Omakotitalo

Iso-Munkkilantie 31

Huoneet 1. krs.: 4h + k + veranta, 2. krs.: 3-4mh + ph + s + khh + aula
Velaton hinta 445 000 €
Rakennusvuosi 1920
Kodikasta maalaisromantiikkaa meren äärellä! Koti sijaitsee vanhojen hyvien aikojen mukaisesti tukevasti kallion päällä ja nauttii luontevasti kauniista näkymästä aina Airiston aukolle asti. Paikka sijaitsee Rymättylän Kirkkolahden ja Häijymeren mutkassa, joten pääset veneellä helposti sekä suoraan Airistolle että Rymättylän keskustan palvelujen tuntumaan. Aidon saaristolaistunnelman takaavat oma punainen venevaja sekä aivan vesirajan tuntumassa oleva vanha rantasaunarakennus. Yläpihalla puolestaan ovat punainen puuvaja sekä autotallirakennus. 1920 valmistunut vanha päärakennus on hempeän vaaleankeltaisessa ulkoasussaan keskeisellä paikalla ja nauttii paraatipaikan tarjoamista näkymistä kaikista mahdollisista ikkunoista. Kodin sijainti on loistava, sillä Rymättylän keskustan palvelut ovat reilun 1,5 päässä ja Naantaliin matkaa tulee 19 km. Kodin nykyinen sisäänkäyntiveranta toivottaa tervetulleeksi ja johtaa suoraan kodikkaan keittiön kautta upeaan ruokasaliin sekä viereiseen olohuoneeseen. Olohuoneen lämpöisen tunnelman luo näyttävä kaakeliuuni ja jatkumona toimii entinen sisäänkäyntiveranta, joka palvelee, vaikka aitoudessaan pitkän pöydän ruokapidoissa luontevasti. Alakerrassa on lisäksi 2 mukavan kokoista makuuhuonetta ja wc-tila suihkun kera. Yläkerrassa erillisiä huoneita on 3, sekä keskellä persoonallinen aulatila ja sen jatkeena oleva huonetila, joka toimii hienosti myös pukuhuonetilana. Myös sauna, pesuhuone ja erillinen wc löytyy yläkerrasta ja molemmista isoista makuuhuoneista pääsee suoraan näköalaparvekkeelle. Kodin aito ja lämmin tunnelma ulottuu kaikkialle. Perinteinen pihapiiri, upeat näkymät, kauniit kaakeliuunit, pönttöuuni sekä pehmeä sävymaailma sisustuksessa tukevat toinen toisiaan ja lopputulos on rauhallisen yhtenäinen. Lisätiedot sekä näytöt sinulle tästäkin hyvästä kodista antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprosessissa, jotta tästä uudesta unelmasta voisi tulla varmasti totta!

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21140
AlueKauppila
Huoneet1. krs.: 4h + k + veranta, 2. krs.: 3-4mh + ph + s + khh + aula
TyyppiOmakotitalo
Pinta-ala160.0m²
Kokonaispinta-ala240.0m²
Lisätietoja pinta-alastaIlmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, eikä niitä ole laskettu nyky standardien mukaisesti. Muiden rakennusten pinta-alat eivät ole mukana näissä ilmoitetuissa pinta-aloissa.
Kerros2/2
Rakennusvuosi1920
Käyttöönottovuosi1920
Vapautuminenheti
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta445 000 €
Myyntihinta445 000 €
Neliöhinta2 781 €/m²
Asunnon lisätiedot
SaunaAsuintalon saunassa kiuas ja lauteet uusittu 2017, rantasauna on remontoitu 1995. (2015 rantasaunalle on tuotu valmius; vesi- ja sähköjohdot, sekä viemäri).
Tulisija2x kakluunia + pönttöuuni + avotakka (ei toimi tällä hetkellä/yhdistetty samaan hormiin toisen takan kanssa).
Asuntoon kuuluuVaatekaapit, kiinteät valaisimet, jätesäiliö, istutukset, ilmalämpöpumppu ja lämminvesivaraaja.
Asunnon kuntotyydyttävä
Lisätietoja kunnostaPihapiirissä on tehty runsaasti kunnostustöitä, sekä asuintalossa on mm. keittiö uusittu sekä lattiapinnat on remontoitu lähivuosien aikana. Talon julkisivu sekä katto vaativat kunnostuksia. Myös listoitusta ja viimeistelytöitä on jäljellä.
Lämmitysjärjestelmäsähkö + 2 kakluunia + pönttöuuni + ilmalämpöpumppu
Kohde Etuovessa9749040