Omakotitalo

Vankiontie 5

Huoneet 4mh + 2välihuonetta + oh + sali + tupakeittiö + 2et + s/wc/ph + wc/ph + khh
Velaton hinta 690 000 €
Rakennusvuosi 1920
Täydellistä maalaisromantiikkaa Vanhalinnan merkittäviin maamerkkeihin kuuluvalla Setälän tilalla! Tämä huikea kokonaisuus pitää sisällään, ison kivinavetan (osassa tallia valmiita karsinoita hevosille), katetun lantalan, valmiita tarhoja ja ratsastuskentän, uudehkon autotallirakennuksen, pihasaunarakennuksen ulkouima-altaan kera ja aittarakennuksen. Lisäksi asuinrakennuksen lämmitysjärjestelmäksi on päivitetty maalämpö ja koko rakennus on suurelta osin saneerattu varsin kattavasti. Tämä koti on saneerattu suurella sydämellä, taidolla ja huomattavalla pääomalla. Niin koti kuin sen ympäristö ovat loistavassa kunnossa ja hyvän olon tunne on vahvasti läsnä kaikkialla. Pihapiiri toivottaa tervetulleeksi mitä lämpimimmin ja itse koti lunastaa askel askeleelta sisääntulon asettamat odotukset. Tupakeittiö palvelee kotoisasti niin pientä kuin suurta perhettä ja kaikki toiminnalliset tilat asemoituvat käytännöllisesti heti arkisisääntulon läheisyyteen. Erillinen juhlasali etsii vertaistaan, sillä sen poikkeuksellisen kaunis kaakeliuuni ja alkuperäinen lankkulattia luovat ainutlaatuista tunnelmaa, sekä lukuisat ikkunat päästävät ympäristön osaksi salia. Alakerrassa ovat myös, khh, wc, lasiveranta, kirjastohuone ja reilun kokoinen tv-huone takalla sekä makuuhuone oman tulisijan sulostuttamana. Yläkerrassa puolestaan pieni aulatila, saunatila, pesuhuone sekä wc. Kolme tilavaa makuuhuonetta luovat ylellisyyttä ja tilavat vinttitilat tarjoavat upeat puitteet mm. varastointitilaa tarvitseville. Mikäli olet haaveillut loistavalla sijainnilla olevasta aidosta maalaismiljööstä ja kauniista kodista, niin tämä koti on varmasti tutustumisen arvoinen. Setälän tila on kautta historian ollut vain harvojen omistajien käsissä ja sijaitsee ainoastaan 8,5 km päästä Turusta. Lisäarvoa paikalle luo sen autenttisuus, sillä niin päärakennus kuin määräävältä osin koko pihamiljöö on säilytetty lähes alkuperäisessä ulkoasussaan. Kaavaluonnoksen mukaan tien liikenne rauhoittuu lähes olemattomaksi ja nykyisen kentän paikalta on mahdollista jakaa 2 tonttia, Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin täysin uniikista kohteesta antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Esittelen tätä upeaa kokonaisuutta sinulle mielelläni myös henkilökohtaisesti, joten tilaathan oman näyttöaikasi, jotta pääsemme yhdessä nauttimaan tästä huikeasta kokonaisuudesta.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLieto
Postinumero21410
AlueVanhalinna Loukinainen
Huoneet4mh + 2välihuonetta + oh + sali + tupakeittiö + 2et + s/wc/ph + wc/ph + khh
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala250.0m²
Kokonaispinta-ala300.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPäärakennuksen ulkomitat 31,7 x 8 m=250 kem2. Lisäksi yläkerta noin 50 m2 + isot vinttitilat. Ilmoitetut pinta-alat ovat karkeita arvioita ja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettuja suuremmat tai pienemmät. Kohdetta ei myydä ilmoitettujen pinta-alojen perusteella, vaan kokonaisuutena. Näiden lisäksi on iso tallirakennus, ja uudehko autotallirakennus, aitta sekä saunarakennus.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1920
Käyttöönottovuosi1920
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta690 000 €
Myyntihinta690 000 €
Neliöhinta2 760 €/m²
MuutaSopimuksen mukaan/3kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaPihasaunassa puukiuas, päärakennuksen pikkusaunassa sähkökiuas.
Tulisija2 varaavaa kaakeliuunia + 1 uudempi varaava takka.
Asuntoon kuuluuKeskuspölynimuri, vaatekaapit, kiinteät valaisimet, verhotangot ja pyykinpesukone.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaJulkisivut ja katto hyvässä kunnossa. Ikkunoita kunnostettu, mutta osa vaatii jälleen pientä ehostusta. Sisätilat siistissä kunnossa, paitsi yläkerran makuuhuoneissa enemmän asumisen jälkiä.
LämmitysjärjestelmäMaalämpö, tarkistettu kunnan toimesta 2007+vanha öljykattila varalla.
Kohde Etuovessa20203296