Omakotitalo

Pulmussuontie 64

Huoneet 5 mh + oh + k + 2 wc + ph/khh + 3vh + kellari (ph/wc/s + 3 askarteluh. + varastoja; yhtä käytetty mh:na)
Velaton hinta 338 000 €
Rakennusvuosi 2001
Isollekin perheelle soveltuva koti loistavalla sijainnilla! Tämän kodin sijainti on loistava liikkuvalle perheelle, sillä julkiset liikenneyhteydet ovat suorastaan täydelliset ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet ovat kävely- ja pyöräilyetäisyydellä kodista. Myös kattavat päivittäispalvelut löytyvät yllättävän läheltä, sillä kodin ympäristön tunnelma on kuitenkin rauhallinen ja eri aikakausien rakennusten värittämä. Tätä sijaintia voidaan hyvällä syyllä sanoa rauhallisuuden keitaaksi keskellä palveluja! Koti koostuu kolmesta loogisesta kerroksesta, jotka on suunniteltu palvelevan menevän perheen hektistä arkea kaikissa tarpeissa. Sisäänkäynti tapahtuu suoraan keskikerrokseen, jossa ovat olohuone, takan kera oleva aulatila, keittiö, ruokailutila, makuuhuone, wc, ja pesuhuone/kodinhoitohuone. Eteiskuisti on tilava ja tunnelmallinen ensikosketus kotiin ja siitä pääsee myös suoraan isoon vaatehuoneeseen. Keskeisellä paikalla oleva takka levittää suloisen lämmön maksimaalisen tehokkaasti kotiin ja vapaa-ajalla nautit tilavan porealtaan suomasta rentoutumisesta täysin rinnoin. Alakerrassa on todella runsaasti säilytystilaa, iso askarteluhuone, pieni aulatila ja trendikäs saunaosasto. Aulatilan kautta pääsee myös portaikkoa pitkin suoraan ulos, joten saunomisen jälkeiset vilvoittelut hoituvat näppärästi. Alakerran askarteluhuonetta voi käyttää myös oman rauhan suomana vierashuoneena. Yläkerrassa on puolestaan isompi aulatila palvelemassa ns. arkiolohuoneena, erillinen wc, 2 vaatehuonetta, 4 tilavaa makuuhuonetta ja parveke. Yläkerta on siis pyhitetty perheen privaattikäyttöön ja se palvelee toimintojensa kera moitteettomasti isommankin perheen tarpeita. Pihapiiri on helppohoitoinen ja valmiiksi kasvaneet istutukset luovat rauhallisen tunnelman. Pihaan mahtuu tarvittaessa poikkeuksellisen monta autoa ja iso autokatos palvelee luontevasti aivan sisäänkäyntiä vastapäätä. Autokatoksen yhteydessä on myös tilava varastotila. Kodin oleskeluterassi on mukavasti hieman katutasoa korkeammalla ja sinne pääsee suoraan niin sisäänkäynnin yhteydestä kuin olohuoneestakin. Tervetuloa kanssasi tutustumaan tähän toimivaan perhekotiin! Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä kodista antaa Sari Kuusisto |   IN LKV Oy. Tutustu palveluihimme ja tiimiimme, sekä varaa myös arviokäynti omaan kotiisi tai näyttöaika 24/7 kotisivuiltamme www.inlkv.fi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20360
AlueKaerla
Huoneet5 mh + oh + k + 2 wc + ph/khh + 3vh + kellari (ph/wc/s + 3 askarteluh. + varastoja; yhtä käytetty mh:na)
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala183.6m²
Kokonaispinta-ala277.6m²
Lisätietoja pinta-alastaKerrosalat 1. ja 2. krs: As.rak. 230,9 (huoneistoala 183,6), lisäksi kellarikerroksen kerrosala 73 m2 (huoneistoala 54,4 m2). Autokatos/varasto 40,6 kerrosneliötä.
Kerros3/3
Rakennusvuosi2001
Käyttöönottovuosi2001
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta338 000 €
Myyntihinta338 000 €
Neliöhinta1 841 €/m²
Muuta2 vkoa kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna on todella tilava, joten tänne mahtuu lämmöstä nauttimaan koko perhe samanaikaisesti. Saunan lattia 2018 uusittu mikrosementiksi. Kiuas uusittu 2017.
Tulisijavaraava
Asuntoon kuuluuSälekaihtimet. Keskikerroksen vaatehuoneen laatikosto. Kuituliittymä.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaSisätiloissa normaaleja asumisen jälkiä, julkisivu on hyvässä kunnossa.
Lämmitysjärjestelmä2000
Kohde Etuovessa9859441