Omakotitalo

Viulukuja 3

Huoneet 4mh + oh + rh/k + TV-huone + kuntoiluhuone + biljardihuone + viinikellari + ph/s/ph/wc + wc/ph3 + 2vh + khh + varasto4
Velaton hinta 665 000 €
Rakennusvuosi 2002
Tässä kodissa on sitä jotakin - ja vielä paljon enemmän! Rakennus on monilta osin täysin poikkeava yksilö. Itse rakennuspaikka on syntynyt räjäyttämällä ja raivaamalla kallioon hampaan mallinen kolo. Koti sijoitettiin tähän koloon ja sivuilla olevat kalliot integroituvat rakennukseen vaikuttavalla tavalla. Kallioista lähtevät jykevät betonisiivet kannattelevat kodin kansainvälisen oloista valtavaa terassialuetta, josta käsin maasto suorastaan syöksyy alas kohti luonnonkauniita metsämaisemia ja jopa merikin pilkottaa viekoittelevasti puiden lomasta. Tämän kaltaista terassirakennelmaa tuskin olet koskaan nähnyt Suomessa. Koti jakautuu kolmeen loogisesti toimivaan kerrokseen. Kellarikerroksessa ovat mm. iso biljardihuone omalla uloskäynnillä ja terassitilalla, reilun kokoinen kuntoilutila (joka on tällä hetkellä jaettuna hyllykaapistolla ja toimii osin kotiteatterina). Samassa yhteydessä on myös pesuhuone/wc ja oma uloskäynti, joten koko alakertaa pystyy helposti hyödyntämään myös yrityskäyttöön. Kellarikerroksessa on myös runsaasti varastotiloja, vaatehuone ja reilun kokoinen viinikellari viimeistelee kokonaisuuden. Ylimmän kerroksen rauhassa ovat master bedroom kokonaisuus omalla pesu- ja vaatehuoneella, sekä 2 muuta tilavaa makuuhuonetta, wc/pesutila, kodinhoitohuone sekä reilun kokoinen varasto. Keskikerros on pyhitetty avaraksi ja ylelliseksi oleskelutilaksi, jossa ovat mm. tilava keittiö, ylellinen ruokailutila ja työhuone. Pari askelmaa alempana ovat korkeuksiin kohoava olohuone sekä takan taakse jäävä tv-tilaksi pyhitetty paikka, josta on myös suora yhteys ylelliselle saunaosastolle. Saunaosaston kruunaavat poreallas, huikean kokoinen sauna sekä suora uloskäynti kodin paraatipaikalle, eli terassille. Tässä kodissa on uniikki leima, korkeuksiin kohoavat suuret ikkunapinnat, luonnon valoa maksimaalisesti ja huonetiloja monenlaisiin tarpeisiin. Rakennus on valmistettu Siporex-kiviharkosta ja lämmitysmuotona on maalämpö. Runsaiden varastotilojen lisäksi kokonaisuuteen kuuluu 2 auton talli. Ympäristö on kaikin puolin todella upea ja palvelut ovat käytännöllisellä etäisyydellä. Tätäkin upeaa kokonaisuutta sinulle esittelee IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös oman kotisi myyntiprojektissa, joten otathan yhteyttä, jotta voimme yhdessä tehdä uusista unelmistasi totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21110
AlueSoininen
Huoneet4mh + oh + rh/k + TV-huone + kuntoiluhuone + biljardihuone + viinikellari + ph/s/ph/wc + wc/ph3 + 2vh + khh + varasto4
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala296.0m²
Kokonaispinta-ala330.5m²
Lisätietoja pinta-alastaAutotalli 34,5 m2
Kerros3/3
Rakennusvuosi2002
Käyttöönottovuosi2002
Vapautuminensopimuksen mukaan
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta665 000 €
Myyntihinta665 000 €
Neliöhinta2 247 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaTässä saunassa on tilaa isommallekin porukalle ja näkyvät avautuvat niin ulos kuin kohti kaunista pesuhuonetta.
TulisijaKiertoilmatakka
Asuntoon kuuluuVaatekaapit, valaisimet, verhotangot, sälekaihtimet, pyykinpesukone, kuivausrumpu, keskuspölynimuri, jätesäiliö, istutukset, lämminvesivaraaja 1000 l.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaToimeksiannon tekemisen jälkeen koko kiinteistön vesikiertoinen lattialämmitysputkisto on ilmattu. Odotusarvona on, että toimenpide tulee tulevaisuudessa laskemaan maalämmön tarvitsemaa energiankulutusta, koska pääsääntöisesti toimenpiteen ilmoitetaan laskevan lämmityskustannuksia noin 20 %.
LämmitysjärjestelmäMaalämpö, vesikiert. lattialämmitys. Pumppu vaihdettu n. 2004-2005.
Kohde Etuovessa9814316