Paritalo

Saulinkuja 5

Huoneet 3h + k + s + autokatos + varasto/tekninentila + varasto
Velaton hinta 253 000 €
ENNAKKOMARKKINOINNISSA Loistavalle sijainnille, kodikkaaseen ja lämminhenkiseen Liedon Talviniityn asuinalueelle, nousee nyt moderni ja tasokas paritalo. Paritalo koostuu kahdesta samankokoisesta asunnosta, kolmiosta. Halutessasi, asunto voidaan kuitenkin muuntaa neliöksi, eli kolmen makuuhuoneen kodiksi. Rakentaminen aloitetaan tänä vuonna ja muuttamaan pääsee ensi vuoden puolella. Kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys, lämmönlähteenä vesi-ilmalämpöpumppu. Mahdollisuus on myös takkaan, jos niin haluat. Asuinkulut pysyvät siis kohtuullisina. Asunnoissa on takapihan puolella katettu terassi, jossa aurinkoisista päivistä nauttiminen on mahdollista sekä myös sadesäällä grillaaminen. Keittiöiden, kuin myös kodin muiden kiintokalusteiden toimittajana on laadukas ja luotettava Puustelli. Kaikkiin kalustesuunnitelmiin pääset vielä vaikuttamaan. Suuret ikkunat luovat kotiin reilusti valoa ja avaruutta, ja jatkavat kodin modernia ilmettä. Kaikki pintamateriaalit ovat huolella valittuja ja laadukasta tasoa. Molemmilla asunnoilla on oma autokatoksensa, sekä lämmin varasto. Koulu ja päiväkoti ovat lähellä ja keskustan palveluihinkin vain reilu kahden kilometrin matka. Sijainti on loistava. Valmistumassa siis huolettoman asumisen kauniita ja laadukkaita koteja. Ole nopea ja varaa omasi, niin pääset yhdessä rakentajan kanssa suunnittelemaan toiveittesi kotia. Lisätiedot: Miska Piirainen | 050 2165 | miska@inlkv.fi

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaLieto
Postinumero21420
AlueTalviniitty
Huoneet3h + k + s + autokatos + varasto/tekninentila + varasto
TyyppiParitalo
Pinta-ala85.0m²
Kokonaispinta-ala126.0m²
Lisätietoja pinta-alastaAsunnosta on mahdollista muokata 4h+k. Huoneiston kerrosala 114 m2. Autokatos 25m2. Varastot 12 m2 + 4 m2.
Kerros1/1
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta253 000 €
Myyntihinta253 000 €
Neliöhinta2 976 €/m²
MuutaArvioitu valmistuminen vuonna 2021
Asunnon lisätiedot
SaunaVarusteet: Lattialämmitys. Lattia: Laatta. Seinät: Lämpökäsitelty haapa. Katto: Lämpökäsitelty haapa. Kiukaan tyyppi: Sähkökiuas (Harvia Cilindro PC 70 EE).
Asuntoon kuuluuPeimarin Asunnot Oy levittää mullan ja nurmikon siemenet. Ovikello.
Asunnon kuntouusi
LämmitysjärjestelmäVesikiertoinen lattialämmitys (Warmia) vesi-ilmalämpöpumpulla (NIBE Split Box S). Rakennuksessa takkavaraus (lisätyönä mahdollista tilata/teettää takka).
Kohde Etuovessa9539342