Mökki tai huvila

Pyhäsalmentie 202

Huoneet 3h + k + s + vierashuone + työtila + kesätila + laituri
Velaton hinta 242 000 €
Tunnelmallinen mökki Uudenkaupungin Pyhämaalla! Tämä tunnelmallinen mökki Uudenkaupungin Pyhämaalla tarjoaa kaikkia niitä elementtejä, joita merenranta mökin etsijä hakee. Rantakalliot ja oma hiekkaranta kutsuvat nauttimaan lämpimistä kesäpäivistä perheen ja ystävien kesken. Päärakennuksen olohuoneessa avautuu hätkähdyttävän upea merimaisema koko seinän leveydeltä ja tunnelmaa lisää tiilimuurattu avotakka, jonka toisella puolella avautuu keittiön suuntaan leivinuuni. Tilaan on luontevasti sijoitettavissa sohvaryhmä ja ruokaryhmä. Päärakennukseen on sijoitettu myös kaksi erillistä makuuhuonetta ja alkuperäisessä kunnossa oleva sauna/pesutila. Kiinteistöllä sijaitsee päärakennuksen lisäksi myös piharakennus, jossa on yksi vierashuone, kesähuone ja työtilaksi soveltuva tila. Kesähuone sopii yhteiseen ajanviettoon loistavasti sillä isot pariovet avaamalla, avautuu näkymä suoraan merelle ja auringolta suojassa tätä tilaa voi luontevasti käyttää vaikka ruokailutilana. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan tähän tunnelmalliseen ja upeilla merimaisemilla varusteltuun vapaa-ajan kohteeseen! Lisätiedot ja esittelyt Miska Piirainen 050-2165 tai miska@inlkv.fi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaUusikaupunki
Postinumero23930
AluePyhämaa
Huoneet3h + k + s + vierashuone + työtila + kesätila + laituri
TyyppiMökki tai huvila
Pinta-ala60.0m²
Kokonaispinta-ala100.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, eikä kauppa ole pinta-alaperusteinen. Kiinteistö myydään kokonaisuutena.
Kerros1/1
Käyttöönottovuosi1954
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta242 000 €
Myyntihinta242 000 €
Neliöhinta4 033 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaLattia betonia.
Asuntoon kuuluuKauppaan kuuluu kaikki kiinteistöllä ja mökissä olevat varusteet. Pihalla savustusuuni, joka on toiminnassa.
Asunnon kuntotyydyttävä
LämmitysjärjestelmäSähkö / takka
Kohde Etuovessa9889670