Kerrostalo

Tuulensuunkatu 19

Huoneet 3h + k + kh + pv
Velaton hinta 192 400 €
Rakennusvuosi 1967
Tämä on parasta Naantalia. Ydinkeskustan hissitalo, valoisat huoneet ja palvelut melkein ovella. Täällä asuminen on helppoa ja mutkatonta. Viereisessä korttelissa on ruokakauppa. Terveysasema on kadun toisella puolella. Apteekki - sekin on naapurikorttelissa ja erikoisliikkeitä, pikkuravintoloita ja kahviloita riittää. Vihannekset ja kalat kannattaa hakea vain parinsadan metrin päästä naantalilaisten omalta kohtauspaikalta - torilta, jossa paikalliset kalastajat ja lähituottajat myyvät omia tuotteitaan. Toukokuussa torille avataan taas oma kahvilakin. Muutaman sadan metrin päässä sijaitsevat myös isot marketit ja tottakai torin laidalta löytyy myös pankki ja vakuutuspalvelut. Sadan metrin päästä kulkevat bussit Turkuun 10-20 minuutin välein. Läpitalon kolmiossa on huoneiston levyinen länsiparveke rauhalliselle sisäpihalle. Parvekkeelta voi ihailla maisemaa yli kaupungin keskustan. Ruokailutila ja yhdistetty olohuonekeittiö sijaitsevat sisäpihan puolella ilmansuuntana ilta-aurinko ja länsilounas. Makuuhuoneiden ikkunoihin paistaa vastaavasti Naantalin aamuaurinko. Pohjaratkaisussa on hyödynnetty tehokkaasti viimeinenkin asuinneliö. Neliönmuotoiset huoneet tarjoavat sisustajalle vapaat kädet. Valo tulvii sisään huoneistoon kahdesta suunnasta. Vaaleasävyinen keittiö on uusittu edellisen omistajan toimesta. Kylpyhuone on remontoitu täydellisesti taloyhtiön linjasaneerauksen yhteydessä. Yhtiössä on maalämpö. Ja se on juuri se, mikä tekee tästä kodista myös poikkeuksellisen järkevän hankinnan. Kun asumiskustannuksista noin 40-45 % kuluu keskivertokerrostalossa pelkkään lämmitykseen, täällä maalämpö pitää kulut kurissa. Lisäksi kustannuksia laskee oma huoneistokohtainen vesimittari. Kylpyhuoneen lattialämmityssähköstäkin vastaa taloyhtiö, Yhtiössä on tehty kunnosspidosta 5-vuotissuunnitelma. Suurimmat remontit ovat yhtiössä takana. Yhtiön talous on hyvässä kunnossa. Taloyhtiöstä löytyy oma saunaosasto, pesutupa, kuivaushuone, osakaskohtaiset jäähdytetyt kellaritilat ja säilytystilat sekä ulkoiluvälinevarasto. Pesutupa on tällä hetkellä kuntosalikäytössä. Yhtiön autotallipaikat ovat osakkeina, joihin yhtiöllä ja osakkailla on lunastusoikeus. Takapihalta uusi omistaja saa kaksi autopaikkaa, toinen on pistokepaikka. Jos olet naantalilainen, tunnet hyvinkin tämän talon ja tiedät, miksi tämä koti tästä yhtiöstä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Varaa yksityisesittely 050 2175, merja@inlkv.fi tai sähköisesti https://slotti.fi/booking/inlkvoy/#?resource=7.

Katso kaikki kuvat »

Esittely 28.04.2019 klo 16:00—16:30
Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21100
AlueYdinkeskusta
Huoneet3h + k + kh + pv
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala74.0m²
Kokonaispinta-ala74.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Pinta-ala saattaa poiketa olennaisesti nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Kerros2/3
Rakennusvuosi1967
Käyttöönottovuosi1967
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta192 400 €
Myyntihinta176 895 €
Neliöhinta2 600 €/m²
Yhtiövastike432,5 €/kk
(Hoitovastike 325,6 €/kk + Rahoitusvastike 106,9 €/kk)
Hoitovastike325,6 €/kk
Rahoitusvastike106,9 €/kk
Autopaikkamaksu10
Asunnon lisätiedot
SaunaYhtiön saunan yhteydessä pukuhuone ja WC. Sauna sijaitsee B-rapun kellarissa (käynti suoraan A-rapusta B-rappuun). Saunamaksu 5 € / krt.
Asuntoon kuuluuSälekaihtimet.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaMuuttovalmis huoneisto, joka vapautuu nopeasti.
Kohde Etuovessa9942675