Puutalo-osake

Verkaranta 6

Huoneet 4h + k + s
Velaton hinta 360 000 €
Rakennusvuosi 1870
Upea romanttinen unelmakoti ruutuikkunoilla ja ihanalla miljööllä Littoistenjärven rannalla! Uutta on rakennettu vanhaa kunnioittaen ja täällä tuntuu kuin olisit hypännyt sisään romanttiseen 1800 -luvun romaaniin, jossa kuljet rakkaasi kanssa käsikkäin nojaillen vaahterapuuhun, istut luonnon kauniissa puutarhassa päiväkahvilla ja lähdet soutelemaan järvelle. Ollaan kuitenkin Littoisissa, vain 8 km Turun keskustasta! Jykevät kiviportaat luovat vaikuttavan ja arvokkaan tunnelman noustessa kohti pääovea. Rakennus on perustettu rinteeseen jykevän kivijalan päälle ja puuosat on koristeltu rakennusaikakaudelle tyypillisesti. Rakennusta on huollettu säännöllisin väliajoin, joten kokonaisuus on säilyttänyt aikojen saatossa loistokkuutensa. Alakerta on osittain maan alla kivijalassa ja alakerran ikkuna-aukkojen syliin voi vajota haaveilemaan tai asettaa kodin kauneimmat esineet somisteeksi. Laattalattia eteisessä on helppo pitää puhtaana ja kodin saunaosasto sekä kodinhoitotilat on sijoitettu heti sisäänkäynnin yhteyteen alakertaan. Portaat johdattavat sinut keskikerroksen aulaan, josta avautuu upea lasitettu kuisti ja käynti pihalle talon päätyyn. Tunnelmaan sopivat ikkunat kuistilla täyttävät tilan luonnonvalolla ja tuovat luonnon ja kaikki vuodenajat kättesi ulottuville. Keskikerroksen lattiat ovat parkettia ja kauniit leveät listat kiertävät huonetta niin katon- kuin lattianrajassa. Huoneet ovat normaalia korkeammat ja oleskelutilojen ikkunoista voit ihailla terapeuttisen rauhallista maisemaa. Talvipakkasilla kaksi kaakeliuunia tuo kotiin syleilevän lämmön ja ihanan tunnelman, kun käperryt sohvalle nauttimaan vapaa-ajastasi. Ruokailutilaan mahtuu isokin ruokaryhmä, jonka ympärille voit kokoontua ystävien ja perheen kesken ja keittiöstä saat varmasti irti jopa enemmän kuin mistä olet uskaltanut haaveilla, sillä pelkästään tunnelma on uskomaton, sekä tavaroillesi löytyy varmasti paikka, sillä kaappitilaa on runsaasti. Päämakuuhuoneen yhteydessä sijaitsee kylpy- ja vaatehuone. Makuuhuonetta koristaa viehättävä tapetti ja toinen kaakeliuuneista. Ylin kerros on avointa isoa oleskelutilaa ja palvelee ketterästi lähes kaikissa tarpeissa, ja tila on myös jaettavissa helposti. Yläkerran lautalattia ja näkyviin jätetyt hirret muistuttavat menneestä ajasta ja valoa sekä kaunista järvimaisemaa tulvii sisään kolmesta isosta ruutuikkunasta. Yhtiön tontti rajautuu järven rantaan ja Littoisten järvi luonnollisesti aivan välittömässä läheisyydessä luo omat ulottuvuutensa vapaa-ajan nautintoihin. Koko ympäristö on poikkeuksellisen viehättävä. Lisätiedot tästäkin upeasta kodista IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa. Ota yhteyttä, tai varaa aika niin näytölle kuin arviokäynnille helposti 24/7 kotisivuiltamme inlkv.fi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLieto
Postinumero20660
AlueLittoinen
Huoneet4h + k + s
TyyppiPuutalo-osake
Pinta-ala147.0m²
Kokonaispinta-ala147.0m²
Lisätietoja pinta-alastaLisäksi osakkaan käytettävissä on yhtiön hallinnassa oleva eteisaula, jonka kautta muut osakkaat kulkevat ainoastaan varastotiloihin. Myös erillistä varastotilaa heti alakerran eteisen yhteydessä.
Kerros3/3
Rakennusvuosi1870
Käyttöönottovuosi1870
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta360 000 €
Myyntihinta325 350 €
Neliöhinta2 449 €/m²
Yhtiövastike446,9 €/kk
(Hoitovastike 220,5 €/kk + Rahoitusvastike 226,4 €/kk)
Hoitovastike220,5 €/kk
Rahoitusvastike226,4 €/kk
Autopaikkamaksu10
Muuta viimeistään 2 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunaa ei ole lähivuosien aikana uusittu, mutta se on edelleen siistissä kunnossa ja on ollut erittäin vähäisessä käytössä.
Tulisija2 kaakeliuunia
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet, sälekaihtimet (osassa ikkunoita), naulakko ja irralliset vaatekaapit.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaYhtiö ja rakennus ovat hyvässä kunnossa. Huoneistossa normaaleja asumisen jälkiä ja keskikerroksen pesutila alkaa olemaan saneerauksen tarpeessa. Sisätilat tyydyttävässä kunnossa.
Kohde Etuovessa9825423