Kerrostalo

Valliuksenkatu 3-5

Huoneet 3-4h + k + rh + ph/wc + s + erill.wc + vh + aula + 2xvar + parveke
Velaton hinta 348 000 €
Rakennusvuosi 2001
Sykähdyttävä kattohuoneisto aurinkoisesta Naantalissa! Sijainti Naantalin keskustan tuntumassa mahdollistaa nautinnollisen elämän palvelujen äärellä - samalla kuitenkin idyllisen vanhan kaupungin sykkeessä nauttien. Ylin kerros takaa poikkeuksellisen oman rauhan ja maisemia voi ihastella huoneiston sympaattisella parvekkeella. Ilahduttavia lisämausteita ovat yhtiön kaunis pihapiiri ja hyvin hoidettu taloyhtiö kaikin puolin, sekä poikkeuksellista on myös erittäin monipuolinen autopaikkatarjonta. Kaupan yhteydessä on mahdollista valita jopa neljästä eri vaihtoehdosta itselleen 2 sopivinta ja ne voidaan sisällyttää kauppahintaan. (Vaihtoehdot: Iso lämmin tallipaikka/varasto, kylmä tallipaikka ja 2 pihapaikkaa). Tämä persoonallisen tunnelmallinen kattohuoneisto käsittää 2-3 makuuhuonetta, wc/ph/s, wc, vh, 2 var., k, rh, oh ja aula. Keittiön kaapistot ovat Villa keittiön mallistosta, tasot aitoa graniittia ja keittiöissä on täysi varustelutaso. Olohuone on viihtyisä ja tasokas tila, joka avautuu niin ruokailutilaan kuin oleskelunurkkaukseen. Lattiat ovat siistissä kunnossa ja materiaalina valkolakattu tammi. Pesutiloissa on laadukkaat kaapistot, lavuaarit ja hanat, sekä kylpyamme. Yleistä tasoa on nostettu huomattavasti ns. rakennuttajan perustasosta. Myös pesukone ja kuivausrumpu ovat sijoitettu tyylikkäiden lasiovien taakse piiloon ja kaakelit ovat ajattoman kaunista hiekkakiveä muistuttavaa beigeä kuivapuristelaattaa. Tämän kodin esittelen sinulle mielelläni myös yksityisesti. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin huikeasta yksilöstä antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta! Kotisivujemme kautta inlkv.fi varaat käytännöllisesti itsellesi sopivan näyttö- tai arvioajan 24/7.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21100
AlueKeskusta
Huoneet3-4h + k + rh + ph/wc + s + erill.wc + vh + aula + 2xvar + parveke
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala112.0m²
Kokonaispinta-ala112.0m²
Lisätietoja pinta-alastaHuoneiston pinta-ala 112 m2 käsittää ainoastaan yli 160 cm korkeat tilat. Näistä tiloista 67 m2 on korkaudeltaan yli 220 cm. Lisäksi huoneistossa on runsaasti alle 160 cm tiloja. Huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston pinta-ala saattaa siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksella ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros4/4
Rakennusvuosi2001
Käyttöönottovuosi2001
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta348 000 €
Myyntihinta348 000 €
Neliöhinta3 107 €/m²
Hoitovastike369,6 €/kk
Vesimaksu24,0 €
Muutasopimuksen mukaan/ 2vko kaupoista
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna on erittäin siistissä kunnossa.
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet, verhotangot ja sälekaihtimet. Huoneistokohtainen ilmanvaihto + viilennys. Irralliset vaatekaapit. Pesukone ja kuivausrumpu. Myös irtaimmistosta ja taiteesta on mahdollista neuvotella.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaArkkitehtitoimisto C & H on suunnitellut remontin 2007. Wc-tilat ja pesuhuoneet uusittiin yhteneväisellä tyylillä ja huoneistossa vaihdettiin mm. kaikki väliovet. Huoneistossa on runsaasti laadukkaita kaapistoja ja liukuovia. Huoneiston kunto ylittää ns. standarditason suurimmalta osalta. Huoneisto on ollut vähäisellä käytöllä remontin jälkeen, joten se on erittäin siistissä kunnossa.
Kohde Etuovessa9848644