Omakotitalo

Kirjokertunkuja 13

Huoneet 5 mh + oh + k/rh + khh + s/ph + 3 wc + aula + iso läm. varasto + 2 at.
Velaton hinta 353 000 €
Rakennusvuosi 2007
Isommankin perheen unelmakoti lähellä palveluita ja silti silmiä hivelevillä näkymillä! Tämä koti sijaitsee poikkeuksellisen kauniilla paikalla, jossa ympäristö rauhoittavine näkymineen on oleellinen osa asumismukavuutta ja mahdollistaa monipuolisen nauttimisen vapaa-ajasta. Rauhoittava sekä laaja peltomaisema jatkuu laskevan linjan ansiosta kauas ja tunnelma luo etäisyyttä arjen kiireisiin. Huomattavaa lisäarvoa luovat palvelujen läheisyys sekä varsinkin lapsiperheiden tarvitsemat palvelut, kuten koulut ja kulkuyhteydet. Lisäksi tässä kodissa on ennen ollut vuokratontti, mutta nyt tontti on lunastettu omaksi! Tilava ja tarpeiden mukaan helposti muuntuva koti muodostuu kahdesta toimivasta kerroksesta. Alakerrassa ovat ilahduttavan tilavat sisääntulotilat ruhtinaallisine säilytystiloineen ja iso autontalli, johon voi hyvin ajaa 2 autoa peräkkäin. Todella iso varastotila muuntuu moniin eri tarpeisiin ja siellä on valmiiksi myös patteriliitäntä mahdollisuus. Sisääntuloaulan vieressä on heti tilava makuuhuone ja sen yhteydessä oleva wc. Tämä katutaso kerros soveltuu tarvittaessa helposti myös pieneen harraste- tai liiketoimintaan, jolloin varsinaiset asuintilat keskittyivät pelkästään yläkertaan. Toiseen kerrokseen tultaessa eteen avautuvat kodin avarat ja valoa tulvivat oleskelutilat. Olohuoneen ilmavuus muodostuu korkeasta huonekorkeudesta, avoimuudesta muihin tiloihin sekä ikkunapintojen sisään päästävästä luonnonvalosta. Takka puolestaan varmistaa hehkuvan tunnelman ja lempeän lämmön pimeiden iltojen iloksi. Looginen ja toimiva pohjaratkaisu tuntuu mahdollistavan kaikkialla niin mukavaa yhdessä oloa kuin tarvittaessa yksityisyyttäkin. Päämakuuhuone oman vaatehuoneen ja wc:n kera jää omaan rauhaansa keittiön viereen. Toiseen talon kulmaukseen asemoituu toimiva kodinhoitotila sekä saunaosasto. Loput kolme makuuhuonetta ovat yhdessä kulmauksessa ja ne voidaan tarvittaessa yhdistää osaksi oleskelutilaa tai todella suureksi makuuhuoneeksi. Erillinen wc sijaitsee käytännöllisesti heti yläaulan ja keittiön vieressä. Kodin sydän -eli keittiö- on aivan keskellä ja sen yhteydessä on tilava ruokailutila luonnonvalon ja kauniiden maisemien sylissä. Tämä koti on arvoisellaan paikalla, joten toivotan sinut tervetulleeksi tutustumaan ja sen myötä onnistuneille asuntokaupoille. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin huippukodista antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprosessissa, jotta tästä uudesta unelmasta voisi tulla totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21100
AlueLuonnonmaa
Huoneet5 mh + oh + k/rh + khh + s/ph + 3 wc + aula + iso läm. varasto + 2 at.
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala184.0m²
Kokonaispinta-ala317.0m²
Lisätietoja pinta-alastaRakennuslupapiirrosten mukaiset pinta-alat: Huoneistoala 184 m2, kerrosala 207,5 m2, kokonaisala 317m2.
Kerros2/2
Rakennusvuosi2007
Käyttöönottovuosi2007
Vapautuminensopimuksen mukaan
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta353 000 €
Myyntihinta353 000 €
Neliöhinta1 918 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaKiuas on uusittu 2017 ja tähän tunnelmalliseen saunaan mahtuu isompikin perhe samanaikaisesti nauttimaan hyvistä löylyistä. Saunassa on myös avattava ikkuna.
TulisijaKerman savi, varaava
Asuntoon kuuluuVaatekaappi, kiinteät valaisimet, sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa, matontamppausteline, pyykinkuivatusteline, jätesäiliö, kaapeli-TV-liittymä, puhelinverkko.
Asunnon kuntohyvä
LämmitysjärjestelmäSähkö, varaava takka, 1 ilmalämpöpumppu
Kohde Etuovessa9469463