Omakotitalo

Vanha Raadelmantie 31

Huoneet 2mh + takkahuone + oh/rh + k + 3wc + 2ph + khh + 4vh + 2autotalli + var
Velaton hinta 318 000 €
Rakennusvuosi 2008
Tämä koti täyttää upeaa kotia ja monipuolista harrastepaikkaa etsivän kriteerit! Raadelman rauhalliset maisemat ja kaunis luonto ovat läsnä automaattisesti tämän kodin pihapiirissä. Tontti on iso ja pihapiiriin on rakennettu myös tilava terassialue nautinnollisia grilli-iltoja varten. 1950 valmistuneen ja 2008 täysin saneeratun kodin lisänä ovat iso maalämmöllä varustettu tallirakennus, sekä myös kylmää tallitilaa on runsaasti. Piha mahdollistaa vaikka trendikkään luomuviljelyn, tai erilaisia virikkeitä niin perheen pienimmille kuin eläimillekin. Erittäin kattavan saneerauksen yhteydessä on uusittu myös talotekniikka täysin, sillä asuinrakennus ja autotalli lämpeävät ekologisella maalämmöllä ja lisäksi on vielä aurinkopaneeleita sekä ilmalämpöpumppu takaamassa edullisen ja ympäristöystävällisen asumisen. Koneellinen ilmanvaihto takaa laadukkaan sisäilman ja 2 ilmalämpöpumppua varmistavat miellyttävän viileyden myös kesän kuumille päiville. Kodin materiaalit ovat kulutusta kestäviä ja säilyttävät siksi pinnat siisteinä villimmäskin menossa. Asuinrakennus on remontoitu todella mittavasti, sillä katto, julkisivut, ikkunat, putket, sähköt ja sisätilojen pinnat ovat kaikki uusittu samanaikaisesti. Koti koostuu käytännöllisesti kolmesta luontevasti jakautuvasta kerroksesta. Kellarissa on kodinhoitohuone omalla uloskäynnillä, iso huonetila, oleskeluaula, erillinen wc sekä upea saunaosasto. Keskikerroksessa ovat ylellisen tilavat oleskelutilat, kodin tyyliin sopiva wc, tilava sisäänkäyntieteinen ja suorastaan ruhtinaallinen keittiö. Yläkerrassa puolestaan kodin 2 tilavaa makuuhuonetta, aulatila ja kunnon kokoinen pesuhuone. WC löytyy luonnollisesti kaikista kerroksista ja vaatehuoneita sekä säilytystiloja on myös riittämiin. Tämä talo lisärakennuksiin on aidosti monien mahdollisuuksien kokonaisuus. Lisäksi kohteen remontointi on ollut poikkeuksellisen mittavaa. Kaikki tilat ovat suuria ja huoneita on mahdollista vielä tarvittaessa jakaa, jos lisähuoneille ilmenee tarvetta. Tähän kotiin kannattaa todellakin tulla paikan päälle tutustumaan! Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä kodista antaa IN LKV Oy  |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja palveluihimme inlkv.fi, josta varaat myös näyttö- tai arvioajan kätevästi 24/7.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaKaarina
Postinumero21500
AlueRaadelma
Huoneet2mh + takkahuone + oh/rh + k + 3wc + 2ph + khh + 4vh + 2autotalli + var
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala172.0m²
Kokonaispinta-ala540.0m²
Lisätietoja pinta-alastaAsuintilojen pinta-aloja ei ole ilmoitettu rakennuslupakuvissa, vaan ilmoitetut pita-alat ovat kerrosaloja. Asuinrakennuksen kerrosala 152 m2 + ullakon yli 160 cm ala 20 m2, asuinrakennuksen kerrosala yhteensä 172 m2. Muihin tiloihin kuuluu lämmin halli n. 240 m2 ja kylmähalli n. 150 m2 (korkeaa tilaa, n. 10 m).
Kerros3/3
Rakennusvuosi2008
Käyttöönottovuosi2008
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta318 000 €
Myyntihinta318 000 €
Neliöhinta1 849 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaTämä upea sauna ei jätä ketään kylmäksi, sillä kauniin ulkokuoren lisäksi sauna on varusteltu sekä puu- että sähkökiukaalla.
Asuntoon kuuluuSälekaihtimet kaikissa ikkunoissa. Verhotangot. 2 kpl ilmalämpöpumppuja viilennystä varten. DNA- ja normaali harava-antenni.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaAsuinrakennus on hyvässä kunnossa. Hallit tyydyttävässä/hyvässä käyttökunnossa.
Lämmitysjärjestelmämaalämpö, laitteisto uusittu 2019. 12 aurinkopaneelia + 2 ilmalämpöpumppua. Myös hallissa maalämpö, uusittu myös 2019.
Kohde Etuovessa9679620