Omakotitalo

Pajulinnuntie 6

Huoneet 3-5 mh + oh + rh/k + khh + ph/s + wc + aula + wc/ph + vh + parv.
Velaton hinta 298 000 €
Rakennusvuosi 2007
Koko perheen unelmakoti on tässä! Tässä kodissa tuntuu kaikki elementit olevan kohdallaan, sillä tässä kodissa on tilaa, toimivuutta, muuntautumiskykyä ja kaiken tämän lisäksi maalämmön mahdollistamat edulliset asuinkulut. Tontti on oma, pihapiiri helppokäyttöinen ja alue kuuluu yhteen koko Maskun suosituimmista alueista. Monipuoliset ulkoilumahdollisuudet, tarhat ja koulut löytyvät lähistöltä. Uuden moottoritien ansiosta siirryt Turkuun muutamassa minuutissa, joten myös arjen pakolliset kuviot sujuvat luontevasti monen perheen kannalta. Itse koti jakautuu loogisesti kahden eri kerroksen välillä. Ensimmäisessä kerroksessa on toimiva kodinhoitohuone, saunaosasto, wc ja sopivasti avoin keittiö. Ruokailutila kylpee Ikkunaerkkerin luonnonvalossa ja sulautuu avoimesti tilavaan ja tunnelmalliseen olohuoneeseen. Olohuoneen jatkeena on jo rakennusvaiheessa yhdistetty makuuhuone, jota voit luontevasti käyttää erillisenä tv-huoneena tai tehdä siitä tarvittaessa makuuhuoneen. Ylelliselle ja todella tilavalle lasitetulle terassille pääsee suoraan olohuoneesta, joten oleskelutiloja tuntuu löytyvän jokaiseen tarpeeseen. Yläkerrassa on valmiina kolme tilavaa makuuhuonetta, iso aulatila parvekkeen kera (josta on myös mahdollista erottaa yksi erillinen makuuhuone), wc sekä vaatehuone. Tähän kotiin saa siis tarvittaessa todella helposti jopa 5 makuuhuonetta, joten koti mukautuu monen perheen tarpeisiin myös muuttuvissa elämäntilanteissa. Bonuksena tähän kotiin on jo teetettynä kuntotarkastus valmiiksi, joten myöskään ikäviä yllätyksiä ei pääse kaupanteossa syntymään. Koti on heti vapaa ja valmiissa pihapiirissä on kahden auton talli ja hyvät varastotilat. Tämä koti on varmasti hintansa arvoinen, joten tervetuloa siis onnistuneille asuntokaupoille kanssani. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin huippu kodista antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta tulisi varmasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaMasku
Postinumero21250
AlueHumikkala
Huoneet3-5 mh + oh + rh/k + khh + ph/s + wc + aula + wc/ph + vh + parv.
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala174.0m²
Kokonaispinta-ala214.0m²
Lisätietoja pinta-alastaAutotalli/varasto 40 m2. Asuinrakennuksen kerrosala 196 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kohteen hinta ei määräydy ilmoitettujen pinta-alojen perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros2/2
Rakennusvuosi2007
Käyttöönottovuosi2007
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta298 000 €
Myyntihinta298 000 €
Neliöhinta1 713 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaSauna - kuten myös pesutilat- on todella siistissä kunnossa.
Tulisijavaraava takka
Asuntoon kuuluuVaatekaapit, kiinteät valaisimet ja verhotangot.Sälekaihtimet, keskuspölynimuri, varaava takka, jätesäiliö (oma), kaapeli-tv liittymä, istutukset.
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäMaalämpö
Kohde Etuovessa9687194