Omakotitalo

Rämpsälänkatu 3

Huoneet Oh + k/rh + aula + 3mh + th + ph/s + 2wc + 2vh + pukuhuone + khh + et + at + var
Velaton hinta 375 000 €
Rakennusvuosi 1995
Jykevä koti suositulla sijainnilla Naantalista! Tämä kahdessa kerroksessa oleva koti jakautuu loogisesti toimintojensa puolesta. Heti alakerrassa vastaanottaa tilava eteisaula, josta kuljetaan suoraan niin yhteen makuuhuoneeseen, erilliseen wc-tilaan, takkahuoneeseen kuin ison varastotilan läpi aina autotalliin saakka. Tilavan takkahuoneen kautta pääsee myös pukuhuoneeseen ja ylellisen tilavaan saunaosastoon, jossa iso kulma-amme luo täydellisen tilaisuuden aitoihin hemmotteluhetkiin. Pesutilasta pääsee myös suoraan eteisen yhteydessä olevaan erilliseen wc-tilaan, ja tilojen ympärikuljettavuus on aina omiaan lisäämään neliöiden ja toiminnallisuuden tuntua. Yläkerrassa ovat puolestaan kodin todella tilava keittiö, jonka saa helposti ''meikattua'' tämän päivän boho trendiin mukautuvaksi unelmakeittiöksi esim. maalauttamalla kaapistot mattamustaksi. (Saman voi tehdä huoneiden välioville ja koti muuntuu edullisesti myös nuorekkaaseen makuun soveltuvaksi kodiksi). Ruokatila on käytännöllisesti olohuoneen ja keittiön välimaastossa ja koko kokonaisuuden jatkeena on tunnelmallinen ja reilun kokoinen lasitettu terassitila, josta aukeaa näkymä myös tonttia mukailevalle ja houkuttelevasti solisevalle purolle. Päämakuuhuoneen vieressä on tilava wc/suihkutila, sekä itse makuuhuoneen yhteydessä on sekä tilava parveke että reilusti säilytystilaa. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on puolestaan säilytystilat omassa pienessä vaatehuoneessa. Kodinhoitohuone on heti yläkerran eteisaulan yhteydessä ja se on varustettuna sekä omalla uloskäynnillä että pienellä vaatehuoneella. (Kodinhoitohuoneen voi helposti ottaa myös makuuhuone käyttöön, jos siirtää kodinhoitotilat alakerran ison varastotilan yhteyteen). Talon muotokieli, laadukas oma tontti, huippusijainti, kivirakenteinen alakerta sekä muuntautumiskykyinen pohjaratkaisu ovat ominaisuuksia, jotka tekevät tästä kodista erittäin houkuttelevan hankinnan tämän hetken markkinoilta. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä kodista antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin www.inlkv.fi ja saat kodillesi koko alan kattavimmat palvelupaketit, menestyksekkäimmät välittäjät ja laadukkaan turvallisen prosessin koko myynnin osalta.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21110
AlueSuovuori Myllärinmäki
HuoneetOh + k/rh + aula + 3mh + th + ph/s + 2wc + 2vh + pukuhuone + khh + et + at + var
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala196.0m²
Kokonaispinta-ala266.0m²
Lisätietoja pinta-alastaMyynti-ilmoituksessa ilmoitetut pinta-alat eivät täytä virallisten standardien mukaisia pinta-ala määritteitä, vaan ne ovat lupapiirroksissa olevien kerrosalojen mukaan tehtyjä karkeita arvioita. Rakennuksen kerrosalaksi ilmoitettu kellarikerroksen osalta 70 k-m2 ja 1. krs 126 k-m2, kokonaisalaksi on ilmoitettu 293 m2. Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Rakennusvalvonnan tarkistuskortilla ilmoitettu 196 kerros-m2, kellarin pinta-alaksi 97 kerros- m2 ja kokonaisalaksi 293 m2. Viralliset ja tarkat pinta-alatiedot selviävät ainoastaan tarkemittauksella, jonka ostaja voi halutessaan teettää ennen kaupantekoa omalla kustannuksellaan. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena. Ilmoitetut pinta-alat eivät ole asuinpinta-aloja, eikä huonepinta-aloja, koska niiden määrä ei ole tiedossa. Myös ilmoitettu kokonaisala saattaa olla 27 m2 ilmoitettua pienempi, sillä tarkastuspöytäkirjoissa on kellarin osuudeksi merkitty 27 m2 vähemmän kuin suunnitelmissa on ollut.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1995
Käyttöönottovuosi1995
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta375 000 €
Myyntihinta375 000 €
Neliöhinta1 913 €/m²
Asunnon lisätiedot
Tulisijavuolukivitakka (avotakka)
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet ja olemassa olevat sälekaihtimet. Ilmalämpöpumppu.
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäKaukolämpö. Lämmönjakotapa: ilmalämmitys, tai alakerran laattapintojen alla vesikiertoinen lattialämmitys.
Kohde Etuovessa20374659