Omakotitalo

Kastehelmenpolku 5

Huoneet 6h + k + rt + terassi + autotalli + autokatos + varasto
Velaton hinta 385 000 €
Rakennusvuosi 2003
Tilaa, rauhaa ja merta arvostavan perheen unelma koti on tässä! Hirvensalon Oriniemessä sijaitsevan kodin ympäristö on merellinen ja luonto rauhoittaa mielen automaattisesti. Rantaoikeus sekä laituripaikka ovat vain 180 metrin päässä, joten tämä paikka on veneilijöille varmasti mieluisa. Kokonaisuus on laadukas, sillä koti sijaitsee tien päässä täysin omassa rauhassaan, omalla yli 3000 neliön tontilla ja talo on rakennettu kallioiselle mäen harjalle. Kodikkuus on parhaimmillaan tässä mansardikattoisessa koko perhettä palvelevassa tilavassa kodissa, sillä tiloja riittää niin yhteiseen kuin yksityiseen oleskeluun ja kaikkialla vallitsee lämpöinen tunnelma. Lasiruutuinen eteinen ottaa tulijat vastaan ja heti sisääntulon jälkeen eteen aukeavat kodin avarat oleskelutilat. Olohuone ja ruokailutila ovat yhtä selkeää kokonaisuutta ja keittiö on sopivasti suljettu saareketyyppisen ratkaisun avulla. Tilavassa keittiössä on myös baaripöytä arjen nopeita ruokahetkiä varten ja ruokailutilaan mahtuu helposti isompikin ruokailuryhmä. Katettu lasiveranta puolestaan tarjoaa upeat puitteet niin oleskelulle kuin ruokailulle, ja liukuovet avaamalla päästetään metsän luoma hyvä olo yhdistymään terassin tunnelman kanssa. Terassilta pääsee myös takkahuoneeseen, josta puolestaan pääsee suoraan saunaosaston puolelle. Tämän kodin saunaosastolle ei siis ole pakko kulkea kodinhoitohuoneen kautta, vaikkakin myös tämä mahdollisuus on olemassa. Yläkerran viehättävyyden maksimoivat kattorakenteen mahdollistama muotokieli, upeat ikkunasyvennykset sekä 2 vastakkaisille puolille sijoittuvaa tilavaa parveketta. Arkiolohuoneeksi soveltuva aulatila tarjoaa mukavasti ilmavuutta ja oma pesuhuone/wc-yhdistelmä varmistaa arjen sujuvuuden myös yläkerrassa. Lisäksi yläkerrassa ovat kodin 4 tilavaa makuuhuonetta. Pihapiiri tarjoaa rauhallisuuden lisäksi erillisen autotalli/katosrakennuksen varastoineen. Super bonuksena on hyvin lyhyen kävelymatkan päässä oleva rantaoikeus, jossa myös veneen säilytys onnistuu. Tervetuloa tutustumaan kanssani tähän todella loistavaan vaihtoehtoon tämän hetken markkinoilta. Esittelyt ja lisätiedot sinulle antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olemme palveluksessasi myös nykyisen kotisi myynnissä, joten otathan yhteyttä!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaTurku
Postinumero20900
AlueHirvensalo | Oriniemi
Huoneet6h + k + rt + terassi + autotalli + autokatos + varasto
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala228.0m²
Kokonaispinta-ala310.0m²
Lisätietoja pinta-alastaRakennuslupapiirrosten mukaiset kerrosalat: asuinrak. 228 m2 (asuinpinta-ala arviolta n. 200 m2), Muut pinta-alat pitävät sisällään talousrak. 46 m2, sekä lasitettu terassi n. 36 m2. Ilmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Kohdetta ei myydä ilmoitettujen pinta-alojen perusteella, vaan kokonaisuutena.
Kerros2/2
Rakennusvuosi2003
Käyttöönottovuosi2003
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta385 000 €
Myyntihinta385 000 €
Neliöhinta1 689 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaTyylikkäät lauteet ja kivipatsas kiuas.
Tulisijavaraava takka
Asuntoon kuuluuKiinteät valaisimet, sälekaihtimet ja verhotangot.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaPeltikate on hyvässä kunnossa. Joitakin katon liitoskohtia on suositeltu tiivistettävän, vesikourujen kiinnitystä ja kallistusta tulee parannella, sekä joitakin kouruja tulisi asentaa lisää. Kulkusiltaa tulee parannella ja yläpohjaan tulee tehdä tarkistusmahdollisuus, sekä tarkistus.
Lämmitysjärjestelmävaraava sähkö, vesikiertoinen lattialämmitys, varaava takka ja ilmalämpöpumppu
Kohde Etuovessa9880671