Omakotitalo

Nahkurintie 14

Huoneet 3-4h + th + k + et + erill.wc + kh-tila + kph/wc + at + tekninentila
Velaton hinta 195 000 €
Rakennusvuosi 1984
Marttila, tuo ihanan kodikas pikkukunta maaseudun helmassa, Hämeentien varrella. Sieltä löytyy kaikki elämisen peruspalvelut, joten olo ja elo on helppoa. Ja jos työmatkasi vie vaikka Turkuun tai Forssaan, on ajomatka sujuva. Tämä kaunis ja tilava koti hurmaa jo pihaan tultaessa. Upeat, puhtaan valkoiset tiilet koristavat julkisivua ja kokonaisuus on vaikuttava. Ja ympärilleen jos katselee, huomaa miten hieno ja toimiva koko kiinteistö on. Huikean iso nurmialue, joka ympäröi lähes koko tonttia, puuvaja sekä reilunkokoinen terassi, jossa kelpaa viettää aikaa niin perheen kuin kavereidenkin kesken. Ja tilaa erilaisille kasvi- tai kukkamaille on riittämiin. Tämä 80-luvun koti on kokenut todella kattavan muodonmuutoksen ja tärkeitä remontteja ja päivityksiä on tehty, nostaen talon vastamaan tämän päivän vaatimuksia. Mm. katto ja ikkunat on uusittu, käyttövesiputket on vaihdettu ja niin keittiö- kuin saunatilatkin on täysin remontoitu ja ovat nyt kauniin modernit. Makuuhuoneita kodissa on kolme sekä takkahuone, jota nykyisellään on käytetty myös ruokailutilana. Kaikkien tilojen seinä- ja lattiapinnat ovat siistejä ja lähivuosina uusittuja. Voisi sanoa, että täysin muuttovalmis koti. Sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla ollut hyvin maltillinen ja lämmityksen avuksi on hankittu ilmalämpöpumppu, josta sitten kesällä myös ihana helpotus helteisiin. Koti on loistavalla sijainnilla, mm. koulu ja lasten liikennepuisto ovat kävelymatkan etäisyydellä. Ja muitakin mahtavia harrastusmahdollisuuksia kuten frisbeegolfpuisto ja kuntorata sekä urheilukenttä löytyvät kilometrin säteellä. Olisiko tässä teidän perheellenne uusi koti? Lisätiedot ja esittelyt: Miska Piirainen LKV | 050 2165 | miska@inlkv.fi

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaMarttila
Postinumero21490
AluePappila
Huoneet3-4h + th + k + et + erill.wc + kh-tila + kph/wc + at + tekninentila
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala140.0m²
Kokonaispinta-ala206.0m²
Lisätietoja pinta-alastaAsuintilojen pinta-alaksi ilmoitettu piirustusten mukainen huoneistoala 140,0 m2. Kokonais kerrosalaksi ilmoitettu piirustusten mukaan 206,0 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla nykystandardin mukaan laskettuna olennaisesti pienemmät tai suuremmat.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1984
Käyttöönottovuosi1984
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta195 000 €
Myyntihinta195 000 €
Neliöhinta1 393 €/m²
Muutasopimuksen mukaan / 2kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaRemontoitu 2018.
TulisijaVaraava
Asuntoon kuuluuVälieteinen autotalliin: hyllyt ja laatikostot kuuluvat kauppaan. Eteisen vaatekaappi. Teknisen tilan hyllyt. Hiekkalaatikko, jalkapallomaali ja keinut kuuluvat kauppaan.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaNykyisen omistajan toimesta tehty mittavia remontteja.
LämmitysjärjestelmäSuorasähkö, puu ja ilmalämpöpumppu.
Kohde Etuovessa20184024