Maatila

Kivimäentie 237

Huoneet 1 krs. 3h + k + ph/wc + et 2krs. 2mh + 2komeroa + parv.
Velaton hinta 360 000 €
Rakennusvuosi 1930
Toimiva hevostila palvelujen ja hyvien yhteyksien läheisyydestä! Tällä tilalla on kaikki tarpeellinen otettu huomioon sujuvan hevosharrastuksen puolesta. Hiekkatarhoja ja laidunmaata löytyy kaikille hevosille. Kenttä palvelee vaativaakin ratsastajaa, sillä vesi ei jää makaamaa ja toisaalta merenpohjahiekka sitoo itseensä kosteutta, jonka ansiosta pölyyntyminen minimoituu. Valmiina on myös pieni pihatto, jonka yhteydessä on käytännöllisesti myös heinävarasto. Pihasaunarakennuksen yhteydessä on puolestaan tilava vinttihuone, jossa voivat vaikka valmennettavat tai vieraat tarvittaessa yöpyä. Tallissa on ns. uusi osa (rak. 2015, sis. 8 paikkaa) ja vanha osa (3-4 paikkaa, kaikki pinnat ja karsinat uusittu myös 2015). Lisäksi tallirakennuksessa on tilava satulahuone, sekä erittäin toimiva kuivaushuone ja valmius vesikarsinalle. Pihapiiri on aidon idyllinen, jossa hevostarhat sekä punaiset rakennukset ympäröivät suojaisaa reviiriä. Kotiin astutaan tilavan ja valoisan eteistilan kautta, jonka yhteydessä on myös vasta uusittu pesutila/wc/kodinhoitotilat. Asuintiloihin tullaan suoraan olohuoneeseen, jonka vieressä on tilava keittiö kauniiden maisemien kera. Olohuoneesta siirrytään myös peremmälle, jossa ovat alakerran 2 tilavaa makuuhuonetta. Olohuoneen ja makuuhuoneen välissä olevasta tilasta lähtee portaikko yläkertaan, jossa ovat puolestaan 2 tilavaa makuuhuonetta, iso parveke ja isot lapetilat säilytystarpeita varten. Kodin 4 tulisijaa luovat suloista lämpöä, joten kodikasta tunnelmaa tästä talosta ei puutu. Niin tallissa kuin asuinrakennuksessa on tehty paljon tärkeitä remontteja ja uudistuksia, joten tulevan omistajan voidaan olettaa voivan nauttia näistä työn hedelmistä. Paikka soveltuu aidosti myös vaativalle hevosurheilua harrastavalle, joten toivotan sinut tutustumaan tähän kompaktiin hevostilaan kanssani. Lisätiedot ja henkilökohtaiset näyttöajat sinulle antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta tästä uudesta unelmasta voisi tulla varmasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaPöytyä
Postinumero21870
AlueRiihikoski
Huoneet1 krs. 3h + k + ph/wc + et 2krs. 2mh + 2komeroa + parv.
TyyppiMaatila
Pinta-ala130.0m²
Kokonaispinta-ala130.0m²
Lisätietoja pinta-alastaRakennuslupapiirroksen mukaan rakennuksen ulkomitat ovat 9,6x8,4 m + eteis- ja wc-tilojen osuus 2,8x7,5 m. Ilmoitettua asuintilojen pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, joten se saattaa olla ilmoitettua suurempi tai pienempi. Kohdetta ei myydä ilmoitettujen pinta-alojen perusteella, vaan kokonaisuutena.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1930
Käyttöönottovuosi1930
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta360 000 €
Myyntihinta360 000 €
Neliöhinta2 769 €/m²
Muuta3kk kaupoista/sopimuksen mukaan
Asunnon lisätiedot
SaunaTunnelmallinen pihasauna tarjoaa sekä aidot puukiukaan löylyt että vaivattomat sähkökiukaan löylyt. (Puukiukaan hormi saattaa vetää joskus huonosti, esim. matalapaineen aikana).
Tulisija3 takkaa joista 2 varaavaa + porin matti
Asuntoon kuuluuKomerot, kiinteät valaisimet, matontamppausteline, jätesäiliö, puhelinverkko ja verhotangot.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaRakennus on vanha ja se on poikkeaa luonnollisesti monelta osin uusista rakennuksista. Keittiössä normaaleja asumisen merkkejä, mutta mm. keittiön lattia uusittu 2007. Asuinrakennus on saneerattu kattavasti 2006-2008, lisäksi pinnat ovat suurimmaksi osaksi uusittu 2016-2018.
LämmitysjärjestelmäSähkö+3 takkaa+Porin Matti-tulisija.
Kohde Etuovessa9916927