Omakotitalo

Tallmonkuja 6

Huoneet 4mh + k + oh/rt + tkh + 2wc + khh + kph + s + lasikuisti + autotalli/katos + varastot
Velaton hinta 380 000 €
Rakennusvuosi 1989
Tämä kaunis ja avara kivitalo seisoo jylhästi kallioisella tontilla. Kun etsit jotain hieman enemmän, tämä on sinun kotisi. Astuttaessa taloon sisälle, huomaa ensimmäisenä sen avaruuden ja valoisuuden. Korkea sisäkatto olohuoneessa ja ruokailutilassa antaa todellista tilantuntua. Ikkunat avautuvat kolmeen eri suuntaan ja tilan suuruuden johdosta sisustusmahdollisuuksia on useita. Keittiö sijaitsee myös sisääntulokerroksessa. Se on lähivuosina remontoitu ja on erittäin toimiva kokonaisuus. Kodinkoneet ovat laadukkaita ja keittiöön mahtuu kätevästi ruokapöytä perheen arkiruokailuun ja aamupalahetkiin. Myös yksi makuuhuoneista on tässä ensimmäisessä kerroksessa. Kun laskeudutaan muutama askelma alemmas, päästään tasoon, jossa on kolme suurta makuuhuonetta. Kaikissa makuuhuoneissa on kiinteät kaapistot säilytystä varten. Keskikerroksen huoneissa on myös korotettu sisäkatto, joten tunnelma on tilavan ylväs. Makuuhuoneiden jatkeena kerroksessa on vielä pieni viherkuisti, jonne auringonsäteet paistavat lämpimästi. Kuistilta on myös kulku pihan terassille. Alimpaan kerrokseen laskeuduttaessa löytyy tilava takkahuone, josta kulku myös kauniin tunnelmalliseen kodinhoitohuoneeseen ja kylpytiloihin. Sauna on saanut varustuksekseen magnoliapuiset lauteet, joilla istuessasi voit nauttia kiukaan ihanasta lämmöstä. Kylpyhuoneen puolella on kaksi suihkua. Kodinhoitohuone on avara ja sinne sopii seinään kiinnitetyn pyykkitelineen lisäksi hyvin myös lattiateline. Pesukoneelle on oma paikkansa ja tilaa löytyy hyvin myös kuivausrummulle, jos haluaa. Osa kodinhoitohuoneesta toimii ikään kuin pukuhuoneena saunomaan mentäessä. Tilassa on myös samoilla sävyillä remontoitu wc. Takkahuoneen aulasta, sekä kodinhoitohuoneen kautta pääsee kulkemaan myös ulos. Vaikka tilat ovat rakennettu kolmeen kerrokseen, ne avautuvat toisiinsa nähden avarasti eikä perinteistä kerrosjaottelua ole vaan kerrokset ovat ikään kuin lomittain. Kerrosten väliset raput on remontoitu muutama vuosi sitten ja niihin on laitettu tyylikkäät lasikaiteet. Pihalla sijaitsee autotallirakennus, jossa myös autokatos sekä varastotilaa. Näiden kiviseinien sisälle kätkeytyy upea koti, jota suosittelen lämpimästi tulemaan katsomaan paikan päälle. Lisätietoa saat Jaana Kylä-Kaila, p. 050 2327 | jaana@inlkv.fi. Olen myös mielelläni käytettävissä nykyisen kotinne myynnin suhteen, joten kutsuthan minut arviokäynnille.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaRaisio
Postinumero21120
AlueKaanaa
Huoneet4mh + k + oh/rt + tkh + 2wc + khh + kph + s + lasikuisti + autotalli/katos + varastot
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala184.0m²
Kokonaispinta-ala280.0m²
Lisätietoja pinta-alastaRakennuspiirustuksista laskettuna huoneistoala on noin 184m². Muut tilat, joihin luetaan viherkuisti, takkahuone, varastot ja tekninen tila, ovat pinta-alaltaan rakennuspiirustuksista laskettaessa noin 62m². Leimatun rakennuslupakuvan mukainen kerrosala on 255m² ja lisäksi muita tiloja 25m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu eikä kauppa ole pinta-alaperusteinen. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Kiinteistö myydään kokonaisuutena. Todellisten pinta-alojen selvittämiseksi suositellaan teetettäväksi pinta-alojen tarkistusmittaus.
Kerros3/3
Rakennusvuosi1989
Käyttöönottovuosi1989
Vapautuminensopimuksen mukaan
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta380 000 €
Myyntihinta380 000 €
Neliöhinta2 065 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna on upea, tummansävyistä puuta ja remontoitu 2012. Sen lämpökäsitellyillä magnoliapuisilla lauteilla on ihana nauttia kiukaan lämmöstä.
Tulisija2 varaavaa takkaa
Asuntoon kuuluuEtupihan vesilähde kuuluu kauppaan.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaTalo on ikäänsä nähden hyväkuntoinen. Isoja remontteja on tehty, kuten wc:t, kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone ja keittiö, muutamien vuosien sisällä. Taloon myös asennettu maalämpö.
Lämmitysjärjestelmämaalämpö asennettu 2009
Kohde Etuovessa9584413