Mökki tai huvila

Söderby Ekholm Södö ja Ekholm saaret (osa saarista)

Huoneet tupakeittiö + mh + s/ph + parvi + talousrakennus (kesäkeittiö + var.)
Velaton hinta 369 000 €
Rakennusvuosi 2006
Ulkosaariston jylhät maisemat, puhdas vesi ja ilma, rikkomaton rauha ja hyvä mieli elävät tässä paikassa käsi kädessä! Moni merenrantakiinteistö mielletään ainutlaatuiseksi, mutta tämä kiinteistö on sitä aidosti aivan poikkeuksellisella tavalla. Ennen kaikkea myytävän kokonaisuuden luonto on poikkeuksellisen koskematon, joka tekee sen monimuotoiseksi monella eri tavalla (ympäristöön ei ole ihmiskäsi koskenut n. 100 vuoteen - muuten kuin laiturin ja mökin osalta). Vastaavia täysin luonnonvaraisia paikkoja ei taida enää etsinnänkään jälkeen olla löydettävissä, joten siitä syystä nykyinen omistaja on halunnut omistaa juuri tämän kyseisen paikan, paikan joka on ainutlaatuinen helmi kaikkien upeiden saarien joukosta. Myytävä kokonaisuus sijaitsee kahdella eri saarella, joita yhdistää kapea kieleke. Kielekkeen ja saarten väliseen poukamaan muodostuu täysin piiloon jäävä suojaisa satama, jota eivät tuulet mistään suunnasta pääse häiritsemään. Täällä vene voi siis pysyä yhdessä ja samassa paikassa, ilman että tarvitaan siirtoja tuulen suunnan muuttumisen vuoksi. Kokonaisuuteen sisältyy 2 eri kiinteistöä, joista suuremman yhteyteen kuuluu lisäksi 2 luotoa karikkoineen (toisella luodolla on myös hieman puustoa) ja molemmissa on osuus n. 600 hehtaarin yhteisiin vesialueisiin. Isompi kiinteistöistä on täysin koskematonta luontoa, jonka rantaviiva muodostuu pääosin kivikkoisesta rantaviivasta, sekä satamapoukaman matalasta rantaniitystä sekä suojaa antavasta kaislikosta. Södön saaressa olevalla kiinteistöllä on myös oma rakennusoikeus, joten se on helposti erotettavissa kokonaisuudesta, koska se on valmiiksi muodostettu omaksi kiinteistöksi. Pienemmällä Ekholmin saarella olevalla kiinteistöllä on Vehasen paksusta höylähirrestä valmistettu mökki, sekä ulkohuussi ja varasto/kesähuonerakennus. Isot terassitilat ja tunnelmallinen nuotiopaikka jylhän kallion nokassa takaavat aidon tunnelman ja päästävät sisäisen Myrskyluodon Maijan puhkeamaan kukkaan. Rantaviiva muodostuu enimmäkseen kauniista kallioista, joita kirkas merivesi kehystää. Luontoa on kunnioitettu myös omavaraisella energian tuottamisella ja oma porakaivo antaa puhtaan makuisen veden. Saarilla ei ole muuta asutusta, joten paikka tarjoaa ruhtinaallisen rauhan tyyssijan niin ihmisille, kasveille kuin eläimille, täällä voit kokea aidon saaristolaistunnelman puhtaimmillaan. Palanen menettyä paratiisia on nyt tässä! Lisätiedot ja sopimukset esittelyistä antaa IN LKV |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Näytöt joko asiakkaan omalla veneellä, välitysliikkeen veneellä tai taksiveneellä (hinta 150 €/krt.)

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaParainen
Postinumero23390
AlueIniö
Huoneettupakeittiö + mh + s/ph + parvi + talousrakennus (kesäkeittiö + var.)
TyyppiMökki tai huvila
Pinta-ala40.8m²
Kokonaispinta-ala50.2m²
Lisätietoja pinta-alastaHirsimökin ulkomitat 7,360 x 6,780 m. Päärakennuksen ilmoitettu kerossala 50 m2, sekä huoneistoala 40,8 m2 (mökissä lisäksi parvi, jonne pystyy majoittumaan 2-5 hlöä). Lisäksi talousrakennus kerrosalaltaan 9,4 m2 (pohja-ala 13 m2). Ilmoitetut pinta-alat perustuvat rakennusluvissa ilmoitettuihin pinta-aloihin eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten kauppahinta ole pinta-alaperusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros2/2
Rakennusvuosi2006
Käyttöönottovuosi2007
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta369 000 €
Myyntihinta369 000 €
Neliöhinta9 044 €/m²
Muuta1kk kaupanteosta / sop.muk.
Asunnon lisätiedot
SaunaPuukiuas ja pata. Kylmävesi tulee saunatiloihin.
Tulisijakaminatakka luovuttaa nopeasti ja tehokkaasti lämmön.
Asuntoon kuuluuAurinkopaneeleilla toimiva lämpöpuhallin joka pitää mökin täysin kuivan ympäri vuoden, sekä hoitaa osin lämmityksen. Kallion nokassa on lisäksi muuta sähköä tuottavia aurinkopaneeleita (tätä sähköä käyttää 220 v valaistus, pistorasiat ja porakaivon pumppu). Aurinkopaneelit lataavat sähköä akkuihin, joita on tällä hetkellä 4 kpl. Lisäksi kauppaan sisältyy Hondan aggregaatti sähkön tuottamiseksi. Irtaimesta on mahdollista neuvotella kaupan yhteydessä.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaMökki on siistissä kunnossa kaikilta osin ja suunnittelussa on otettu huomioon helppohoitoisuus kaikin tavoin. Painekyllästetystä rakennettu rantaan oma laituri. Huoltolaituri satamassa noin 18x18 m +kiin.renk. isommille veneille. Laiturin edusta ruopattu noin 1,5 m syvyyteen (2007).
LämmitysjärjestelmäAurinkopaneelilla toimiva lämpöpuhallin) ja takka (Hondan generaattori 6kW, invertteri 220V). Mökki pysyy myös täysin kuivana aurinkolämpöpuhaltimen avulla!
Kohde Etuovessa9485263