Kerrostalo

Satamakatu 31

Huoneet 3h + k + s + parveke
Velaton hinta 440 680 €
Rakennusvuosi 2019
Täysin uniikki 2-tasoinen huoneisto ylimmästä kerroksesta! Tämä huoneisto on paljon muutakin kuin pelkkä ylimmän kerroksen omassa rauhassa oleva huoneisto. Tyylikäs 2-tason ratkaisu tuo mukanaan valoa tulvivan kattoikkunan, makuuhuoneet erillisissä kerroksissa, valoa ja ilmavuutta huokuvan oleskelutilan yläkerrassa, korkeuksiin kohoavan olohuoneen sekä parvekkeet molemmista kerroksista. Molemmissa kerroksissa on myös omat wc- pesutilat ja vaatehuoneet. Arkkitehtoniset kierreportaat luovat ilmeikkyyttä ja nerokkaasti suunniteltu pohja käyttää hyväkseen kaikki asuinneliöt tehokkaasti. Nyt Turun edistyksellisin ja ekologisin rakennusprojekti As Oy Harppuunan Puosun on nyt valmis. Kokonaisvaltaisessa korttelissa pystyt asumaan vauvasta vaariin, lukuisien palveluiden yhteydessä. Älykkäitä tilaratkaisuja, valoisia parvekkeellisia asuntoja, terassitilalla varustettuja huoneistoja, korkeita huonekorkeuksia ja vaativampaankin makuun suunniteltuja kaksikerroksisia huoneistoja, joiden ainutlaatuisuus on aivan huipussaan. Ajattomiin ja kestäviin materiaalivalintoihin on yhdistetty edistyksellinen kestävän kehityksen mukainen tulevaisuuden asumista tukeva tekniikka. Korttelin suunnittelussa tavoitteena on ollut luoda modernia arkkitehtuuria, joka täydentää kulttuurihistoriallisesti arvokasta ympäristöä. Asuintalojen julkisivut kadun suuntaan ovat sävyltään vaaleita rapattuja pintoja. Asuintaloista muodostuu suojaisaa sisäpihaa rajaava bastionimainen kokonaisuus. Autottoman sisäpihan suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta siitä muodostuu toiminnallisesti monipuolinen, viihtyisä ja näyttävä oleskelutila asukkaiden käyttöön. Keskipihan korttelitalo on kokonaisuuden toiminnallinen sydän, jonka sisä- ja ulkotilat viherkattoineen ovat asukkaiden käytössä. Pihakannen alla sijaitsee n. 300 auton Q-parkin hallinnoima parkkihalli, josta voit vuokrata autopaikan. Oma tontti ja erityisen edistyksellinen, lähes energiataloudellisesti omavarainen kokonaisuus tekevät tästä uudiskohteesta kerrassaan loistavan. Osoitteesta www.harppuunakortteli.fi löydät kaikkien asuntojen pohjakuvat sekä lisätietoa kokonaisuudesta. Kohde on mahdollista ostaa 60% rahoituksella tai velattomana. Velattoman huoneiston yhtiövastike tulee olemaan 2,80€/m². Tutustu upeisiin koteihin ja ole rohkeasti yhteydessä kohteen välittäjiin. Sari Kuusisto 050 2556 | sari@inlkv.fi; Miska Piirainen 050 2165 | miska@inlkv.fi; Jaana Kylä-Kaila 050 2327 | jaana@inlkv.fi

Katso kaikki kuvat »

Esittely 22.09.2019 klo 17:30—18:15
Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20100
AlueKeskusta
Huoneet3h + k + s + parveke
TyyppiKerrostalo
Pinta-ala92.0m²
Kokonaispinta-ala92.0m²
Kerros6/7
Rakennusvuosi2019
Käyttöönottovuosi2019
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta440 680 €
Myyntihinta176 272 €
Neliöhinta4 790 €/m²
Hoitovastike257,6 €/kk
MuutaMaaliskuu/Huhtikuu
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunapaneeli ja lauteet lämpökäsiteltyä haapaa.
Asuntoon kuuluuSälekaihtimet kaikissa kiinteissä ikkunoissa. Lattiaviilennys (toimii myös ekologisella maalämmöllä). Huoneistokohtainen ilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla. Dataliittymä, josta 10 megan yhteys sisältyy vastikkeeseen.
Asunnon kuntouusi
Lisätietoja kunnostaHERTTUA on vaihtoehto, jonka materiaalit ja värit henkivät tyyliä ja laadukkuutta. Korkealuokkainen vaaleasävyinen Herttua henkii ajattoman klassista sisustustyyliä!
Kohde Etuovessa9478699