Omakotitalo

Lemunniementie 12

Huoneet 2-3 mh + oh/rh/k + khh + var + 2wc/ph + aula + pihasauna + rantasauna + at/var.
Velaton hinta 1 150 000 €
Rakennusvuosi 1981
Poikkeuksellisen runsaasti omaa rantaviivaa, sekä ajaton ja kompakti asuinrakennus! Tämä kohde koostuu asiakkaiden luettelemista unelmien yksityiskohdista. Rantaviiva suuntautuu suoraan etelään ja sitä on poikkeuksellisen runsaasti, eli n. 90 metriä. Etäisyys palveluihin sekä Turun keskustaan on lyhyt - silti koko kotia ympäröivä miljöö on ainutlaatuisen viehättävä monin eri tavoin. Maasto kumpuilee luontevasti eri suuntiin muodostaen samalla jokaiselle kodille yksilöllisen asuinpaikan. Laajan ja idyllisen asuinympäristön läpi kulkeva tie saa hymyn huulille automaattisesti, sillä tunnelma noudattaa pitkälti vanhan ajan idylliä. Vain hetki keskustan kiireistä ja olet täysin keskellä omassa Liisa Ihmemaassa tunnelmassa. Veneilijälle paikka on puhdas lottovoitto, sillä reitit lähtevät useisiin eri suuntiin ja olet nopeasti myös Airiston aukolla, josta tiesi johtaa maailman ääriin asti. Kiinteistöllä on valmiina 2 isoa laiturirakennelmaa, sekä aivan rantaviivan tuntumassa oleva yli 60 neliön kokoinen rantasauna. Tämän kokoiset rantasaunat ovat aito harvinaisuus, joten saunarakennusta voi helposti hyödyntää myös vierastalona, tai omana etätyöpisteenä. Päärakennus on ajattoman kaunis klassikko, jonka voit helposti muokata omaan makuun ja nykyiseen tyyliin sulautuvaksi upeaksi kodiksi. Pääelementteinä asuinrakennuksessa ovat sisään tulviva luonnonvalo, ilahduttava ilmavuus huonekorkeuden myötä ja upea selkeälinjainen marmoritakka. Keskitilan elävöittää kauniit kierreportaat ja myös yläkerran aulatilassa on oma takkatila. WC löytyy luonnollisesti molemmista kerroksista ja keittiö on kooltaan varsin kompakti, mutta vieressä oleva apukeittiö jatkaa toimintoja loogisesti - myös saarekkeen lisääminen tilaan onnistuu luontevasti. Molemmat makuuhuoneet ovat yläkerrassa, jonne kulku käy myös suoraan kodin yläpihalta. Toinen makuuhuoneista on helposti jaettavissa myös kahdeksi pikkuhuoneeksi, jolloin kotiin saadaan tarvittaessa 3 makuuhuonetta pelkästään yläkerran tiloihin. Päärakennuksen jatkeena on lisäksi iso katettu terassitila, sekä pihasaunarakennus oleskelutiloineen ja varastoineen. Tontti muodostaa luontevasti eri tasoja kiinteistön rakennuksille. Autotalli/lämmin varasto ovat heti tontin yläosassa, päärakennus ja pihasauna keskiosassa ja aivan rannassa laiturit sekä iso rantasaunarakennus terassialueineen. Tämä kohde vaatii jälleen uuden omistajan myötä uudistuksia ja remontteja, mutta on varmasti uudistuksen arvoinen kohde, josta nautit todennäköisesti vuosikymmeniä tästä eteenpäin. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin ainutlaatuisesta kodista antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin, alan parhaimpiin välittäjiin ja palvelupaketteihin www.inlkv.fi. Näin varmistat myös oman kotisi onnistuneen myyntiprojektin heti ensimmäisellä yrittämällä!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaKaarina
Postinumero20760
AluePiispanristi / Ala-Lemu
Huoneet2-3 mh + oh/rh/k + khh + var + 2wc/ph + aula + pihasauna + rantasauna + at/var.
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala156.0m²
Kokonaispinta-ala312.5m²
Lisätietoja pinta-alastaMyynti-ilmoituksessa ilmoitettu asuinpinta-ala ei ole tulkittavissa virallisin standardein laskettavaksi pinta-alaksi. Päärakennuksen kokonaisala ilman viimeistelemätöntä kellaria 156 m2, kellarin pinta-ala 18 m2, päärakennuksen kokonaisala yhteensä 174 m2. Piharakennus (talousrak./var.) kokonaisalaltaan 24 m2, autotallin rakennusala 52 m2 ja rantasaunan rakennusala 62,5 m2. Pinta-alatiedot on saatu piirustuksista, sekä osittain kiinteistöveroilmoitukselta eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Tarkemmat tiedot pinta-aloista saadaan tarkistusmittauksella (mahdollisista tarkistusmittauksen kustannuksista vastaa ostaja). Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1981
Käyttöönottovuosi1981
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta1 150 000 €
Myyntihinta1 150 000 €
Neliöhinta7 372 €/m²
Muuta1,5kk kaupanteosta / sop.muk.
Asunnon lisätiedot
SaunaAsuinrakennuksen vieressä on ns. pihasauna. Lisäksi iso rantasaunarakennus (62,5 m2) n. viiden metrin päässä rannasta.
Tulisija3 avotakkaa (2 asuinrak., 1 rantasaunassa) + ulkotakka
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet.
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaPäärakennus on ikäänsä nähden hyvässä/tyydyttävässä kunnossa. Saunarakennus vuodelta 1997 (lähes käyttämätön).
LämmitysjärjestelmäSähkölämmitys (katto-, lattia- ja/tai patterit). Lattialämmitys sähkökaapeleilla. Ilmalämpöpumput.
Kohde Etuovessa21215132