Kerrostalo

Uolevi Raaden katu 1

Huoneet 2 h + k + parvi + lasitettu parv. + ullakkovar.
Velaton hinta 235 000 €
Rakennusvuosi 1986
Upea koti täynnä persoonallisia yksityiskohtia! Tässä erittäin sykähdyttävässä huoneistossa on paljon poikkeuksellisen laadukkaita ja loppuun asti mietittyjä yksityiskohtia. Heti eteinen on avattu huoneiston henkeen sopivaksi ja arkkitehtoniset kierreportaan toimivat viehättävänä katseenvangitsijana keskellä kotia. Alakerran makuuhuone jää luontevasti heti sivustalle ja tyylikäs liukovikaapisto viimeistelee niin ulkoasun kuin toiminnallisuudenkin tarpeet. Keittiö on puolestaan aukaistu avoimeen yhteyteen oleskelutilojen kanssa ja on ulkoasultaan viehättävän eleetön, vaikka kätkee sisäänsä yllättävän paljon säilytystiloja sekä runsaasti työskentelytasoa. Heti keittiön jälkeen on varattuna reilusti tilaa isommallekin ruokailuryhmälle, joten koti voidaan sanoa palvelevan ketterästi omistajaansa elämän kaikissa tilanteissa. Olohuone on kerrassaan täydellinen. Valo ja ilmavuus ovat olohuoneen kantavia voimia ja mitoitus sallii luontevan kalustuksen mukavaan oleskeluun. Täyskorkea kohta on reilun kokoinen ja sen kruunaavat tasokkaat lasikaiteet näyttävällä kiinnityksellä. Myös olohuoneen jatkeena oleva parveke on laadukkaasti lasitettu siten, että myös katto osio on täysin lasitettu. Alakerrassa sijaitseva sauna ja pesuhuone ovat ainoat alkuperäiset asuintilat huoneistossa ja ne ovat mallinsa ja kokonsa ansiosta todella toimivat tilat ja edelleen siistissä kunnossa. Yläkerta on tunnelmaltaan todella kutsuva. Tilan, valon ja ylellisyyden tuntu ovat kaikkialla, ja lisä bonuksena on 11 neliön suuruinen varastotila. Tähän ylellisyyden keitaaseen saa tehtyä itselleen niin työtilat, makuuhuoneen kuin oleskelutilan. Näyttävät lasikaiteet ovat hallitseva elementti ja ne luonnollisesti maksimoivat tilan tunnun todella näyttävällä tavalla. Koti sijaitsee aivan Naantalin keskustassa ja hintaan sisältyy poikkeuksellisesti myös autokatospaikka erillisellä osakekirjalla. Esittelen ilolla sinulle tämän upean huoneiston ja tämä ihanuus vapautuu tarvittaessa heti käyttöösi. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin uniikista kodista antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi Luonnollisesti olen avuksesi myös oman kotisi myyntiprojektissa, joten otathan yhteyttä, mikäli voin olla avuksesi. Meillä uutuutena myös ajanvaraus niin näytöille kuin arviokäynneille 24/7 www.inlkv.fi -> varaa aika.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21100
AlueKeskusta
Huoneet2 h + k + parvi + lasitettu parv. + ullakkovar.
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala82.5m²
Kokonaispinta-ala93.5m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, vaan ne on ilmoitettu yhtiöjärjestyksen sekä isännöitsijätodistuksen mukaisesti. Ne saattavat olla nyky standardien mukaisesti ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kauppahinta ei ole pinta-ala perusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros3/3
Rakennusvuosi1986
Käyttöönottovuosi1986
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta235 000 €
Myyntihinta234 380 €
Neliöhinta2 848 €/m²
Yhtiövastike332,3 €/kk
(Hoitovastike 297,0 €/kk + Rahoitusvastike 35,3 €/kk)
Hoitovastike297,0 €/kk
Rahoitusvastike35,3 €/kk
Vesimaksu26,0 €
Autopaikkamaksu14.4
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna on edelleen siistissä käyttökunnossa.
Asuntoon kuuluuSälekaihtimet kaikissa ikkunoissa. Irralliset vaatekaapit yläkerrassa.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaHuoneisto on upeasti ja poikkeuksellisen tasokkaasti remontoitu. Ainoastaan pesuhuone/sauna ovat alkuperäiskunnossa (asbestikartoitus on tehty taloyhtiön toimesta, ei asbestia).
Kohde Etuovessa9775273