Omakotitalo

Rantatie 79

Huoneet 3 h + k + ph/wc + yläkerta
Velaton hinta 198 000 €
Ihastuttava maalaisromanttinen koti maalais- ja merimaisemissa on valmiina ottamaan vastaan uudet asukkaat Vehmaan Rautilassa! Kun haluat aistia historian havinaa, mutta elää kuitenkin nykyajan tekniikalla varustetussa kodissa, tämä tunnelmallinen paikka on sinua varten. Saat tästä tarpeittesi mukaan perheellesi loistavan kesänviettopaikan tai vakituisen kodin. Kiinteistö on lähes täysin peruskorjattu vuosina 2013 ja 2014 välisenä aikana ja vastaa varustukseltaan hienosti tämän päivän vaatimuksia. Kuitenkin mukana kulkee edelleen vanha puutalon fiilis, joka luo autenttisen ympäristön kera tälle paikalle aivan ainutlaatuisen leimansa. Talon sisätilat ovat kauniisti remontoituja. Olohuoneen puolella on otettu esille osittain vanhaa hirsiseinää luomaan tunnelmaa ja myös vanha kakluuni on kunnostettu. Pieneen lisäsiipeen on sijoitettu kätevästi kodin modernit pesutilat ja wc. Tilaa kodissa on keittiön ja olohuoneen lisäksi kolmen huoneen verran, joista yksi sijaitsee yläkerrassa. Yläkerrassa on lisäksi reilusti rakentamatonta, avointa tilaa, jota voit monipuolisesti hyödyntää omien tarpeidesi mukaisesti. Pihapiirissä on myös täysin kunnostettu aittarakennus, josta saat esimerkiksi aivan upean vierashuoneen tai ihanan sopen perheen nuorisolle. Tila on lämpöeristetty, joten sitä voi käyttää läpi vuoden. Pihalta löytyy myös vanha suurehko piharakennus, jossa sijaitsee sauna sekä erillistä varastotilaa. Voit jo ehkä aistia saunan piipusta tulevan savun tuoksun lämpimänä kesäiltana. Saunan jälkeen voit käydä pulahtamassa virkistävään mereen tien toisella puolella. Tässä Tuomiston kiinteistössä on toiminut aikanaan leipomo ja kahvila ja onpa siellä majoitettu matkalaisiakin. Rautilan kylä itsessään on aikoinaan toiminut Vehmaan aktiivisena kuntakeskuksena, kun höyrylaivat ovat kuljettaneet tavaraa ja ihmisiä mm. Turusta. Naapurustossa on sekä vakituista, että vilkasta vapaa-ajan asutusta. Muutaman sadan metrin päässä toimii aktiivinen kyläsauna ja uimaranta, jossa talvi-aikaan uimaan pääsee avantoon ja kesäisin sauna lämpiää joka ilta. Ja luonnollisesti lähimetsät, ja talvella merenjää, tarjoavat upeita elämyksiä ulkoiluun. Ja löytyyhän tenniskenttä ja Vehmassalmen tanssilavakin vain noin kilometrin etäisyydeltä. Tämän kodin ihastuttava tunnelma on nähtävä ja koettava paikan päällä. Tervetuloa! Lisätietoja antaa Sari Kuusisto | 050 2556 | sari@inlkv.fi tai Jaana Kylä-Kaila | 050 2327 | jaana@inlkv.fi

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaVehmaa
Postinumero23260
AlueRautilan kylä
Huoneet3 h + k + ph/wc + yläkerta
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala97.5m²
Kokonaispinta-ala167.5m²
Lisätietoja pinta-alastaKerrosalat asuinrakennuksessa yhteensä 102 m2 (alakerta 92 + yläkerta 10 m2). Yläkerrassa on vielä laajennusmahdollisuus (osa tiloista tällä hetkellä kylmää vinttitilaa). Lisäksi myytävään kokonaisuuteen kuuluu 50 m2 talousrakennus, jossa saunarakennus ja varastotilaa. Lisäksi täysin peruskorjattu ja lämpöeristetty aittarakennus 20 m2.
Kerros2/2
Käyttöönottovuosi1900
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta198 000 €
Myyntihinta198 000 €
Neliöhinta2 031 €/m²
Muuta2 vkoa kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunarakennus sijaitsee pihapiirissä ja on ihanan autenttinen. Näillä lauteilla saa taatusti makeat löylyt ja erillinen, puilla lämpiävä lämminvesipata lämmittää pesuveden.
Tulisijakaakeliuuni, Jotulin kamina ja keittiössä vanha puuhella tason alla (vaatii kunnostusta ennen käyttöönottoa).
Asuntoon kuuluuRullaverhot ja kaapistot. Harava-antenni.
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäSähkö (öljytäytteiset sähköpatterit), kakluuni, (puuhella valmius) ja kamina.
Kohde Etuovessa9900137