Omakotitalo

Vähävankiontie 73

Huoneet 3mh + oh + k + rh + s/kph + wc + pukuhuone/khh + varasto
Velaton hinta 219 000 €
Rakennusvuosi 1993
Maaseudun idylliä, talli ja oma punainen tupa keskellä kehittyvää Vanhalinnaa! Tämän kodin lähiympäristön monimuotoisuutta on ilahduttavalla tavalla ylläpidetty, sillä talli on ollut vuokrattuna hevosihmisille ja tontin niityt sekä pientareet ovat olleet luonnonvaraisia mehiläisten tarhauksen vuoksi. Lisäksi viereisellä tilalla on yksi Varsinais-Suomen laadukkaimpia hevostiloja, josta myös ulkopuolisten on ollut mahdollista vuokrata tilavaa ulkokenttää ja maneesia. Vanhalinnan alueella on uusi kaavoitus meneillään, joten alue kehittyy ja asukasmäärä lisääntyy. Pelkästään siis tonttimaan arvonkehitys on positiivinen tällä alueella. Itse koti koostuu kolmesta loogisesta kerroksesta. Kellarikerroksessa on tilava kodinhoitotila, sauna, hyvän kokoinen pesuhuone, sekä säilytys- ja teknistätilaa. Keskikerroksessa ovat eteinen (vieressä tilaa rakentaa mm. kodinhoitohuone/vaatehuone), keittiö, wc, iso ruokahuone ja tilava olohuone, sekä viehättävällä maalaismaisemalla varustettu makuuhuone. Olohuoneesta on käyntiovi ulos ja aiemmin edustalla on ollut tilava terassi, jossa on voinut nauttia omasta mielenrauhaa lisäävästä ympäristöstä yllin kyllin. Yläkerrassa puolestaan on 2 tilavaa makuuhuonetta (joista toisen voi helposti vielä jakaa kahtia) ja wc-tilalle valmius. Lisäksi pienemmän makuuhuoneen yhteydessä on tunnelmallinen parveketila, josta kaunista ympäristöä on helppo ihailla. Kodin huoneet ovat tilavia ja toiminnallisuus on todella kiitettävää luokkaa. Remontteja on tehty valmiiksi jo runsain mitoin, joista tärkeimpänä mainittakoon maalämmön sekä salaojien asentaminen. Lisäksi sähköjä on uusittu osittain, lattiapinnat on uusittu ja seinät pääosin siistissä kunnossa. Etuterassi on uusittu ja ympäristön monimuotoisuutta parannettu. Pientä laittamista ja askaretta on myös seuraavalle omistajalle, mm. alakerran pesuosasto on ns. käyttöikänsä päässä. Tämä koti on varmasti tämän hetken markkinoilla erittäin ajankohtainen ja kiinnostava kokonaisuus. Asuinkulut ovat edulliset, sijainti loistava ja mahdollisuus hyödyntää kokonaisuutta myös elinkeinomielessä on varmasti tarpeellisia ominaisuuksia tämän hetken järkivalinnoissa! Kodissa ei asuta tällä hetkellä, joten yksityisnäytöt onnistuvat joustavasti. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä kodista antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Kotisivuiltamme varaat itsellesi sopivan näyttöajan 24/7 ja tutustut helposti palveluihimme. Meillä töitä tekevät aidosti ammattimaiset myyjät ja huomioimme kaikki Koronaan liittyvät suositukset parhaalla mahdollisella tavalla.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLieto
Postinumero21410
AlueVanhalinna
Huoneet3mh + oh + k + rh + s/kph + wc + pukuhuone/khh + varasto
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala120.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPäärakennuksen huoneistoalaksi ilmoitettu Liedon kunnalle 120 m2, sekä kokonaispinta-alaksi 140 m2. Lisäksi erillinen varastorakennus(talli) jonka kerrosalaksi ilmoitettu 96 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne saattavat poiketa tämän ikäisessä kohteessa olennaisesti. Tarkempien tietojen saamiseksi suositetaan pinta-alojen tarkistusmittausta. Kohde myydään kokonaisuutena, eikä hinta ole pinta-ala perusteinen.
Kerros3/3
Rakennusvuosi1993
Käyttöönottovuosi1993
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta219 000 €
Myyntihinta219 000 €
Neliöhinta1 825 €/m²
Muuta1kk kaupanteosta / sop.muk.
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunassa on reilusti tilaa, joten hyvät löylyt on helposti saatavilla.
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet.
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaKokonaisuudessa iso osa on hyväkuntoista, mutta myös remonttitarpeita on jäljellä, joten kuntoluokitus on hyvä/tyydyttävä riippuen mitä osa-aluetta tarkastellaan.
LämmitysjärjestelmäMaalämpö
Kohde Etuovessa9911914