Paritalo

Rantakatu 8

Huoneet 2mh + takkahuone + oh/rh + k + 3wc + 2ph + khh + 2vh + autotalli
Velaton hinta 825 000 €
Rakennusvuosi 1989
Koti, jonka näkymät lukeutuvat varmasti Suomen kuuluisimpien ja kauneimpien näkymien kärkijoukkoon! Tätä sijaintia voidaan rehellisesti kuvailla huikeaksi, sillä koti sijaitsee aivan vanhan kaupungin ytimessä esteettömän merinäkymän siivittämänä ja suoraan edessä näkyy Presidentin Kultarannan kesäasunto. Kapeat ja rauhalliset kujat, sekä hienosti hoidetut talot hallitsevat vanhaa kaupunkia ja ranta-aluetta. Kuuluisa Rakkaudenpolku lähtee nousemaan kivenheiton päästä kotiovelta ja on helppo piipahtaa pikaisellakin aikataululla rannan ihanissa putiikeissa, gallerioissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Tämä miljöö on aidosti ainutlaatuinen! Itse koti koostuu kolmesta loogisen toimivasta kerroksesta, joita pystyt käyttämään melko joustavasti omia tarpeitasi mukaillen. Heti pohjakerroksessa ovat viihtyisä ja tilava takkahuone, toimiva ja iso kodinhoitohuone oman vaatehuoneen kera, sekä saunaosasto, erillis-wc ja autotalli hyvien säilytystilojen kanssa. Alapihalta pääsee myös siirtymään suoraan alakerran takkahuoneeseen, joten tilaa pystyy helposti hyödyntämään omiin käyttötarkoituksiin sopivana tilana. Keskikerroksessa ovat kodin hulppeat oleskelutilat, joiden näkymät ovat todella vaikuttavat. Lisäksi keskikerroksessa on keittiö ruokailutiloineen, wc ja makuuhuone. Yläkerran rauhassa puolestaan ovat makuuhuone, tilava pesuhuone-wc-yhdistelmä ja normaalin huoneen kokoinen ikkunallinen vaatehuone. Tarvittaessa tähän kotiin on helppo lisätä makuuhuoneita, sillä alkuperäisessä suunnitelmassa on myös olohuoneen perällä ollut erillinen huonetila, vaatehuone on iso ja takkahuone taipuu moneen käyttöön. Autotallin yhteydessä on hulppeat varastotilat ja myös kaappitilaa löytyy jo valmiina. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja koti sijaitsee talon valoisammassa päässä. Tähän kotiin kannattaa tulla tutustumaan, sillä tästä kodista teet helposti perheellesi huikean kokonaisuuden. Lisätiedot ja myös henkilökohtaiset esittelyt sinulle tästäkin upeasta yksilöstä antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen palveluksessasi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta olisit ratkaisevan askeleen lähempänä uutta unelmakotiasi! Tutustu meihin www.inlkv.fi - meillä on myös nettiajanvaraus 24/7.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21100
AlueKeskusta vanhakaupunki
Huoneet2mh + takkahuone + oh/rh + k + 3wc + 2ph + khh + 2vh + autotalli
TyyppiParitalo
Pinta-ala182.5m²
Kokonaispinta-ala210.0m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, vaan ne perustuvat isännöitsijätodistuksen ja yhtiöjärjestyksen ilmoittamiin pinta-aloihin. Pohjakerros: at+säilytystilat 27,5 m2, lisäksi takkahuone+ph/s+wc+khh/vh 54,5 m2 1. krs.: k+oh+mh+wc 88,5 m2, lisäksi lämmin veranta 6 m2 Ullakkokerros: mh+ph+vh 33,5 m2 (vaatehuone on niin iso, että sitä voi tarvittaessa käyttää normaalina huoneenakin).
Kerros3/3
Rakennusvuosi1989
Käyttöönottovuosi1989
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta825 000 €
Myyntihinta825 000 €
Neliöhinta4 521 €/m²
Hoitovastike429,8 €/kk
Vesimaksu20,0 €
Muutasop. mukaan, viim. 2 kk kaupoista.
Asunnon lisätiedot
Asuntoon kuuluuMarkiisit ( 1 markiiseista vähän jumittaa).
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaTaloyhtiö on hyvässä kunnossa ja huoneisto pinnoiltaan melko siisti. Pesutilat, keittiö ja muut pinnat alkuperäisiä. Varsinaisen huoneiston kunnoksi voidaan luokitella tyydyttävä.
Kohde Etuovessa9827834