Puutalo-osake

Verkaranta 6

Huoneet oh/rh + k + 2mh + vh + wc/ph + ph/wc/s + khh + iso parvi (saa tehtyä erillisiä huoneita 2-3) var.
Velaton hinta 348 000 €
Rakennusvuosi 1870
Romanttinen päätyhuoneisto ihanalla miljööllä Littoistenjärven rannalla! Verkatehtaan Patruunan vanhaan asuinkotiin on remontoitu yksilöllisiä huoneistoja ja tämä koti pursuaa suorastaan persoonallista ja alkukantaista tunnelmaa upean lasihuoneen kera. Rakennusta on huollettu määräajoin ja loistokkuus on säilynyt vuosikymmenistä toiseen. Julkisivut on entisöity vanhoja perinteitä tai työstötapoja kunnioittaen ja perustukset lepäävät tukevasti luonnonkivimuurin päällä. Jykevät kiviportaat luovat vaikuttavan ja arvokkaan tunnelman noustessa kohti pääovea. Kodin sisäänkäynti sykähdyttää kodikkuudellaan ja vanhan puuoven takana odottaa luokseen kutsuva koti. Alakerta on osittain maan alla kivijalassa ja ikkuna-aukkojen syliin voi vajota haaveilemaan, tai asettaa kodin kauneimmat esineet somisteeksi. Laattalattia eteisessä on helppo pitää puhtaana ja saunaosasto sekä kodinhoitotilat on sijoitettu heti sisäänkäynnin yhteyteen alakertaan. Portaat johdattavat sinut keskikerroksen aulaan, josta avautuu upea lasitettu kuisti, sekä käynti kodin takapihalle. Valtavat ikkunat kuistilla täyttävät tilan luonnonvalolla ja tuovat luonnon sekä kaikki vuodenajat kättesi ulottuville. Huoneet ovat normaalia korkeammat ja oleskelutilojen ikkunoista voit ihailla terapeuttisen rauhallista maisemaa. Talvipakkasilla kaakeliuunit luovat kotiin syleilevän lämmön ja ihanan tunnelman. Ruokailutilan ympärille voit kokoontua ystävien ja perheen kesken ja keittiöstä saat varmasti irti jopa enemmän kuin mistä olet uskaltanut haaveilla, sillä pelkästään tunnelma on uskomaton, sekä tavaroillesi löytyy paikka runsaan kaappitilan ansiosta. Makuuhuonetta koristaa viehättävä tapetti ja toinen kaakeliuuneista ja samassa yhteydessä sijaitsee kylpy- ja vaatehuone. Ylin kerros puolestaan on avointa oleskelutilaa ja helposti jaettavissa myös 2-3 huoneeksi. Yläkerran lautalattia ja näkyviin jätetyt hirret muistuttavat menneestä ajasta ja valoa sekä kaunista järvimaisemaa tulvii sisään isoista ruutuikkunoista. Yhtiön tontti rajautuu poikkeuksellisesti aivan järven rantaan. Littoistenjärvi luo omat ulottuvuutensa kaikkiin mahdollisiin vapaa-ajan nautintoihin ja miljöö on poikkeuksellisen viehättävä, sekä mitä upeimmat ulkoilureitit lähtevät suoraan kotiovelta. Kesällä järvessä uidaan ja talvella sään mukaan joko luistellaan tai hiihdetään. Historian havina ja ylellinen vanha aika ovat läsnä kaikkialla ja kodin korkealla oleva sijainti luo upeat puitteet ihailla vuodenaikojen mukaan kauniita näkymiä - kuitenkin vain 8 km Turun keskustasta! Vastaavia koteja ei kerta kaikkiaan ole, joten vilpittömästi iloitsen jo nyt tulevan omistajan puolesta. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin yksilöllisestä kodista antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan ehdottomasti kattavimpiin palvelupaketteihin inlkv.fi sivuilla, josta varaat myös niin arvio- kuin näyttöajan ajanvarauksestamme.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLieto
Postinumero20660
AlueLittoinen, Lieto, Turku
Huoneetoh/rh + k + 2mh + vh + wc/ph + ph/wc/s + khh + iso parvi (saa tehtyä erillisiä huoneita 2-3) var.
TyyppiPuutalo-osake
Pinta-ala147.0m²
Kokonaispinta-ala147.0m²
Lisätietoja pinta-alastaLisäksi osakkaan käytettävissä on yhtiön hallinnassa oleva eteisaula, jonka kautta muut osakkaat kulkevat ainoastaan varastotiloihin, sekä yksi asukas vakituisesti, joka asuu samassa portaassa. Myös erillistä varastotilaa heti alakerran eteisen yhteydessä, sekä maanvarainen iso varastotila pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen perätilassa.
Kerros3/3
Rakennusvuosi1870
Käyttöönottovuosi1870
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta348 000 €
Myyntihinta315 751 €
Neliöhinta2 367 €/m²
Yhtiövastike446,9 €/kk
(Hoitovastike 220,5 €/kk + Rahoitusvastike 226,4 €/kk)
Hoitovastike220,5 €/kk
Rahoitusvastike226,4 €/kk
Autopaikkamaksu10
Muutaviimeistään 2 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunaa ei ole lähivuosien aikana uusittu, mutta se on edelleen siistissä kunnossa ja on ollut erittäin vähäisessä käytössä. Se on myös helposti laajennettavissa kodinhoitohuoneen puolelle tarvittaessa, sillä niiden välinen seinä on ns. kevytseinä.
Tulisija2 varaavaa kaakeliuunia
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet, sälekaihtimet (osassa ikkunoita), naulakko ja irralliset vaatekaapit.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaYhtiö ja rakennus ovat hyvässä kunnossa. Huoneistossa normaaleja asumisen jälkiä ja keskikerroksen pesutila alkaa olemaan saneerauksen tarpeessa, mutta on päivitettävissä myös edullisesti, mikäli käytetään edelleen ammetta tai hankitaan suihkukaappi. Sisätilat laatuvaatimuksesta riippuen hyvässä/tyydyttävässä kunnossa.
Kohde Etuovessa20440249