Omakotitalo

Valaskalliontie 60

Huoneet 2h + k + wc / ph + eteinen + kuisti + terassi
Velaton hinta 46 000 €
Rakennusvuosi 1890
Sympaattinen ja edullinen pikkukoti hyvällä sijainnilla! Tämä asumiskuntoinen, mutta monilta osin vaatimaton koti puhkeaa kukkaan ostajan oman näköisen remontin ja päivityksen jälkeen. Koti on rakennettu n. 1890-luvulla, eikä luonnollisesti vastaa kaikilta osin tämän päivän rakennusmääräyksiä, mutta soveltuu tänäkin päivänä hyvin kodiksi tai vapaa-ajan asunnoksi. Tämä hirsirunkoinen koti on kuntotarkastettu valmiiksi laadukkaan kuntotarkastusyrityksen toimesta ja päähuomiot on koottu ostajaa varten jo kohteen perustietoihin. Kustavintien läheisyys (n. 500 m) ja uusi moottoritie Turkuun tekevät sijainnista todella houkuttelevan Katto on betonitiilikate 1960-luvulta (kaipaa jo päivitystä). Vesi- ja viemäriputket sekä sähköt ovat 1993 vuodelta, joten niiden suhteen ei isoja remontteja ole välttämätöntä tehdä. Keittiö on kodin hintaan nähden kokonsa ja varsinkin työtasojensa suhteen aivan liian hieno, sillä pelkästään aitoa mustaa graniittitasoa on useita metrejä ja sen arvo on varmasti 5000-10.000 euron välillä. Keittiö on kokonaisuudessaan remontoitu 1998, joten tämän keittiön päivität myös edullisesti oman näköiseksi tupakeittiöksi pienillä budjetilla. Pesutila/wc on 90-luvun loppupuolelta, joten tekninen käyttöikä on jo ohitettu ja päivitystä kaivataan. Lisäksi pihapiiristä löytyy välttävän kuntoiset ulkorakennukset ja kodin päätyyn on rakennettu todella tilava katettu terassi. Kuisti on tehty palvelemaan sisääntuloa n. 1993 ja isoksi kasvaneet pensasaidat antavat mukavasti suojaa omalle pihapiirille. Tässä on tämän hetken trendi aineksia vaikka muille jakaa. On muodikasta maalaisromantiikkaa, viehättävä monien mahdollisuuksien pihapiiri, hyvä sijainti jatkuvaa suosiotaan kasvattavassa Mynämäessä ja kodin kokoluokka kasvattaa jatkuvasti suosiotaan (pikkukodit viedään käsistä). Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvän mahdollisuuden kodista antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja palveluihimme inlkv.fi, josta varaat myös juuri sinulle sopivana hetkenä (24/7) näyttöajan kohteeseen tai oman kodin arvioajan.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaMynämäki
Postinumero23140
AlueHietamäki
Huoneet2h + k + wc / ph + eteinen + kuisti + terassi
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala80.0m²
Kokonaispinta-ala90.0m²
Lisätietoja pinta-alastaAsuinrakennuksesta ei ole saatavilla mitään rakennuslupa-asiakirjoja. Talon ulkomitat n. 15,5 m x 5,5 m. Rakennusvalvonnasta ei ole saatavissa rakennuslupapiirustuksia tai tietoja pinta-aloista tai lopputarkastuksesta. Tämän vuoksi pinta-ala on ilmoitettu ulkomittojen mukaan. Tämä ei ole virallinen mittaustapa, joten pinta-ala voi poiketa virallisista pinta-aloista olennaisestikin. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen. Rakennuksen pinta-alatietoa ei ole voitu tarkistaa eikä myyjä vastaa annetun tiedon paikkansa pitävyydestä.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1890
Käyttöönottovuosi1890
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta46 000 €
Myyntihinta46 000 €
Neliöhinta575,0 €/m²
Muutaheti / sopimuksen mukaan
Asunnon lisätiedot
Tulisijapuuhella on keittiöstä poistettu.
Asuntoon kuuluuPyykinpesukone keittiössä, usean tuhannen euron arvoiset kivitasot ja ilmalämpöpumppu. Myös Canal Digitalin satelliittilautanen kuuluu ostajan niin halutessa kauppaan.
Asunnon kuntovälttävä
Lisätietoja kunnostaVaikka kunto on luokiteltu välttäväksi, niin kodista löytyy osia jotka voidaan luokitella myös tyydyttäväksi. Keittiön suhteettoman kalliit työtasot ovat ylitasokkaita talon hintaan nähden. Asuinrakennus ollut asumattomana 10/2019 lähtien, peruslämpö on koko ajan ollut päällä.
Lämmitysjärjestelmäsähkö (lisälähteenä ilmalämpöpumppu keittiössä, olohuoneen ilmälämpöpumppu rikki).
Kohde Etuovessa20206978