Omakotitalo

Ruuhitie 8

Huoneet 1 krs: 2mh + oh/rh + k + wc + tk/et + vh + khh + ph/s, 2 krs: 2mh + aula + wc + parv.
Velaton hinta 318 000 €
Rakennusvuosi 1987
Monisärmäinen koti aivan Naantalin kylpylän läheisyydestä! Tämän kodin sijainti aivan Naantalin parhailla paikoilla on kerrassaan loistava. Kauniit ulkoilureitit ovat heti kodin vieressä, silti kulkuyhteydet ja palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Koti kätkeytyy huomaamattomaksi jo isoiksi kasvaneiden puiden taakse ja keskeisestä sijainnista huolimatta yksityisyyttä tuntuu löytyvän yllättävän paljon. Tontti on helppohoitoinen ja loivan rinneratkaisun ansiosta myös mukavan eläväinen. Etupiha on käytännöllisesti melko tasainen, mutta kaunis kallio talon edustalla luo vanhan ajan klassista kodikkuutta. Koti jakautuu kahden kerroksen välillä todella viehättävästi, sillä tilat ovat suurimmaksi osaksi juuri sisäänkäyntikerroksessa. Yläkerta muodostaa oman rauhallisen kokonaisuutensa, joka soveltuu upeasti esim. päämakuuhuonekokonaisuudeksi, tai vastaavasti ylelliseksi teinivaltakunnaksi. Yläkerrassa ovat mukavan kokoinen makuuhuone pienen vaatehuoneen kera, wc-tila, pienempi makuuhuone/työhuone, sekä ikkunaerkkerin sylissä oleva suorastaan luokseen kutsuva oleskelutila oman parvekkeen kanssa. Alakerrassa tunnelmallinen ruokailutila on niin ikään ikkunaerkkerin hellässä huomassa ja vieressä oleva takka viimeistelee niin aidon lämmön kuin tunnelmankin. Olohuone on elävästi pari askelmaa alempana ja muodostaa pesämäisen oleskelutilan avoimuudestaan huolimatta. Toimivan mallinen putkikeittiö johtaa kodinhoitohuoneen kautta viihtyisään saunaosastoon, jossa kylpyamme takaa täydelliset olosuhteet rentoutumiselle ja itsensä hemmottelulle. Lisäksi alakerrassa ovat kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä myös iso vaatehuone. Tämän kodin useat kulmat ja erkkeriosiot sallivat ikkunoiden ja lempeän luonnonvalon leikkiä monesta eri kulmasta, joten sisustuksen suunnittelu on varmasti hauskaa puuhaa. Tasoerot niin olohuoneeseen kuin alakerran toiseen makuuhuoneeseen elävöittävät myös kodin perusolemusta, joten tässä kodissa on monia viehättäviä yksityiskohtia, joiden avulla teet kodista todella yksilöllisen kodin perheellesi. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin luokseen kutsuvasta kodista antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös oman kotisi myyntiprojektissa, jotta tämä uusi unelma voisi olla sinun mahdollisimman nopeasti.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21100
AlueViluluoto
Huoneet1 krs: 2mh + oh/rh + k + wc + tk/et + vh + khh + ph/s, 2 krs: 2mh + aula + wc + parv.
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala146.0m²
Kokonaispinta-ala183.0m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitetut pinta-alat ovat rakennuslupapiirrosten mukaisia pinta-aloja, eikä niitä ole tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat olla ilmoitettuja suuremmat tai pienemmät. Kohteen hinta ei määräydy ilmoitettujen pinta-alojen perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1987
Käyttöönottovuosi1987
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta318 000 €
Myyntihinta318 000 €
Neliöhinta2 178 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaMyös sauna uusittu 2007.
TulisijaVaraava
Asuntoon kuuluuVaatekaapit, kiinteät valaisimet, verhotangot, rullaverhot, lamelli- ja laskosverhot, pyykinpesukone (1/2 vuotta vanha), kuivausrumpu ja jätesäiliö.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaKoti on siistissä kunnossa ja tarkistuksia sekä huoltotöitä on tehty säännöllisesti. Sauna, pesutilat ja molemmat erilliset wc-tilat ovat täysin remontoituja.
LämmitysjärjestelmäÖljy, vesikiert. patterit (s+ph=vesikiertoinen lattialämmitys)
Kohde Etuovessa9893369