Omakotitalo

Ravaksenkatu 25 C

Huoneet 3 mh + oh + k/rh + vierashuone ja työhuone (kellarissa) + khh + 2 vh + ph/s + 2ph/wc + 2wc + at + ak + var.
Velaton hinta 638 000 €
Rakennusvuosi 2007
Arkkitehtoninen koti upealla pihapiirillä! Tämä upea koti sijaitsee Hirvensalon suositulla Friskalan asuinalueella, ja tiiviistä rakennuskannasta huolimatta tarjoaa poikkeuksellisen rikkomattoman yksityisyyden pihapiirin upeilla oleskelualueilla. Käytännöllisesti porrastuva tontti tarjoaa nautinnollisia oleskelualueita eri tasoissa ja jakautuu loogisesti eri toimintojen välillä. Lisäksi tämä kaunis tontti rajautuu suoraan puistoksi kaavoitettuun metsäalueeseen ja monipuoliset lenkkipolut lähtevät suoraan omalta takapihalta kohti luokseen kutsuvia metsiä. Koti jakautuu luontevasti tomintojen perusteella kahteen varsinaiseen asuinkerrokseen, sekä muutaman askelman ylempänä olevaan makuuhuonesiipeen. Makuuhuonesiipi on oma täydelliseti toimiva kokonaisuus, sillä esim. master bedroomin yhteydessä on laadukas walk-in closet, ranskalainen tuuletusparveke sekä ylelliset saniteettitilat. Tämän hetkisessä tilaratkaisussa ylätasanteella on 2 erillistä makuuhuonetta, avoin aula/työskentelytila, 2 pesuhuone/wc-tilaa ja tilava parveke. Muuntautumiskykyinen tila on helposti järjesteltävissä myös kolmen makuuhuoneen kokonaisuudeksi, joten lisämakuuhuoneita kaipaavallekin löytyy helposti ratkaisu. Lisäksi kellarikerroksen iso oleskelutila palvelee helposti niin työ- kuin vierastilana. Kellarikerroksessa on myös erillinen wc-tila, tyylikäs saunaosasto, oma oleskeluterassi ison ulkoporealtaan kera, varastotilaa ja suora käynti autotalliin. Pääsisäänkäynti puolestaan sijaitsee keskikerroksessa, jossa toimiva avokeittiö toimii avaran olohuoneen ja upeiden terassien kera koko kodin kiinnekohtana. Eteisen yhteydessä on erillinen wc-tila sekä tilava liukuovikaapisto palvelee vieraiden vaatesäilytystarpeita. Avokeittiön takana puolestaan kodin tyyliin istuva kodinhoitohuone, josta pääsee luonnollisesti suoraan myös ulos. Olohuone on ilmava kokonaisuus, jossa takka on asemoitu täydellisesti katselusuuntaan isojen ikkunoiden väliin. Ikkunoiden takana tilan jatkeena toimivat ylelliset terassitilat ja sisätiloissa katse jakautuu luontevasti ympäri viihtyisiä oleskelutiloja, joissa myös tilava ruokailuryhmä on kodin valoisimmassa paikassa isojen ikkunoiden sylissä. Liukuovet terassille jatkavat varsinkin kesäaikaan tilat vaivattomasti aina ulos asti. Tämä koti on hyvämaineisen rakennusyhtiön rakentama laadukas kokonaisuus, joten toivotan perheesi lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän moniin tarpeisiin muokkautuvaa kotia. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä kodista antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan kattavimpaan palvelupakettiin inlkv.fi sivuilla, josta varaat käytännöllisesti juuri sinulle sopivana aikana näyttöajan, tai arvioajan nykyiseen kotiisi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20900
AlueFriskala
Huoneet3 mh + oh + k/rh + vierashuone ja työhuone (kellarissa) + khh + 2 vh + ph/s + 2ph/wc + 2wc + at + ak + var.
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala190.0m²
Kokonaispinta-ala285.0m²
Lisätietoja pinta-alastaAsuintilojen pinta-alaksi ilmoitettu rakennusvalvontaviranomaisille 190 m2, kerrosala 157 m2, kokonaisala 251 m² ja kellarin pinta-ala 95 m2. Terasseja noin 120 m2. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, joten pinta-ala saattaa poiketa olennaisestikin nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros2/2
Rakennusvuosi2007
Käyttöönottovuosi2007
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta638 000 €
Myyntihinta638 000 €
Neliöhinta3 358 €/m²
Muutasopimuksen mukaan, viimeistään 2 kk kaupanteosta.
Asunnon lisätiedot
SaunaTilava ja tyylikäs sauna istuu kodin muuhun tyyliin saumattomasti.
Tulisijavaraava
Asuntoon kuuluuOh + päämakuuhuoneessa sähkökäyttöiset rullaverhot. Sähkökäyttöinen markiisi olohuoneessa. Joissakin ikkunoissa puukaihtimia ja rullaverhoja. Ilmalämpöpumppu. Bosen musiikkijärjestelmä talossa + terassilla (makuuhuoneissa ainoastaan valmius).
Asunnon kuntohyvä
Lämmitysjärjestelmälattialämmitys (toimii tällä hetkellä sähköllä), var. takka, 1 ilmalämpöpumppu.
Kohde Etuovessa9481940