Rivitalo

Sekkikatu 1 B 2

Huoneet 3mh + oh + k/rt + khh + tekn.tila. + ph/s/wc + pukeutumis.h. + 2 x wc + varasto (kylmä) + tk + 2 x terassi
Velaton hinta 292 000 €
Rakennusvuosi 2017
Tässä paritalokodissa on todellakin sitä jotakin - ja vielä enemmän! Tässä huikean avarassa ja valoisassa kodissa on takuulla lukuisia uuden asunnon etsijän toivelistalla olevia ominaisuuksia. Kolme makuuhuonetta ovat omana osionaan sisääntulon vierustalla ja päämakuuhuoneen yhteydessä on aidosti ylellinen walk-in closet sekä oma erillinen wc. Oleskelutiloja ei voi liikaa kehua, sillä ne ovat lähes vertaansa vailla. Suuret pitkälle seinälle avautuvat ikkunat maksimoivat luonnonvalon kaikkina vuodenaikoina ja saavat kodin jatkumaan ison terassitilan puolelle. Keittiö hulppean ruokailutilan kera tarjoaa mahdollisuuksia lähes rajattomasti useimpien unelmille. Tilaa ja avaruuden tunnetta on ilahduttavan paljon. Ruokailutila puolestaan avautuu reilun kulkukäytävän välityksellä kohti vaikuttavaa olohuonetta ja ikkunanauha jatkuu esteettömästi koko huoneiston mitalta aina olohuoneen nurkkaukseen saakka. Olohuoneessa katseenvangitsijoina toimii itse kaunis ja avara tila, laadukas parketti, tunnelmallinen tiiliseinä, isot ikkunapinnat ja pisteenä i:n päällä on selkeälinjainen ja uskomattoman tehokas kiertoilmatakka. Tässä ylellisessä olohuoneessa on helppo viettää elämän huippuhetkiä niin arjen kuin juhlan keskellä. Myös muut yhteiset tilat noudattavat samaa toimivaa linjaa. Kodinhoitohuone on tilava, kuten myös saunaosasto. Sauna on mukavan kokoinen ja todella tunnelmallinen. WC-istuimia löytyy yhteensä 3 ja erillinen varasto on käytännöllisesti heti sisääntulon yhteydessä. Autokatos jää aavistuksen erilleen talosta ja ruhtinaallisen kokoinen terassi jatkaa kodin hulppeita tiloja samassa hengessä ulos asti. Koko rakennus on todella kattavasti uusittu ja varustelutaso ylittää monilta osin normaalin uudistuotannon laadun. Kaikki mahdolliset palvelut ovat todella lähellä, sillä kiinteistö sijaitsee aivan Kaarinan keskustassa päätien varrella. Lisätiedot ja esittelyt tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käyttävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprosessissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Esittely 19.08.2018 klo 14:30—15:00
Perustiedot
KuntaKaarina
Postinumero20780
AlueKeskusta (5)
Huoneet3mh + oh + k/rt + khh + tekn.tila. + ph/s/wc + pukeutumis.h. + 2 x wc + varasto (kylmä) + tk + 2 x terassi
TyyppiRivitalo
Pinta-ala133.0m²
Kokonaispinta-ala141.0m²
Lisätietoja pinta-alastaMuut tilat: varasto 6 m2, tekn.tila n. 1,85 m2 sekä autokatos noin 19,5 m2. Pinta-alat ovat rakennusmiesten taholta mittaamia, mutta niitä ei ole virallisesti tarkistusmitattu. Ilmoitetut pinta-alat saattavat olla nyky standardeihin verrattuna ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kohteen hinta ei ole pinta-ala perusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros1/1
Rakennusvuosi2017
Käyttöönottovuosi2017
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta292 000 €
Myyntihinta292 000 €
Neliöhinta2 195 €/m²
Yhtiövastike0,0 €/kk
Asunnon lisätiedot
SaunaMassiivinen puukiuas luo lempeät löylyt ja myös valmius sähkökiukaalle on huomioitu niin tilan kuin sähköistyksen puolesta.
TulisijaTehokas ja nopeasti lämmittävä kiertoilmatakka
Asuntoon kuuluuPeilit/peilikaappi, kiinteät vaatekaapit ja runsaasti kiinteitä valaisimia.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaParitalo muodostuu 50-luvulla rakennetusta osasta, sekä nyt myytävänä olevasta 1969 rakennetusta ns. laajennusosasta. Koko kiinteistö on saneerattu yhtä aikaisesti vuonna 2017.
LämmitysjärjestelmäVesi-ilmalämpöpumppu, sekä tehokas kiertoilmatakka.
Kohde Etuovessa9626084