Omakotitalo

Rantaluikkionmäki 1

Huoneet 7h + tkh + aula + k + kph + ph/s + 2erill.wc + var + autokatos
Velaton hinta 445 000 €
Ylellistä tilaa, laadukas iso tontti ja huippusijainti! Tässä talossa on aina nautittu monimuotoisesta tontista sekä kotia ympäröivästä sijainnista. Tontti on kyllin iso vaikka jaettavaksi, ja autopaikoitukseen on tilat sekä ylä- että alapihalla. Autokatos jää todella piiloon katseilta takapihan perälle ja parhaat oleskelutilat ovat yläpihalla suuntautuen kohti pilkottavaa merimaisemaa. Hemmottelevat ulkoilureitit ovat läsnä kaikkialla ja myös venepaikkaan on mahdollisuus kävelyetäisyydeltä. Kaupat ja koulut ovat kätevän etäisyyden päässä, joten sijainti on aina kuulunut yhteen Naantalin halutuimmista paikoista. Koti jakautuu loogisesti kahden kerroksen välillä. Ylellistä tilaa riittää kodin kaikille toiminnoille, valtavat ikkunapinnat päästävät valon kaikkialta sisälle ja tuo kotia ympäröivän vihreyden tunteen sisälle asti. Alakerrassa kotiin tervetulleeksi toivottaa ylellinen ja kutsuva sisäänkäynti, joka jatkuu saumattomasti takkahuoneen puolelle. Saunaosasto palvelee jatkumona ja kaiken kruunaa myös erillisellä sisäänkäynnillä oleva tunnelmallinen viinihuone. Vanha autotalli palvelee lämpimänä varastotilana ja lisää varastotilaa löytyy sisäänkäyntikatoksen toiselta puolelta. Yläkerta on todellista tilan juhlaa, sillä kaikkialla on valoisan ilmava tunne ja tila tuntuu lähes rajattomalta. Isossa keittiössä on tilaa arjen ruokailuun ja aukaistava tarjoiluvälikkö palvelee hienosti etenkin juhlatilanteissa. Isolle ruokailuryhmälle ja ylelliselle oleskelutilalle on mitä upeimmat puitteet ja jatkumona ovat iso tv-huone, lasitettu terassitila ja avoin patio. 3 makuuhuonetta, pesuhuone sekä omat terassitilat ovat omassa siivessään, jonne kuljetaan kutsuvan väljää ikkunoiden siivittämää käytävää pitkin. Yksi makuuhuoneista tai työhuoneena käyvä tila on vielä yläkerran aulan ja keittiön vieressä ja aulassa on oiva tila esim. flyygelille tai pianolle. Tässä kodissa on ainesta vaikka mihin ja vielä vähän enemmän. Ainut asia mitä tämä koti kaipaa on jälleen elämän ääniä ja vilkasta asumista! Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin upeasta kodista antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan kattavimpiin palveluihin inkv.fi sivuilla, josta varaat myös niin arvioajan kotiisi tai näyttöajan kohteisiin 24/7!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21110
AlueRantaluikkio
Huoneet7h + tkh + aula + k + kph + ph/s + 2erill.wc + var + autokatos
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala336.5m²
Kokonaispinta-ala371.5m²
Lisätietoja pinta-alastaRakennuslupapiirroksista ilmenevät seuraavat pinta-alatiedot: asuinkerroksen huoneistoala n. 230,5 m2 ja pohjakerroksen huoneistoala n. 106 m2. Alakerran huoneistoalat saatetaan tulkita myös epävirallisiksi asuintiloiksi -ainakin osittain. Kohteen myyntihinta ei ole pinta-alaperusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena. Viralliset pinta-alat sekä määritteet selviävät ainoastaan tarkistusmittauksella, jonka ostaja voi halutessaan teettää. Lisätiloja kuten varastotilaa ja aputiloja on runsaasti.
Kerros2/2
Käyttöönottovuosi1970
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta445 000 €
Myyntihinta445 000 €
Neliöhinta1 322 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunan panelointi, lauteet ja valaistus uusittu 2017.
Tulisija2 takkaa. Yläkerrassa takkasydän (osittain varaava), terassilla kamina.
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet, sälekaihtimet lähes kaikkialla, matontamppausteline, jätesäiliö, lautasantennit ja sään kestävät kaiuttimet lasitetulla terassilla. 3 infrapunalämmitintä terasilla, ilmalämpöpumppu olohuoneessa. 1 antenni ja 2 satelliittilautasta.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaIkäisekseen talo on hyvässä peruskunnossa.
LämmitysjärjestelmäSuorasähkö, ilmalämpöpumppu, takat ja kamina.
Kohde Etuovessa9855055