Omakotitalo

Sepäntie 9

Huoneet 6-7h + k + 2vh + 2wc + kph/wc + s + aula + patio + varasto/harrastetila + autotalli
Velaton hinta 248 000 €
Tämä koti on unelmakohde perheelle, joka kaipaa tilaa, useita makuuhuoneita ja pienen paikkakunnan kodikkuutta ympärilleen. Kodin huikeat lähes 300 asuinneliötä luovat puitteet huolettomaan elämään. Kodissa on viisi makuuhuonetta, jotka majoittavat useammankin perheenjäsenen sekä suuri, ikään kuin kaksiosainen olohuone on kuin luotu perheen yhteisiin illanviettoihin. Ja tarvittaessa olohuoneesta saa vielä helposti erotettua seinällä yhden huoneen lisää. Kylpyhuoneen edustalla on myös yksi extrahuone, jonka käyttötarkoitusta voi muutella omien tarpeiden mukaan. Siitä saa vaikka makuuhuoneen, työhuoneen tai kodinhoitohuoneen. Mikä ikinä onkaan teidän perheen tarve. Tämän kodin sauna on todella suuri ja puukiuas antaa ihanan pehmeät löylyt. Kylpyhuoneessa on kätevästi kaksi sadesuihkua, sekä poreamme. Ruokailutila on suuri ja sijaitsee keittiön yhteydessä, sinne mahtuu pitkäkin pöytä. Ja on itse keittiössäkin tilaa useammalle kokille yhtä aikaa. Reilusti niin taso- kuin säilytystilakin. Yläkerta on kuin avoin kirja… tällä hetkellä siellä on neljä erillistä makuuhuonetta, sekä iso aulatila. Siihen on mukava perheen lasten kerääntyä yhdessä leikkimään, kun taas omat huoneet voi rauhoittaa esimerkiksi koulutehtäville ja nukkumiselle. Yläkerrassa on myös oma wc sekä erillinen vaatehuone. Pieneen nikkarointiin tai vastaavaan harrasteluun on loistopuitteet kellarikerroksessa. Ja miksei suuressa noin 80 neliön autotallissakin. Pihalla on tilaa leikkiä ja takapihan puolella on talossa kiva patio sekä terassi. Tämä on koti, josta ei tila ihan heti lopu kesken. Isoista neliöistään huolimatta talo lämpiää edullisesti maalämmöllä ja pihakin on huoleton ylläpitää. Tarvasjoelta on mukava ajoreitti vaikka Turkuun töihin, vain reilu puolisen tuntia. Tarvasjoella on kaunista luontoa ympärillä, johon voit tutustua mm. Kertun Tuvalta lähtevän luontopolun varsilla ja Knaapinkoskella. Pikkupaikkakunnan rauhaa, kuitenkin palvelut ovat lähelläsi, kuten kauppa, apteekki ja koulut. Alue kuuluu myös Föli-reittiin, joten liikkumaan pääset ilman omaakin autoa. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kohteeseen. Esittelyt ja lisätiedot: Jaana Kylä-Kaila | 050 2327 | jaana@inlkv.fi

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLieto
Postinumero21450
AlueTarvasjoki
Huoneet6-7h + k + 2vh + 2wc + kph/wc + s + aula + patio + varasto/harrastetila + autotalli
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala262.0m²
Kokonaispinta-ala369.0m²
Lisätietoja pinta-alastaRakennuspiirustuksen (pvm. 10.5.2008) mukaan: koko rakennuksen huoneistoala 262m2 ja asuinrakennuksen ja autotallin yhteenlaskettu kerrosala on 369m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Tarkan pinta-alan saamiseksi tulee tehdä pinta-alojen tarkemittaus. Kauppa ei ole pinta-alaperusteinen, vaan kiinteistö myydään kokonaisuutena.
Kerros3/3
Käyttöönottovuosi1998
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta248 000 €
Myyntihinta248 000 €
Neliöhinta946,6 €/m²
Muuta2 kk
Asunnon lisätiedot
SaunaTodella tilava sauna. Kiuas ja lauteet uusittu 2014.
Asuntoon kuuluuMatto-/kuivausteline, satelliittiantenni, puuvaja.
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostakiinteistöön on vuosien varrella tehty paljon remonttia ja parannuksia, mm. maalämpö ja ikkunoiden sekä katon pinnoitteen uusinta. Pientä pintaremonttia vaatinee.
Lämmitysjärjestelmämaalämpö, lattialämmitys
Kohde Etuovessa9773759