Omakotitalo

Rautapolku 8

Huoneet 3 mh + oh + takkahuone + k + khh + vh + 2 wc + ph/s. + tk + var./at
Velaton hinta 178 000 €
Rakennusvuosi 1987
Omakotitalo aivan muinaismuistojen ja metsän sylissä! Tässä vaaleassa tiilitalossa on hyvin tilaa rauhaa rakastavalle perheelle, joka kuitenkin haluaa olla lähellä palveluja. Päivittäiset Nousiaisten kunnan palvelut löytyvät vain parin kilometrin päästä, Myllyn kauppakeskukseen Raisioon on autolla vain noin 10 minuutin ajomatka ja työmatka Turkuun taittuu autolla vain noin 20 minuutissa. Kiinteistön kallioinen tontti rajoittuu metsäiseen muinaismuistoalueeseen, jossa lasten on hauska leikkiä ja josta löytyy mahdollisesti myös kesän ensimmäiset mustikat. Talon paikka on myös mitä turvallisin, jos perheessä sattuu olemaan pieniä lapsia. Katu päättyy tähän tonttiin, joten lapset saavat turvallisesti leikkiä ja vaikka potkia palloa. Sisälle tultaessa edessä avautuu eteisaula, jossa on kaappitilaa ja selkeä käynti talon eri huoneisiin. Persoonallinen keittiö luo pirteän tunnelman ja niin kokille kuin ruokailijoille on hyvin tilaa nauttia ateriasta isommankin pöydän ääressä. Keittiöstä on käynti kodinhoitohuoneeseen, jossa 2016 uusittu lämminvesivaraaja ja käytännöllisyyttä lisää puolestaan lattialämmitys. Vaaleasävyinen olohuone isoine ikkunoineen avaa näkymät takapihalle ja terassin vieressä on laatoitettu paikka puutarhakalustolle ja grillille. Takkahuoneen valkeasävyinen takka luo lempeän tunnelman ja pitää oleskelutilat lämpimänä, kun sitä malttaa päivittäin hieman lämmitellä. Lämmön tuntu on kotoisa ja samalla sähköä säästyy lämmityksen osuudelta. Takkahuoneesta on myös käynti saunaosastolle ja löylyjen jälkeen on myös mukava istua takan lämmössä ja nauttia yhdessäolosta. Olet tervetullut tutustumaan tähän rauhaisaan kotiin ja onnistuneille asuntokaupoille kanssani. Lisätiedot ja esittelyt sinulle antaa IN LKV Oy I Lea Dahl 050-2175 tai lea@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta voisi tulla mahdollisimman pian totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNousiainen
Postinumero21270
AlueLinnamäki
Huoneet3 mh + oh + takkahuone + k + khh + vh + 2 wc + ph/s. + tk + var./at
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala107.0m²
Kokonaispinta-ala148.0m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitettu asuinpinta-ala 107 m2 on rakennuslupapiirrosten ilmoitettu huoneistopinta-ala. Muut tilat ovat autotalli ja autotallin yhteydessä oleva varasto.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1987
Käyttöönottovuosi1987
Vapautuminensopimuksen mukaan
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta178 000 €
Myyntihinta178 000 €
Neliöhinta1 664 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunaa ei ole lähivuosien aikana uusittu, mutta se on siistissä käyttökunnossa.
Tulisijavaraava takka
Asuntoon kuuluuMattoteline ja kuivausteline.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaPinnoissa on käytön ja asumisen jälkiä. Pesuhuone on teknisen käyttöikänsä päässä ja keittiön kaapiston ovet ovat jälkeenpäin maalattu.
Lämmitysjärjestelmäsähkö + varaava takka
Kohde Etuovessa9915647