Kerrostalo

Valliuksenkatu 3-5

Huoneet 6-8h + 2k + 2ph/wc + s + 2wc
Velaton hinta 775 000 €
Rakennusvuosi 2001
Huikean tasokas kerrostalohuoneisto aurinkoisessa Naantalissa! Sijainti Naantalin keskustan tuntumassa mahdollistaa nautinnollisen elämän palvelujen äärellä - samalla kuitenkin idyllisen vanhan kaupungin sykkeessä nauttien. Ilahduttavia lisämausteita ovat yhtiön kaunis pihapiiri, kaksi pistokepaikkaa pihalla ja kokonaishintaan sisältyvät myös kylmä autotalli sekä 43 m2 kokoinen oma autotalli hyvän varastotilan kera suoraan talon alakerrasta. Tämän kodin kohdalla luonnehdinta luxus tuntuu lattealta, sillä poikkeuksellinen tasokkuus on läsnä kaikkialla. Kahden kerroksen huoneisto on yhdistetty upealla akryyli portaikolla, joiden päällimmäisenä pintana on karkaistu lasi ja näyttävä valaistus saa portaat hehkumaan iltojen pimeydessä taideteoksen lailla. Kokonaisuuteen kuuluvat 2 ylintä kerrosta, joten muiden asukkaiden askeleet eivät pääse häiritsemään ja kahden kerroksen ratkaisu toimii suurenmoisesti monissa eri tarpeissa. Perheen teinit tai kahden sukupolven asuintarpeet saavat täydellisen tilaratkaisun sujuvaan arkeen, ja myös hulppeita työtiloja kaipaavat perheet saavat tästä kodista oivan ratkaisun itselleen. Mittavista muutostöistä on vastannut Casagranden arkkitehtitoimisto ja sisustus on luonnollisesti viimeistelty ammattilaisten toimesta. Yläkerrassa 2-3 makuuhuonetta, wc/ph/s, wc, vh, 2 var., k, rh, oh ja aula. Alakerrassa puolestaan vaikuttava eteistila, mh + walk-in closet/ph/wc, wc, k, rh ja oh. Nämä kaksi kerrosta ovat myös erotettavissa toisistaan, mikäli tuleva ostaja tulee tarvitsemaan vain toisen näistä omaan käyttöönsä. Alemman kerroksen lattiapinnat ovat hienostuneen hiekan sävyistä ja erittäin kestävää kuivapuristelaattaa, tehosteseinänä hiekan sävyinen kivitapetti, katot erityislaatuista Barrisolia (mahdollistaa mm. valtavan valaistun kattoalueen saarekkeen yläpuolelle), keittiön valmistajana italialainen Gatto ja kodinkoneet Gaggenaun. Laadukkaat saniteettitilat ja tyylikäs walk-in closet ilahduttavat aina ostajia. Marmorinen taso puolestaan portaikon ympärillä päästää kauneimmat esineesi oikeuksiinsa. Tätä huoneistoa ei pysty sanoin kuvailemaan, eikä riittävästi ylistämään. Tämän kodin esittelen sinulle mielelläni myös yksityisesti. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin huikeasta yksilöstä antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21100
AlueKeskusta Pappila
Huoneet6-8h + 2k + 2ph/wc + s + 2wc
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala246.0m²
Kokonaispinta-ala289.0m²
Lisätietoja pinta-alastaMyytävä kokonaisuus on yhdistetty kahdesta asunnosta. Osakesarjat 1056-1151 (as 15). Osakesarjat 1293-1404 (as 17). Yhteenlaskettu pinta-ala 208 + 38 m2. (Huoneistoon 15 kuuluu YJ 5§:n mukaan lämpölasielementeillä eristetty terassiparveke 38 m2, tilasta maksetaan hoitovastiketta YJ 7§ 6 mom. mukaisesti). Huoneistosta 15 on poistettu sauna. Huoneiston 17 pinta-ala 112 m2 käsittää ainoastaan yli 160 cm korkeat tilat. Näistä tiloista 67 m2 on korkaudeltaan yli 220 cm. Huoneistot 15 ja 17 ovat yhteydessä toisiinsa. Muut tilat käsittävät autotalli/varastotilan 43 m2. Ylä- ja alakerran huoneistot ovat erillisillä osakekirjoilla, joten ne ovat myös erotettavissa toisistaan.
Kerros4/4
Rakennusvuosi2001
Käyttöönottovuosi2001
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta775 000 €
Myyntihinta775 000 €
Neliöhinta3 150 €/m²
Hoitovastike811,8 €/kk
Vesimaksu24,0 €
Muutasopimuksen mukaan/ 2vko kaupoista
Asunnon lisätiedot
SaunaAlakerrasta on saunatila poistettu ja sauna sijaitsee yläkerran ph:een yhteydessä.
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet, verhotangot ja sälekaihtimet. Huoneistokohtainen ilmanvaihto + viilennys. Irralliset vaatekaapit. Pesukone ja kuivausrumpu. Myös irtaimmistosta ja taiteesta on mahdollista neuvotella.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaArkkitehtitoimisto C & H on suunnitellut mittavan remontin 2007, jossa alakerran huoneistoa on laajennettu 38 m2 terassin puolelle ja yläkerran huoneisto on yhdistetty näyttävän porrasaukon avulla. Useiden kuukausien remontin aikana alakerta uusittiin täysin niin pinnoiltaan kuin ratkaisuiltaan. Molempien kerrosten wc-tilat ja pesuhuoneet uusittiin yhteneväisellä tyylillä ja yläkerrasta vaihdettiin myös kaikki väliovet. Huoneistossa on runsaasti laadukkaita kaapistoja ja liukuovia. Vaikka myynnissä painopiste on alakerran osalla, niin myös huoneiston yläkerta ylittää ns. standarditason suurimmalta osalta.
Kohde Etuovessa9630731