Mökki tai huvila

Näsuddantie 105

Huoneet Oh + k + 2mh + vh + wc + et + kuisti + erill.saunarak.
Velaton hinta 448 000 €
Rakennusvuosi 1956
Täydellinen merenrantapaikka niin vakituiseen kuin vapaa-ajan asumiseen! Tänne merenrantaunelmaan saavut luontevasti ja nopeasti usealta suunnalta, sillä paikka on vain 8 km/11 min. Kaarinan keskustasta (15 km/22 minuuttia Turun keskustasta). Meriteitse paikka on suorastaan merimiehen unelmaristeys, sillä edessä oleva kaunis Vapparinaukko on oiva paikka suunnata nopeasti useaan eri suuntaan vesiteitse. Reitti Airistolle on nopea, sillä nopeusrajoituksia ei ole - ja Airistolta onkin suuntana jo koko maailman hienoimpiin saaristomaisemiin lukeutuva Turunmaan saaristo! Kauniin Vapparinaukon näkymän kruunaa täydellinen ilmansuunta, sillä koko päivän auringossa kylpevän tontin eteen laskee päivä toisensa jälkeen meren peilaamat satumaiset auringonlaskut. Lisäksi tontille on Paraisten rakennusmääräyksen mukaisesti oikeus rakentaa myös vakituiseen asumiseen tarkoitetut tilat. Saapuminen tontille on helppoa, sillä tasainen ja helposti käytettävä takapiha tarjoaa vaivattomasti autopaikoitustilaa useammallekin autolle. Rakennukset - tai rakennuspaikat- jakautuvat täydellisesti sekä maaston että käyttötarkoituksen mukaisesti. Päärakennus jää kallioiden päälle tarjoten samalla upeat näkymät kauas Vapparinaukolle. Ulkoportaat kulkevat tukevasti kallioiden välissä ja eri tasoihin muodostuu luontevasti herkullisia näköalapaikkoja terasseille. Alatasanne tarjoaa puitteet lähes kaikkeen toimintaan, sillä täällä on runsaasti tasaista maa-aluetta, rantasauna, valmiiksi ruopattu ranta, luonnonkivin viimeistelty rantaviiva sekä iso laituri. Tämän tontin voidaan sanoa siis pitävän sisällään kaikki toivotut elementit täydelliselle ranta-asumiselle. Maasto jakautuu luontevasti ja on jo isojen/vaativien töiden suhteen muokattu sekä viimeistelty valmiiksi. Kiinteistöllä olevat rakennukset ovat puolestaan vanhoja ja remontin tarpeessa olevia tiloja. Päärakennus pitää sisällään wc:n (pieni tila, jossa on myös suihku), toimivan mallisen putkikeittiön, avotakalla olevan tilavan olohuone/ruokailutilan, kuistin, vaatehuoneen ja 2 kunnon makuuhuonetta. Rakennus on käyttökelpoinen, mutta vaatii varmasti monen asiakkaan mielestä erinäisiä korjauksia. Kiinteistöllä on myös kasvihuone, sekä vanha ja vaatimaton rantasaunarakennus. Varastona toimiva vaihtolavaparakki viedään myyjään toimesta pois, koska sille ei ole rakennuslupia, eikä se ole kiinteä rakennelma. Sijainnin, maaston muodon sekä ilmansuunnan ansiosta tämä paikka on mitä täydellisin. Kaikki vastaavat verrokkikohteet on tänä vuonna myyty toimestamme, joten toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän loppuvuoden helmeen. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin uniikista yksilöstä antaa IN LKV |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja koko alan joustavimpiin sekä kattavimpiin palvelupaketteihin sekä alan ansioituneimpiin välittäjiin inlkv.fi sivuilla ja anna meidän hoitaa myös oman kohteesi myyntiprosessi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaParainen
Postinumero21610
AlueKirjala
HuoneetOh + k + 2mh + vh + wc + et + kuisti + erill.saunarak.
TyyppiMökki tai huvila
Pinta-ala75.0m²
Kokonaispinta-ala119.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPäämökin pinta-alaksi ilmoitettu rakennusvalvontaviranomaisten tiedossa oleva kerrosala 75 m². Muut tilat sauna 16 k-m² + varastorakennus 28 k-m² yhteensä 44 k-m². Pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1956
Käyttöönottovuosi1956
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta448 000 €
Myyntihinta448 000 €
Neliöhinta5 973 €/m²
Muuta2 kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.
Asunnon lisätiedot
SaunaRantasaunarakennus on remontoitavassa kunnossa.
TulisijaAvotakka (hormi toimintakuntoinen).
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaVanha, mutta käyttökelpoinen vapaa-ajan rakennus jota käytetty aikanaan ympärivuotisesti. Rakennus ei täytä nykymääräysten mukaisia vaatimuksia.
LämmitysjärjestelmäSähkö, puu ja ilmalämpöpumppu (viilennyksellä).
Kohde Etuovessa9646308