Omakotitalo

Lustilantie 71

Huoneet Oh + 5 mh + k + rt + s/ph/wc + erill.wc + wc/ph + khh + khh/vh + aula + vh + et
Velaton hinta 348 000 €
Rakennusvuosi 2013
Tilaa ja ylellistä yksityisyyttä koko perheelle, vaikka lemmikkejä myöten! Tässä kodissa kaikelle ja kaikille löytyy luontevasti eri toimintoihin tilat. Kaikissa makuuhuoneissa riittää hyvin tilaa niin sängyille kuin säilytystarpeille ja kodinhoitotilojakin löytyy molemmista kerroksista. Tilat jakautuvat loogisesti kerrosten välillä ja kaikki päivittäiset toiminnot sekä 3 tilavaa makuuhuonetta ovat samassa kerroksessa. Keittiössä tilaa riittää niin säilytykseen kuin kokkailuun ja keittiön jatkeena on tunnelmallisen pesämäinen ruokailutila, josta puolestaan pääsee suoraan tilavalle näköalaterassille. Kaunis ja selkeälinjainen takka jakaa hienosti olohuoneen eteisen suuntaan ja erillinen wc-tila jää heti eteisaulan yhteyteen. Yläkerrassa on peräti kolme makuuhuonetta ja päämakuuhuoneen yhteydessä on myös oma vaatehuone. Toimivuuden maksimoi tilava saunaosasto, jossa on valmius porealtaalle ja 2 vierekkäistä suihkua luo ylellisyyttä koko perheen arkeen. Samassa tilassa on hieman kulman takana vielä wc-istuin sekä lavuaari, joten tämä tila palvelee täydellisesti myös isompaakin perhettä. Lisäksi yläkerrassa on vielä kodinhoitohuone, josta on myös suora kulku kodin tilavalle terassille. Alakerrassa on lisäksi oma suihku/wc-tila ja todella tilava varastotila, josta on myös suora uloskäynti. Ylellisen iso kodinhoitohuone palvelee touhukkaampaakin perhettä ja sen jatkeena on vielä bonuksena vaatehuone. Lisäksi kellarikerroksesta löytyy 2 tilavaa makuuhuonetta, sekä pieni oleskelunurkkaus esimerkiksi tv:n katseluun. Tästä kodista ei siis tilaa tai toiminnallisuutta ainakaan puutu. Kotia ympäröivä piha-alue luo turvallisen ja rauhallisen ympäristön, jota on mukava loivan mäen päällä olevasta talosta ihailla. Kaunis pihakallio luo tunnelmaa ja ympäröivä luonto tarjoaa virikkeitä loputtomiin. Nyt kasvavana trendinä on arvostaa jälleen hieman väljyyttä ja yksityisyyttä omassa pihapiirissä, joten toivotan sinut tervetulleeksi tutustumaan tähän koko perheen unelmataloon. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä kodista antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin, alan kattavimpiin palvelupaketteihin ja koko alan menestyneimpiin välittäjiin sivuillamme inlkv.fi, ja varmista oman asuntosi onnistunut myyntiprosessi heti ensimmäisellä kerralla!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaKaarina
Postinumero21500
AluePiikkiö
HuoneetOh + 5 mh + k + rt + s/ph/wc + erill.wc + wc/ph + khh + khh/vh + aula + vh + et
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala174.0m²
Kokonaispinta-ala219.0m²
Lisätietoja pinta-alastaHuoneistoala rakennuspiirustusten mukaan 174 m2 (1. krs. 144,2 m2+kell. 7,8 m2+laajennus 22,2 m2). Muut tilat: ent rossipohja muutettu varastoksi 45,2 m2. Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros2/2
Rakennusvuosi2013
Käyttöönottovuosi2010
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta348 000 €
Myyntihinta348 000 €
Neliöhinta2 000 €/m²
Muutasopimuksen mukaan / viim. 2kk kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaPuukiuas antaa täydelliset löylyt ja pitää samalla sähkökulut kurissa.
TulisijaVaraava takka olohuoneessa
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet.
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäIlma-vesilämpöpumppu ja puukattila (2-toiminen) +varaava takka. Sähkövastus varaajassa. Vesikiertoinen lattialämmitys (ei kytketty varastoon).
Kohde Etuovessa20129698