Omakotitalo

Malminkatu 2a E 16

Huoneet 4h + k + suihku/s + wc + 3 eteistä + ullakko + varasto/kellarikerros + at
Velaton hinta 335 000 €
Todella harvinainen koti monen kymmenen vuoden jälkeen myytävänä Kakolan kallioiden sylistä! Nykyään painotetaan yhä enenevässä määrin sijaintia, ja tässä kodissa se on enemmän kuin 10+. Rauhallinen sijainti 20100 alueella tarjoaa kallioiden suojasta aivan ainutlaatuisen omakotitalopaikan. Talo sijaitsee omalla tontilla, tontin perällä rajautuen kaupungin viheralueeseen. Tämä kahdeksan asuintalon yhteisö rakennettiin vuosisadan vaihteessa ja se on säilynyt poikkeuksellisen alkuperäisessä muodossa vuosikymmenestä toiseen. Tontin rajalle on vedetty kaukolämpöliittymät, sekä valokuitukaapeli on valmiiksi tuotuna talon seinään asti. Näissä kodeissa asutaan yleisesti pitkään, joten niiden markkinoille vapautuminen on enemmän kuin harvinaista. Nyt myytävä oleva -yhden perheen koti- on oletettavasti ollut neljän hellahuoneen kokonaisuus, eikä ole vaihtanut omistaa sitten vuoden 1956 jälkeen. Talossa on asuttu normaalisti tähän asti, mutta omistajamuutoksen myötä seuraa luonnollisesti uuden omistajan laatuvaatimuksen mukainen saneeraus. Talo ei ole suojelukohde kaavassa, mutta Turun Maakuntamuseolta ja kaupungin lupa-arkkitehdiltä tulee kysyä lupa, mikäli talon ulkonäköä ja/tai rakenteita aiotaan muuttaa. Alkuperäiset rakenteet ovat hyvin nähtävillä mm. ullakolla ja kellarissa. Keskikerroksen avarissa ja valoisissa huoneissa on huikea 3,38 metrin kattokorkeus. Kahdessa huoneessa on kauniit vanhat kaakeliuunit käytössä, sekä yhdessä huoneessa on poikkeuksellisen hienot entisöidyt kattomaalaukset. Lisäksi ullakon kätköistä löytyy upeat vanhat parihaitariovet, joissa on 14 lasiruutua per ovi. Huoneiden järjestys on helposti muutettavissa, esim. kaakeliuunihuoneisiin saa avokeittiö/olohuoneyhdistelmän, näin kotiin saadaan tarvittaessa myös kolme erillistä makuuhuonetta. Nykyratkaisussa koti käsittää 4 h + k/rh + wc + 2 et + ullakko + kell. (s+ph) + at (rak. 1958). Vuosien varrella on tehty joitakin remontteja (merkittävämpänä peltikaton uusiminen 2017, viemärit ja vesijohdot uusittu osittain, ja sähkön syöttösaneeraus), ja talosta on valmiiksi tehtynä myös kuntokartoitus. Ullakko on täysin raakapinnoissa. Lähes raakapintaisessa kellarissa on seisomakorkeus sekä maavarainen pohja. Kellarissa sijaitsevat myös talon lämmitystekniikka eli öljykattila ja öljysäiliö, muuta tila avointa säilytystilaa, sekä vaatimattomat pukuhuone/suihku ja saunatilat. Esittelen sinulle ilolla tätä ainutlaatuista kotia, sillä pelkästään tontin hinta liittymineen ja tehdyt remontit muodostavat kohteen myyntihinnan. Bonuksena koti vapautuu käyttöösi vaikka heti. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin uniikista kodista antaa IN LKV Oy |  Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta uudet unelmasi tuli todeksi! Tutustu palveluihimme ja välittäjiimme inlkv.fi, josta varaat myös näyttö- sekä katselmusajan 24/7.

Katso kaikki kuvat »

Esittely 26.01.2020 klo 15:40—16:10
Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20100
AlueIX kaupunginosa Kakola / Linnafältti
Huoneet4h + k + suihku/s + wc + 3 eteistä + ullakko + varasto/kellarikerros + at
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala130.0m²
Kokonaispinta-ala130.0m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alat mainitaan ulkomittojen mukaan, koska pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Karkea pinta-ala arvio on asuinkerroksessa + saunatilat noin 120-130 m2. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu, joten ne saattavat olla markkinoinnissa ilmoitettuja suuremmat tai pienemmät. Kohteen hinta ei määräydy ilmoitettujen pinta-alojen perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros3/3
Käyttöönottovuosi1904
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta335 000 €
Myyntihinta335 000 €
Neliöhinta2 577 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaKts. kohta pesutilat
TulisijaTalossa on kaksi isoa kaakeliuunia. Niitä ei ole käytetty lähivuosina, joten hormit yms. tulee tarkastaa ennen käyttöä
Asuntoon kuuluuVesi-, viemäri-, ja sähköliittymät. Kaapeliliittymä vedetty talon seinään.
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaOstajan tulee tiedostaa, että talo on yli 100-vuotta vanha ja kohdetta markkinoidaan tyydyttävä kuntoisena. Talossa on paljon vanhoja rakenteita ja tekniikkaa, jota jokainen ostaja nykyaikaistaa oman vaatimustasonsa mukaisesti.
LämmitysjärjestelmäÖljylämmmitys ja kaksi kakluunia. Öljykattila vuodelta 1997.
Kohde Etuovessa9704597