Mökki tai huvila

Iskolantie 482

Huoneet 3mh + avok/rh. + oh + 2kph + 2wc + saunarakennus + wc + kesäkeittiö
Velaton hinta 1 350 000 €
Rakennusvuosi 2018
Huvila kallioiden ja meren välissä! Tämä huvila vie sydämen mennessään, täällä aika tuntuu pysähtyvän, kaikki tuntuu luonnolliselta ja samaan aikaan aivan täydelliseltä. Arkkitehdin suunnittelema huvila on taidokkaasti upotettu paikoilleen ja jykevät kalliot toimivat raameina koko rakennuspaikalle. Kallioista teemaa kunnioittaen on terasseja sekä tukimuureja päällystetty luonnonkivillä ja kulkureitit kulkevat rauhallisen tyylikkäästi pitkin viimeisteltyä tonttia. Etelään suuntautuvassa rinnetontissa on jyrkkyyttä juuri sopivasti, jotta rantasauna ja kesäkeittiö jäävät alas omaan rauhaansa, häiritsemättä laisinkaan huvilan näkymiä. Hiekkaranta, laadukas Marinetekin laituri ja tyylikkäät rantarakennukset sekä niitä ympäröivät terassialueet noudattavat huvilan rikkomatonta, tyylipuhdasta ja kiehtovaa arkkitehtuuria, joka saa jokaisen hetken tuntumaan unelmien täyttymykseltä. Huvilan isot ikkunat avaavat ympäristön osaksi kokonaisuutta ja uloskäyntejä on lähes jokaisesta suunnasta ja huoneesta. Terassit pitävät sisällään niin katettua kuin avonaista tilaa ja maalämmöllä lämpiävä uima-allas viimeistelee tunnelman. Kattoterassi toimii omana nautinnollisena tilanaan, jossa hengettömän lasikaiteen takana oleva viherkatto luo kauniin edustan eteen aukeavalle pitkälle merimaisemalle. Yläterassin suojissa nautit rikkomattomasta rauhasta, auringosta aamusta iltaan ja koko tontin tarjoamista näkymistä kaikkiin suuntiin. Päähuvilan tilaratkaisut, harmoninen tunnelma sekä laadukkaat materiaalit luovat täydelliset puitteet vapaa-ajalle. Yksityiskohtiin ja neliöiden täydelliseen tehokäyttöön on panostettu yksilöllisen suunnittelun myötä. Keittiö, valtava ruokailutila, olohuone sekä terassialueet muodostavat saumattomat oleskelutilat. Kaikki 3 makuuhuonetta ovat tunnelmaltaan rauhoittavia ja 2 pesutilaa huvilan yhteydessä, sekä rantasaunan saunaosasto mahdollistavat puolestaan kaikille nautinnolliset peseytymishetket. Huvilan sekä saunarakennuksen katolle on asennettavissa viherkatto ja molemmat rakennukset lämpiävät ekologisella ja edullisella maalämmöllä (huvilassa myös maaviileä jäähdytyksenä). Hyväkuntoinen tie tulee perille (Naantali 15 min ja Turku n. 35 min), luonnollista lähiruokaa saat matkan varrelta ja veneellä lähdet luontevasti joka puolelle maamme kauneinta saaristoa. Kun on kerran saanut kokea jotakin näin täydellistä ja koskettavaa, on siitä vaikea luopua. Tervetuloa siis kokemaan rakkautta ensi silmäyksellä. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin uniikista kokonaisuudesta antaa IN LKV Oy |    Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olemme palveluksessasi myös nykyisen kotisi tai vapaa-ajan asuntosi myynnissä, tai tarvittaessa selvitämme oman alueesi ehdottomasti parhaan välittäjän käyttöösi. Tutustu meihin ja palveluihimme inlkv.fi sivustolla.

Katso kaikki kuvat »

Perustiedot
KuntaNaantali
Postinumero21160
AlueMerimasku Sannainen
Huoneet3mh + avok/rh. + oh + 2kph + 2wc + saunarakennus + wc + kesäkeittiö
TyyppiMökki tai huvila
Pinta-ala140.0m²
Kokonaispinta-ala169.0m²
Lisätietoja pinta-alastaAsuinpinta-ala on arvioitu vähentämällä huvilan ja saunan kerrosaloista 10 %. Tarkka asuinpinta-ala ei ole tiedossa ja pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Vapaa-ajan asunnon ja saunarakennuksen yhteenlaskettu kerrosala on 169 m2, Vapaa-ajan asunto on kerrosalaltaan 140 m2 ja saunarakennus 29 m2.
Kerros1/1
Rakennusvuosi2018
Käyttöönottovuosi2018
Vapautuminenmuu ehto
Vuokralla nytEi
Hintatiedot
Velaton hinta1 350 000 €
Myyntihinta1 350 000 €
Neliöhinta9 643 €/m²
Muutasop.muk. / 2kk kaupasta
Asunnon lisätiedot
SaunaErillinen saunarakennus merenrannassa. Saunarakennuksen tuvassa takka, tuvan lattia on mikrosementtiä, kylpyhuone lattia ja seinät mikrosementtiä ja saunan lattia mikrosementtiä. Puukiuas.
Tulisijakaminatakka sekä päärakennuksessa että saunarakennuksen tuvassa
Asuntoon kuuluuUima-allas (lämpenee maalämmöllä). Molemmissa makuuhuoneissa ja saunarakennuksessa pimennysverhot kaukosäätimellä. Hälytysjärjestelmä ja pimennysverhot kuuluvat kauppaan. Marinetekin laituri.
Asunnon kuntohyvä
Lisätietoja kunnostaErinomaisessa kunnossa (valmistunut 2018).
LämmitysjärjestelmäMaalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys. Päärakennuksessa myös viilennys (maakylmä).
Kohde Etuovessa20137253