Kerrostalo

Yliopistonkatu 11

Huoneet 4 h + k + halli + wc + ph
Velaton hinta 449 000 €
Rakennusvuosi 1929
Ydinkeskustan 1920-luvun uusklassismin helmi! Tätä ylellistä ja poikkeuksellisen toimivaa huoneistoa voidaan hyvällä syyllä sanoa ainutlaatuiseksi yksilöksi. Huoneistossa on onnistuttu risteyttämään autenttinen tunnelma sekä moderni toimivuus samaan pakettiin ja lopputulos hämmästyttää vaativammankin kodin etsijän. Kaikki toiminnot ovat sopivissa mittasuhteissa ja loogisessa järjestyksessä, joka on melko harvinaista laadukkaastikin saneeratuille saman ikäkauden kohteille. Kodin alkuperäinen ja arvokas henki on kuitenkin onnistuttu säilyttämään saneeraamalla alkuperäiset ovet ja säilyttämällä alkuperäiset persoonalliset lautalattiat. Herkät kattorosetit ja katonrajan pyöristykset sekä harmoniset värisävyt viimeistelevät huoneiston aidon olemuksen. Myös pesutilan ja keittiön uusimisessa on otettu tyylikkäästi huomioon huoneiston aito henki ja varustelutaso on huolellisesti valittu kokonaisuutta kantavan linjan mukaisesti. Nykyisillä asukkailla on vain yksi makuuhuone, mutta tämä loistava pohjaratkaisu antaa mahdollisuudet jopa kolmelle makuuhuoneelle ilman mittavia toimenpiteitä. Nykyistä arkiolohuonetta keittiön yhteydessä voi luontevasti käyttää myös ruokasalina, tai myös makuuhuoneena. Tämä huoneisto on onnistuneita mahdollisuuksia tulvillaan, joten uusi ostaja voi helposti räätälöidä tästä todellisen unelma kotinsa. Taloyhtiö on aina kuulunut hyvin hoidettujen ja arvostettujen yhtiöiden joukkoon. Vastikkeet ovat aina olleet kohtuullisella tasolla liikehuoneistojen, suuren yhtiö koon ja hyvän hallinnon ansiosta. Sijainti on suoraan ydinkeskustan sydämessä, sillä niin jokiraitti kuin kauppatori ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Parkkipaikkatilanne on ydinkeskustan sijainniksi ollut hyvä, putkiremontti on jo tehtynä ja talo seisoo tukevasti kalliolla. Tilaathan oman henkilökotaisen näyttöajan! Lisätiedot ja esittelyt sinulle antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta voisi tulla mahdollisimman nopeasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20100
AlueKeskusta
Huoneet4 h + k + halli + wc + ph
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala119.5m²
Kokonaispinta-ala119.5m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitettu pinta-ala ei ole tarkistemitattu, joten se saattaa olla ilmoitettua suurempi tai pienempi. Kohteen kauppahinta ei ole siten pinta-ala perusteinen.
Kerros3/5
Rakennusvuosi1929
Käyttöönottovuosi1929
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta449 000 €
Myyntihinta449 000 €
Neliöhinta3 757 €/m²
Hoitovastike340,0 €/kk
Vesimaksu20,0 €
Autopaikkamaksu60
Muutasop.muk. / 1kk kaupasta
Asunnon lisätiedot
SaunaTaloyhtiön saunatila on uusittu täysin 2017 ja on upeassa kunnossa.
Asuntoon kuuluuYliopistonkadun puoleisissa ikkunoissa on sälekaihtimet ja verhotangot. Erikoismittainen pesukone sisältyy kauppahintaan. Pukeutumishuoneen vaatesäilytysjärjestelmät sisältyvät kauppaan, mutta viedään tarvittaessa myös pois ennen asunnon luovutusta.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaHuoneisto on siistissä muuttovalmiissa kunnossa.
Kohde Etuovessa9464084