Omakotitalo

Pulpettikuja 5

Huoneet Oh + k + rt + 4mh + tv-tila + takkah. + työh. + aula + harrasteh. + wc/ph/s + 4erill.wc + ph + khh + 4vh + 2et.
Velaton hinta 750 000 €
Rakennusvuosi 2000
Arkkitehdin suunnittelema koti aivan huippusijainnilla! Tämä hohtavan valkoinen koti on tukevasti kallion päällä ja ihailee maisemia lintujen lailla. Tontti on poikkeuksellisen suuri ja monipuolinen. Alapihalle mahtuu hyvin autot ja yläpihalla on nurmi- ja istutusalueita, sekä runsaasti juuri uusittuja terassitiloja. Pihapiiri on kaunis, viimeistelty ja tarjoaa ilahduttavan paljon yksityisyyttä. Erillisessä autotallissa on tilat jopa kolmelle autolle ja varastolle, jonka lisäksi talon sisätiloissa on vielä ruhtinaallisesti säilytystiloja. Koti puolestaan tarjoaa kaikki parhaat elementit niin arkeen kuin juhlaan. Kolmessa kerroksessa olevat tilat jakautuvat toimivasti omiin osioihinsa, joita vielä pienemmät tasoerot elävöittävät viehättävästi. Alimmassa kellarikerroksessa on sisäänkäynnin lisäksi iso kuntoiluhuone, vierashuone, wc ja paljon säilytystilaa. Varsinainen asuinkerros on toisessa kerroksessa, joka muodostuu pääsisäänkäynnistä, wc ja aulatilasta, isosta ruokailutilasta ja keittiöstä, huikean valoisasta ja ilmavasta olohuoneesta lasitetun parvekkeen kera, sekä päämakuuhuoneesta oman wc-tilan kera. Kodinhoitohuone asemoituu käytännöllisesti asuinkerroksen ja kellarikerroksen välimaastoon ja tila riittää toimintoineen aivan varmasti vaativimmallekin ostajalle. Muutama askelma ylempänä on kodin tunnelmallinen takkahuone, josta rauhalliset näkymät suuntautuvat omalle suojaisalle takapihalle. Käynti suoraan upeille terassialueille on takkahuoneesta ja saunaosasto on luonnollisesti samassa yhteydessä. Saunaosasto pitää sisällään täydellisen paketin: pukuhuone, 2 suihkua, poreallas, erillinen wc ja tilava sauna. Porrastetussa yläkerrassa on 3 makuuhuonetta, iso arkiolohuone ranskalaisen parvekkeen kera, sekä erillinen wc ja pesuhuone. Kahdessa makuuhuoneessa on myös omat vaatehuoneet. Toimivuutta ja tilaratkaisuja löytyy ruhtinaallisesti. Koti on todella siistissä kunnossa ja arkkitehtuuri ilahduttavan persoonallista ja ajatonta. Kiinteistöstä on pidetty hyvää huolta ja on täysin muuttovalmis kokonaisuus. Piha-alueet ovat luonnossa vielä kuviaan paljon parempia ja iso tontti mahdollistaa trendikkään oman pikku ''viljelytoiminnan''. Toisen puolen terassin jälkeen askeleet ja katse suuntautuvat suorastaan mykistävän kauniille kalliolle ja tämä tontti tarjoaa monta eri mahdollisuutta myös piha-alueen suhteen. Tämä upea ja tilava kokonaisuus sijaitsee Hirvensalon parhaalla paikalla aivan palvelujen äärellä, silti yksityisyyttä riittää, vaikka muille jaettavaksi. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kanssani tähän huikeaan kokonaisuuteen. Lisätiedot ja esittelyt tästäkin kodista antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan täydellisimpään palvelupakettiin www.inlkv.fi. Meidän palvelussamme kohtaavat korkean profiilin ammattitaito sekä tämän päivän oheispalvelut.

Katso kaikki kuvat »

Esittely 01.11.2020 klo 14:15—14:45
Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20900
AlueTurku, Hirvensalo, Kukola
HuoneetOh + k + rt + 4mh + tv-tila + takkah. + työh. + aula + harrasteh. + wc/ph/s + 4erill.wc + ph + khh + 4vh + 2et.
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala230.0m²
Kokonaispinta-ala392.0m²
Lisätietoja pinta-alastaAsuintilojen pinta-alaksi ilmoitettu 230 m2, kerrosala 262 m2 ja kokonaisala 392 m2. Mm. alakerrassa paljon tiloja, joita ei lueta mukaan virallisiin asuintiloihin. Talousrakennuksen kerrosalaksi ilmoitettu 55 m2 ja kokonaisalaksi 109 m2 (talousrakennuksessa lisäksi myös ns. kellaritila). Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros3/3
Rakennusvuosi2000
Käyttöönottovuosi2000
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta750 000 €
Myyntihinta750 000 €
Neliöhinta3 261 €/m²
MuutaSopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1 kk kaupanteosta.
Asunnon lisätiedot
SaunaErittäin tilavassa saunassa ikkunat 2 suuntaan, lauteet ja seinät puuta, lattia laattaa, sähkökiuas.
Tulisijatakka (ei varaava)
Asuntoon kuuluuLaaja kiinteä valaistus, vaatekaapit, sälekaihtimet, automatiikalla olevat sunscreen-verhot ja kuivauskaappi.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaYläkerran työ-/makuuhuoneen termostaatti rikki.
LämmitysjärjestelmäSähkötoiminen lattialämmitys (oh:ssa kattolämmitys) +ilmalämpöpumput asennettu v. 2020
Kohde Etuovessa20132515