Omakotitalo

Koivumäentie 4

Huoneet 3mh + takkahuone + oh + k + ph/s/wc + erill. wc + khh + vh + var. + kellari ja autotalli
Velaton hinta 348 000 €
Rakennusvuosi 1989
Maalämmöllä varustettu koti aivan huippusijainnilta! Tämä yhdentason koti sijaitsee aivan Taimon venesataman vieressä. Iso vehreä puutarhatontti on oma ja autotalli sekä samassa yhteydessä oleva katos ja työhuone ovat valmiina odottamassa seuraavaa omistajaa. Lisäbonuksena kodista löytyy todella hyvät varastotilat kellarista, jonne kuljetaan ulkokautta helposti kuljettavien rappusten kautta. Kodin asuintilat ovat käytännöllisesti yhdessä tasossa ja pohjaratkaisu luo sopivasti yksityisyyttä myös perheen jäsenten välillä, sillä makuuhuoneista 2 sijaitsee vierekkäin toisessa siivessä ja yksi makuuhuoneista on kodin toisella puolella. Päämakuuhuoneen yhteydessä on myös tilava vaatehuone ja suora pääsy wc:n kautta pesutiloihin. Lastenhuoneiden edustalle jää puolestaan pieni työpistetila, jota voi halutessaan käyttää vaikka lasten yhteisenä askartelutilana. Kodin keskellä on tunnelmallinen takalla varustettu avoin huonetila, jota on helppo käyttää niin takkahuoneena kuin tunnelmallisena ruokailutilanakin. Tästä tilasta on käynti myös suoraan kodin viihtyisälle terassille, jonka upeana yksityiskohtana on iso vankka mänty, joka levittää oksansa suojaavasti terassin ympärille. Tilava keittiö on jälleen kasvavan trendin mukaisesti erillään omana tilanaan ja tähän keittiöön mahtuu helposti myös kuuden hengen ruokailuryhmä. Tehokkaan pohjaratkaisun ansiosta ns. hukkaneliöitä ei ole ja varastotilat ovat suorastaan loistavat. Autotallin yhteydessä olevaa huonetilaa on käytetty myös erillisenä työhuoneena, joten se taipuu monen asukkaan omiin tarpeisiin sopivaksi erilliseksi huonetilaksi. Loistavan sijainnin ja ison tontin lisäksi taloon on lähivuosien aikana asennettu edulliset asuinkulut takaava maalämpö. Tähän kotiin kannattaa tulla tutustumaan, sillä tältä sijainnilta on todella harvoin myytävänä tämän hintaluokan taloja. Lisätiedot sekä myös henkilökohtaiset esittelyt tästäkin hyvästä kodista antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta olisit askeleen lähempänä uutta unelmaasi. Kotisivujemme kautta varaat niin arvio- kuin näyttöajat 24/7!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21110
AlueTaimo
Huoneet3mh + takkahuone + oh + k + ph/s/wc + erill. wc + khh + vh + var. + kellari ja autotalli
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala137.0m²
Kokonaispinta-ala194.5m²
Lisätietoja pinta-alastaHuoneistoala 137m² (kerrosala 157 m²)+ kellari 24,5m². Lisäksi autotalli/var., jonka kerrosala 33m². Ilmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, vaan ne perustuvat rakennuslupapiirroksissa ilmoitettuihin pinta-aloihin. Kohteen hinta ei ole pinta-alaperusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros1/1
Rakennusvuosi1989
Käyttöönottovuosi1989
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta348 000 €
Myyntihinta348 000 €
Neliöhinta2 540 €/m²
Asunnon lisätiedot
Tulisijavaraava takka.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaTaloon on tehty huomattava perusparannus lämmitysjärjestelmän uusimisen myötä. Sisäseinien pinnat sekä lattiat ovat kohtuullisessa kunnossa ja keittiön laatoituksia sekä tasoja on uusittu. Pesutila on remontoitu v. 2009. Talon julkisivu on maalattu viimeksi noin 10 vuotta sitten, joten maalaus tulee lähivuosien aikana ajankohtaiseksi. Talon kokonaiskunto tyydyttävä/hyvä.
Lämmitysjärjestelmämaalämpö asennettu vuonna 2016.
Kohde Etuovessa9521363