä tiedossa. Ota yhteyttä ja pyydä yksityisesittely!

Välittäjän kuva

Kohdetta myy

Sari Kuusisto

050-2556 sari@inlkv.fi