Omakotitalo

Varpiokatu 18

Huoneet 3mh + takkah + oh + rh + k + wc/ph + wc + ph/s + khh + var
Velaton hinta 318 000 €
Rakennusvuosi 1973
70-luvun arkkitehtuuria arvostavalle todella kattavasti remontoitu helmi kauniilla ja keskeisellä sijainnilla! Tässä kodissa on arkkitehtuuria arvostavalle perheelle lukuisia ilahduttavia elementtejä. Tilaa ja valoa riittää yllin kyllin, lisäksi kauniit maisemat tulevat automaattisesti osaksi kotia isojen ikkunapintojen ansiosta. Kattava remontti on toteutettu alkuperäistä henkeä kunnioittaen, jossa mm. monumentaalinen portaikko persoonallisine yksityiskohtineen jää kodin keskelle kauniiksi katseenvangitsijaksi. Laadukas italialainen keittiö kruunaa yläkerran toiminnallisen osion ja ylellinen tilantuntu on myös iso osa viihtyisää keittiötä. Alakerrassa oman kokonaisuuden muodostavat mm. takkahuone, pukuhuone, tilava pesuhuone ja sauna. 2 makuuhuonetta sijaitsevat sopivasti erillään, joten joskus kaivattu oma rauha on tilajaon suhteen taattu. WC-tila sijaitsee erillisen alakerran aulatilan yhteydessä, kuten myös tilava kodinhoitohuone. Teknisten tilojen lisäksi alakerrasta löytyy myös ruhtinaallinen määrä varastotiloja. Talon seinien suojiin jäävä sisäpihan terassialue on nykyisten omistajien toimesta rakennettu todella tilavaksi, joten tällä terassilla voi nauttia niin ruokailusta kuin auringonotosta ihanan väljissä oloissa. Myös erillinen 2015 rakennettu grillikatos palvelee upeasti niin arjen kuin juhlien tarpeissa. Yläkerta puolestaan on tilan ja avaruuden juhlaa kaikin puolin. Avokeittiö, reilun kokoinen ruokailutila ja olohuone muodostavat hulppean kokonaisuuden. Tilava eteisaula ottaa sisääntulijat miellyttävästi vastaan, ja vaikuttava portaikko graafisine yksityiskohtineen toimii kauniina katseenvangitsijana useammasta suunnasta oleskelutiloja. Päämakuuhuoneen yhteydessä on walk-in closet, ph/wc ja ylellisen tilava parveke. 2 auton talli heti sisäänkäynnin vieressä lisää kodin toimivuutta ja tontin rauhallisuutta korostaa 2 sivulta puistoon rajoittuvat tontin rajat. Koti on lähivuosien aikana remontoitu ns. katosta lattiaan, eli koti odottaa jo ilman merkittäviä remonttitarpeita seuraavaa perhettä. Todella nopea yhteys Turkuun (n. 10 min) tulee monelle yllätyksenä ja Raision palvelut ovat myös muutamien minuuttien etäisyydellä. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin mielenkiintoisesta kodista antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaRaisio
Postinumero21260
AlueInkoinen
Huoneet3mh + takkah + oh + rh + k + wc/ph + wc + ph/s + khh + var
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala219.0m²
Kokonaispinta-ala313.0m²
Lisätietoja pinta-alastaAsuinpinta-ala rakennuslupapiirrosten mukaisesti noin 219 m2. Lisäksi myytävään kokonaisuuteen kuuluu noin 35 m2 autotalli, sekä 43 m2 varasto ja teknisiä ym. tiloja on yhteensä noin 16 m2. Alapihalla on myös ns. grillikatos. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kohteen hinta ei ole pinta-ala perusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1973
Käyttöönottovuosi1974
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta318 000 €
Myyntihinta318 000 €
Neliöhinta1 452 €/m²
Muutasop. mukaan, viim. 1 kk kaupoista.
Asunnon lisätiedot
SaunaHarvian kiuas, valmius myös puukiukaalle. Saunan lattia uusittu vesieristeineen 2018. Samassa yhteydessä massiivilauteet on hiottu ja öljytty.
Tulisijatakkasydän asennettu noin 2015
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet ja vaatekaapit. Sälekaihtimet. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Takka. Satelliitti-TV-liittymä. Puhelinverkko. Ilmalämpöpumppu (2015). Istutukset.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaRadon tutkimus tehty 2017 (ei radonia). Talon ulkopuolelle on asennettu myös ns. pieneläinverkot.
Lämmitysjärjestelmäöljy, ilmalämpöpumppu, takka (takkasydän)
Kohde Etuovessa9968973