Omakotitalo

Raumanpääntie 63

Huoneet 3mh + oh/rh + k + takkah. + aula + kirjastohuone + kph/s + suihku/wc + erill.wcx2 ja autotalli
Velaton hinta 980 000 €
Rakennusvuosi 1979
Täysin ainutlaatuinen merenrantakiinteistö Turun Erikvallassa Airiston rannalla! Jo portilla herää uteliaisuus ja talolle johtava tienpätkä tuntuu vangitsevan odottavan tunteen. Mäen päälle saavuttaessa odotus palkitaan, sillä näky on aivan poikkeuksellinen kaikkeen mitä olet ennen nähnyt. Erilaiset mielikuvat keskiajasta, aidosta saaristolaistunnelmasta ja japanilaisesta kokonaisvaltaisesta hyvänolon hallitsemisesta valtaa mielen ja kehon - välitön rauha on käsin kosketeltavissa. Maisemat ja luonto valtaavat kaikki aistit ja sisääntulo ruokkii entisestään odottavaa tunnelmaa. Tämä tunne ei ole nykyisellä omistajalla kuulemma hälventynyt koskaan vuosien saatossa. Ikuiset kivimuurit luovat turvaa ja ajatonta kauneutta, sekä sisääntulon sivustalle jäävä aito atriumpiha tarjoaa täydellisen yksityisyyden. Atriumpihan takaosassa on edelleen valmius uima-altaalle ja iso avotakka viimeistelee koko piilotetun salaisuuden luonnonmukaisen olemuksen. Perinteisen rantasaunan yhteydessä puolestaan on myös takkahuone, sekä oma terassitila. Myrskyluodon Maijan kaipuun täytät upealla kallioiden syliin laskeutuvalla laiturilla, jossa otat vastaan meren tyrskyt ja ihailet luonnon pauhaavia voimia. Asuinrakennus koostuu kolmesta loogisesti jakautuvasta kerroksesta. Kellaritiloissa on säilytystiloja sekä tilava 2 autontalli. Ylimmässä kerroksessa puolestaan valtava huonetila (on helposti jaettavissa myös kahdeksi huoneeksi) omalla isolla vaatehuoneella sekä wc/pesutilalla. Pihatason keskikerros on helposti kuljettavissa jopa liikuntarajoitteiselle ja kaikki kodin toiminnalliset osiot on nerokkaasti sijoitettu tähän pääkerrokseen. Olemassa olevien kahden makuuhuoneen lisäksi tähän kerrokseen on helposti saatavissa lisää makuuhuoneita, joten koti mukautuu helposti myös isomman perheen tarpeisiin. Oleskelutilat ovat valtavia, mutta silti lämpöinen ja ainutlaatuinen kodikkuus ympäröivät jokaisen solun jokaisena hetkenä. Talon suunnitellut Ilkka Salo on useiden ihmisten mielestä Suomen kaikkien aikojen nerokkain SAFA arkkitehti, ja tämäkin talo on mitä parhain osoitus tästä näkemyksestä. Talo on täynnä toinen toistaan viehättävämpiä yksityiskohtia, ainutlaatuista luonnon sisälle tuomista, valtavan tilan, isojen ikkunapintojen, valon, kodikkuuden ja tumman puhuvan turvallisen tunnelman yhdistämistä. Tässä kaikessa Ilkka Salo on ollut edelläkävijä, uskallan väittää että jopa tulevien arkkitehtien suhteen. Nyt jos koskaan ihmiset arvostavat aitoutta, hankintojen järkiperäisyyttä, turvaa ja lohduttavaa tunnelmaa. Ks. tämän maalämmöllä lämmitettävän talon kaikki tehdyt perusparannukset erikseen kohdetiedoista! Tervetuloa tutustumaan kanssani tähän huikeaan kokonaisuuteen. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin huippuyksilöstä antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Meihin ja palveluihimme tutustut helposti inlkv.fi, josta saat varattua myös 24/7 arvio- tai näyttöajan.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20960
AlueSatava Eerikvalla
Huoneet3mh + oh/rh + k + takkah. + aula + kirjastohuone + kph/s + suihku/wc + erill.wcx2 ja autotalli
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala287.0m²
Kokonaispinta-ala287.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaksi ilmoitettu n. 287 kem 2 (ei tarkemitattu, lisäksi laajennusosassa kellari ja ullakko). Ilmoitettu pinta-ala ei ole asuinpinta-alaa, tai huoneistoalaa, vaan rakennuslupapiirroksen mukaista kerrospinta-alaa.
Kerros3/3
Rakennusvuosi1979
Käyttöönottovuosi1972
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta980 000 €
Myyntihinta980 000 €
Neliöhinta3 415 €/m²
Muuta1kk kaupanteosta / sop.muk.
Asunnon lisätiedot
SaunaArkkitehti Ilkka Salo suunnitteli tontille ensin rantasaunarakennuksen 60-luvulla (puukiuas). Lisäksi keskikerroksen kph:een yhteydessä sauna (Helon sähkökiukaalla).
TulisijaAsuinrakennuksessa 2 takkaa, joista 1 poistettavissa olevalla takkasydämellä, atriumpihassa avotakka ja rantasaunassa 1 takka.
Asuntoon kuuluuTalossa kiinteä Led-valaistus (2016). Valaistuksen ohjaus pannuhuoneessa (valaistuksen voi katkaista koko talosta eteisen kytkimestä). Ilmalämpöpumput 3 kpl viilennyksellä.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaKokonaisuutta voidaan sanoa hyväkuntoiseksi, koska yleisilme on siisti ja monia perusparannuksia on vuosien varrella tehty. Seinäpinnat ja mahdollisesti kiintokalusteet joltakin osin vaativat jonkin verran remontoimista.
LämmitysjärjestelmäOilon maalämpö 2017 / vesikiertoinen lattialämmitys(osittain sähkö) ja patterit, takkoja ja 3 ilmalämpöpumppua.
Kohde Etuovessa9839877