Mökki tai huvila

Rånavikintie 100

Huoneet Kuisti, olohuone ja keittiö.
Velaton hinta 179 000 €
Merenrantakiinteistö, jossa nautitaan auringosta koko päivän ja illalla aurinko laskee suoraan eteesi! Tämä merenrantakiinteistö täyttää useita kriteereitä unelmapaikkaa etsivien toivelistalta. Rinteessä on sopivasti -mutta ei liikaa- profiilia ja rantaviivaa on mukavasti, jotta kaikki tarpeellinen saadaan helposti mahtumaan rantaviivan tuntumaan. Auringosta saa nauttia aivan koko päivän ja kauniit auringonlaskut laskeutuvat suoraan eteen. Tie tulee perille ja tie tulee aina mökin viereen asti, sekä yleinen tiealue aurataan myös talvella. Lisäksi kiinteistöllä on myös sähköliittymä valmiina ja porakaivosta saadaan ilmaiseksi hyvän makuinen vesi (vettä ei ole testattu lähivuosien aikana) ja ainoastaan nykysäädösten mukainen jätevesijärjestelmä puuttuu. Paraisten kaupungin rakennusjärjestys sallii tontille yhteensä jopa 335 neliön rakennusoikeuden (ks. rakennusoikeuksien jakautuminen eri rakennelmien välillä ja tarkemmat ohjeistukset Paraisten rakennusjärjestyksestä) ja tontin malli sekä suuntauminen merinäkymää kohti on suorastaan optimaalinen. Sijainti on kerrassaan loistava, sillä kiinteistö sijaitsee jo reilusti ennen Paraista, joten tänne ajaa todella nopeasti myös Turusta tai Helsingistä päin saavuttaessa. Myöskään lossimatkat eivät rasita tämän paikan saavutettavuutta, koska paikka sijaitsee pitkän matkaa ennen mahdollisia losseja. Merenkävijän näkökulmasta paikka on myös kiehtova, koska lahti on suojaisa, mutta kulkuväylät lähtevät useaan eri suuntaan juuri tästä sijainnista. Kiinteistöllä on olemassa vanha ulkohuussi ja rantasauna, mutta saunarakennus on purkukuntoinen. Mökki on puolestaan kattavasti korjattu, joten siistit ja viihtyisät oleskelutilat palvelevat pelkkää pientä kesähuvilaa etsiviä asiakkaita moitteettomasti ja samainen mökki palvelee isompaa rakennusta suunnittelevia jatkossa vierasmökkinä, sekä on oiva apu rakennushankkeen aikana majoittumisen suhteen. Rakennus on aivan rannan tuntumassa, joten meri ja kauniit maisemat soluttautuvat aina sisätiloihin asti ja antavat mukavan säväyksen aitoon luonnon sävyttämään tunnelmaan. Tänne pääset helposti ja nopeasti autolla perille asti, joten toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän mielenkiintoiseen aihioon, josta saat helposti muokattua itsellesi sopivan merenrantakiinteistön. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin mielenkiintoisesta kohteesta antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Esittely- sekä arvioajan tilaat kätevästi sinulle sopivana ajankohtana kotisivuiltamme inlkv.fi 24/7!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaParainen
Postinumero21630
AlueNilsby
HuoneetKuisti, olohuone ja keittiö.
TyyppiMökki tai huvila
Pinta-ala37.5m²
Kokonaispinta-ala47.5m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettuja suuremmat tai pienemmät. Mitatut pinta-alat on ilmoitettu mökkirakennuksen ulkomittojen mukaisesti 37,5 m2, sekä arvioitu purkukuntoisen rantasaunan koko on n. 10 m2.
Kerros1/1
Käyttöönottovuosi1950
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta179 000 €
Myyntihinta179 000 €
Neliöhinta4 773 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaRantasauna on olemassa, mutta rakennus on purkukuntoinen.
Tulisijakaminahella
Asuntoon kuuluuSähköt uusittiin, sisäkatto ja seinäpaneelit 2017.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaSisäseinistä on vanhat pinkopahvit poistettu ja sen jälkeen on asennettu uudet paneelit sekä seiniin että kattoon. Jääkaappi/pakastin ovat uusia ja keittiö uusi. Sähköt on myös uusittu.
Lämmitysjärjestelmäsähkö, takka ja keittiön kaminahella.
Kohde Etuovessa9757608