Omakotitalo

Jotoskuja 2

Huoneet 5h + k/olh + aula + khh + wc + wc/kph + kph/s + varasto/autotalli + terassi
Velaton hinta 389 000 €
Rakennusvuosi 2012
Kajamon alue on Maskun yksi tämän hetken kiinnostavampia ja kehittyneimpiä alueita johon on rakennettu lähi vuosien saatossa mittavasti. Alue perustuu täysin uudenkarheista ja uusista omakotitaloista ja on kovassa suosiossa etenkin lapsiperheiden keskuudessa. Tämä upea kivitalo on valmistunut vuonna 2012. Talo on rakennettu käyttäen kotimaista ja laadukasta Leca Design harkkoa. Poiketen muista taloista harkkoja on käytetty myös säntillisesti väliseiniä myöten, kyseessä on siis todellinen kivitalo! Kodin tunnelma on tyylitelty ja kotoisa. Tämä koti on suunniteltu mitä parhaiten palvelemaan vauhdikasta perhearkea.Pintamateriaaleiksi on valittu kestävät ja klassiset materiaalit jotka noudattelevat täydellisesti yhdenmukaista linjaansa. Alakerran mattamusta laattalattia on varsinainen katseenvangitsija. Laatta on materiaalina huoleton ja kestävä valinta ja siksi on monen kodin kestosuosikki. Laatta soveltuu mainiosti lapsiperhe arkeen kuin myös on käytännöllinen kotiin missä asustelee rakkaita lemmikkejä. Alakerrassa sijaitsevat kaikki kodin yhteiset tilat kuten avokeittiö, oleskelutila, kodinhoitohuone, kylpyhuone saunoineen ja erillinen WC. Bonuksena kodista löytyy rentouttava oma elokuvateatteri huone. Keittiö ja oleskelutila ovat yhtenäistä tilaa jota jakaa trendikäs saareke. Saarekkeen äärellä kokkailu on mieleistä puuhaa, jolloin seurustelu taittuu ohessa oleskelutilan seurueen kanssa. Tilaa lämmittää upea Tulikiven valmistama varaava takka, jonka ominaisuuksina löytyy luonnollisesti leivinuuni. Oleskelutilasta avautuu ovi suurelle terassille. Takapihalle on istutettu nurmikkoa ja tarjoaa mahdollisuuksia loputtomasti erilaisiin harrasteihin. Kirsikkana kakussa pihalla koreilee oma kasvihuone ja kasvimaa! Yläkerrassa sijaitsevat kodin neljä makuuhuonetta. Portaikkoa koristaa tämän hetken huippu trendikäs puurimoitus, joka tuo kotiin kauniin yksityiskohdan. Yläkerrassa ovat kodin makuuhuoneet, joita on neljä. Kolme makuuhuonetta on hieman pienempiä jotka sopivat mainiosti perheen pienemmille ja yksi suurempi talon vanhemmille, Master bedroom. Master bedroomista avautuu ovi aurinkoiselle parvekkeelle jonka näkymä suuntaa kohti aurinkoista takapihaa. Auton säilytys on monelle yksi suurin viihtymisen ominaisuus, joka on myös otettu huomioon tässä kodissa! Mikä sen mukavampaa kun hypätä autoon joka on ollut säilytyksessä oman tallin suojassa, ilman että aamua tarvitsee aloittaa lumisen ja jäisen auton lämmittelyllä. Autotallin ovet avautuvat luonnollisesti kätevästi kaukosäätimellä. Tallissa ilmalämpöpumppu joka ei ole käytössä tällä hetkellä. Lisätiedot ja esittelyt tiina@inlkv.fi / 050 234 6

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaMasku
Postinumero21250
AlueKajamo
Huoneet5h + k/olh + aula + khh + wc + wc/kph + kph/s + varasto/autotalli + terassi
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala187.0m²
Kokonaispinta-ala294.0m²
Lisätietoja pinta-alastaKiinteistöllä talousrakennus/autotalli jonka kokonaisala on 70m2. Pinta-alat perustuvat rakennuspiirruustuksien tietoihin. Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirrustuksista ja seurantakortilta eikä niitä ole tarkastusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kerrosalaksi ilmoitettu 224m2 ja huoneistoalaksi 187m2, talousrakennuksien kerrosala 70m2, joten kokonaiskerrosala on 294m2. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Kerros2/2
Rakennusvuosi2012
Käyttöönottovuosi2012
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta389 000 €
Myyntihinta389 000 €
Neliöhinta2 080 €/m²
Muuta1kk kaupanteko hetkestä
Asunnon lisätiedot
SaunaHarvian sähkökiuas, vastukset juuri vaihdettu (2020).
TulisijaTulikivi varaava takka, jossa myös leivinuuni
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaIlmalämpöpumput asennettu taloon sekä autotalliin, eivät ole olleet käytössä, kytkekemättä.
LämmitysjärjestelmäSähköinen lattialämmitys alakerrassa sekä märkätiloissa, yläkerrassa sähkö patterit (ilmalämpöpumppu jota ei otettu koskaan käyttöön, kytkemätön), ja varaava Tulikivi takka.
Kohde Etuovessa20511915