Omakotitalo

Kuolemannokantie 31

Huoneet oh + rh + k + aula + kirjasto + khh + ph/s + 4wc + 3mh + kellarikerros(käsittää myös erillisen asuinhuoneiston)
Velaton hinta 1 050 000 €
Rakennusvuosi 2003
Monien tarinoiden vaikuttava kokonaisuus meren ja kallioiden sylissä! Tässä kokonaisuudessa täyttyy monen laadukasta merenrantakiinteistöä etsivän toiveet. Hiekasta ja kalliosta muodostuva rantaviiva suuntautuu suoraan Airiston ulapalle ilta-auringon ja aidon saaristolaistunnelman saattelemana. Laivaliikenne, Airiston tyrskyt ja alati vaihtuva taivasnäkymä tekevät tunnelmasta käsittämättömän koskettavan, joten ympäristön voimaannuttava vaikutus on loputon. Jo pelkkään paikan nimeen Kuolemannokka kohdistuu voimaa ja draamaa. Kiehtovat tarinat kertovat kuinka tämä kallionnokan ja syvän meren yhdistyminen on saanut laivoja ja veneitä haaksirikkoutumaan rannalle, toiset puolestaan kertovat sotilaiden ampuneen laivoja ja Turkuun saapuneita pommikoneita tässä kallionnokassa. Tästä jäljellä on vielä tänäkin päivänä kallioon hakattuja hakaristin merkkejä, nimiä ja vuosi 1941. Pihapiiri on helppohoitoinen, eri terassialueet luovat mahtavat puitteet nautinnollisiin vapaa-ajan hetkiin ja lähes rannassa kiinni oleva kesäkeittiö palvelee kaikkina vuodenaikoina. Tilava autotalli on valmiina, kuten myös piha-alueet viimeisteltynä. Niemenkärjessä oleva vanha rantasauna tarjoaa puolestaan täysin oman maailmansa aitoudessaan ja nautinnolliset saunahetket ovat taattuja. Matka kesäkeittiöltä rantasaunalle ja siitä edelleen kallion nokkaan asti on täydellisen maaginen, se tuntuu sydämessä ja jää verkkokalvoille kerta toisensa jälkeen. Tämän tietää heti kun on saanut itse omin jaloin matkan kulkea. Jykevä kivitalo seisoo aivan rantakallioiden takana, paikassa johon tänä päivänä saa harvoin enää rakentaa. Sisään astuttaessa katse suuntautuu heti tärkeimpään, eli näkymään. Olohuone jää täydelliseen keskiöön kaikilta suunnilta katsottaessa ja ruokailutila sekä tv-huone sijaitsevat sen sivuilla. Pohjaratkaisu on looginen, sillä makuuhuoneet sijaitsevat yläkerran rauhassa ja toissijaiset tilat puolestaan kaikki alakerrassa. Alakerrassa on myös erillinen kaksio, jonka olohuoneesta on mykistävät näkymät Airistolle ja takka luo lämpöä tähän aitoon tunnelmaan. Yksi asia toteutuu lähes kaikkialla, sillä katse suuntautuu automaattisesti kohti ikkunoiden näkymiä, mieli rauhoittuu ja suu mykistyy. Tahdot vain nauttia hetkestä! Tämä tunnelma sulkee syleilyynsä ylellisyydenkin ympäröimän ihmisen, joten varaudu rakkauteen ensisilmäyksellä. Tässä paikassa jokaisen sisäinen Myrskyluodon Maija saa sielun ja loputtoman meren seurakseen. Kun on kerran saanut kokea ja katsoa jotain näin koskettavaa, voi siitä olla vaikea luopua. Tervetuloa unelmien esittelyyn IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä haaveesta voisi tulla totta! Olen profiloitunut kiinteistöjen, merenrantapaikkojen ja erityisten kotien myyntiin, joten otathan yhteyttä, jotta kotisi saa laadukkaan ja ammattitaitoisen palvelun myyntiprosessin tueksi.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20960
AlueSatava
Huoneetoh + rh + k + aula + kirjasto + khh + ph/s + 4wc + 3mh + kellarikerros(käsittää myös erillisen asuinhuoneiston)
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala298.0m²
Kokonaispinta-ala434.0m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitetut pinta-alat ovat rakennuslupasuunnitelmissa olevia kerrospinta-aloja, eikä niitä ole tarkistusmitattu. Kokonaispinta-alat ovat n.; asuinrak. 390 m2 (rakennusluvan mukainen kerrosala n. 298 m2), autotallirak. n. 81 m2, rantasauna n. 20 m2, grillikatos (kesäkeittiö) n. 35 m2. Kellarikerros on yhtä iso kuin keskikerros, mutta käsittää rakennusluvan mukaisesti pääosin askartelu ja varastotiloja. Virallisia asuintiloja ovat ainoastaan erillis huoneiston h+k+kp.
Kerros3/3
Rakennusvuosi2003
Käyttöönottovuosi2003
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta1 050 000 €
Myyntihinta1 050 000 €
Neliöhinta3 523 €/m²
Muuta2 viikkoa kaupanteosta
Asunnon lisätiedot
SaunaSaunassa on erittäin helposti puhtaana pidettävät laatoitetut istuintilat, joihin on helppo laittaa laudeliinat tai pehmusteet. Saunan istuinosat ovat myös lämmitettyjä.
Tulisija2 kpl varaavia takkoja.
Asuntoon kuuluuKattava kiinteä valaistus, vaatekaapit, verhotangot, sälekaihtimet, pyykinpesukone, kuivausrumpu, kuivauskaappi, keskuspölynimuri, ilmalämpöpumput 1 per kerros + 1 autotallissa.
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäSähkö, alkuperäinen
Kohde Etuovessa9402160