Rivitalo

Rysäkatu 18

Huoneet 5h + k + wc + wc/ph/khh + ph/s + ak/var
Velaton hinta 398 000 €
Rakennusvuosi 1997
Moderni ja ajaton paritalo Hirvensalon huippusijainnilla! Upea arkkitehtuuri sekä kivitalon luoma jykevyys antavat mahtavat puitteet tälle kodille, joka palvelee perhettä arjessa - kuin myös ystäviä juhlassa - mitä parhaalla tavalla. Oleskelutilat ovat toisaalta tunnelmallisen kodikkaat, mutta avoimuus reilun kokoiseen ruokailutilaan sekä tyyliin sopivaan oleskeluterassiin tekevät kokonaisuudesta täydellisen myös juhlien järjestämiseen. Olohuone rakentuu lämpimästä luonnonvalosta, suurista ikkunapinnoista, hulppeasta huonekorkeudesta, skandinaavisen selkeästä takasta ja avoimuuden luomasta avaruuden tunteesta. Ruokailutilaan mahtuu reilun kokoinen ruokailuryhmä ja varsinkin kesäaikaan oleskelutilat jatkuvat luontevasti kauniin takapihan puolelle. Keittiö asemoituu sisäänkäynnin välittömään läheisyyteen ja palvelee toiminnoillaan erinomaisesti koko perhettä. Iso ikkuna ja lasitiiliseinämän siivilöimä valo luovat keittiöön ainutlaatuista tunnelmaa ja saavat keittiön tuntumaan varsin kodikkaalta sekä avoimelta. Alakerrassa ovat lisäksi vielä saunaosasto, erillinen wc ja kaiken keskelle jäävä ylellinen eteisaula kauniiden kierreportaiden koristamana. Yläkerrassa ovat kodin kolme persoonallista makuuhuonetta, joista yhden yhteydessä parvitila. Yläkerrasta löytyy lisäksi tyylikäs pesuhuone, jossa löytyy wc, tilava suihkutila, ylellinen allaskaapisto sekä kunnon kaapistotilat kodinhoidon tarpeisiin. Yläkerta on täydellisesti pyhitetty rauhoittumiseen ja omiin tiloihin vetäytymiseen, kun taas alakerta kokoaa koko perheen yhteen mitä luontevimmalla tavalla. Kodin etupiha on mukavan väljä, autokatokseen mahtuu 2 autoa ja varastot ovat autokatoksen päädyssä. Takapiha on puolestaan yllättävän suojaisa jo isoiksi kasvaneiden istutusten ansiosta. Tontti on oma ja aurinkoinen, palvelut ja liikenneyhteydet ovat hyvät myös koulua käyville lapsille. Katso upeat kuvat ja tule kanssani tutustumaan myös henkilökohtaisesti tähän upeaan kotiin. Lisätiedot ja esittelyt tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Autan sinua luonnollisesti myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20900
AlueHirvensalo / Kaistarniemi
Huoneet5h + k + wc + wc/ph/khh + ph/s + ak/var
TyyppiRivitalo
Pinta-ala133.0m²
Kokonaispinta-ala133.0m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kauppahinta ei ole pinta-ala perusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1997
Käyttöönottovuosi1997
Vapautuminensopimuksen mukaan
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta398 000 €
Myyntihinta398 000 €
Neliöhinta2 992 €/m²
Yhtiövastike110,0 €/kk
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunassa myös ikkuna tuuletuksia varten.
Tulisijavaraava takka
Asuntoon kuuluuRuunsaasti kiinteitä valaisimia, sälekaihtimet ja laskosverhot ja keskuspölynimuri.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaAlakerran lattiapinta on tarkoituksella pelkällä betonilla ja listat puuttuvat. Ostajalla on siis upea tilaisuus saada näihin upeisiin yleisiin tiloihin juuri oma ylellinen lattiapinta.
Kohde Etuovessa9933235